Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jeszcze trochę na poprawę nastroju - dostałam kilka fotek z urodzin Elmowego Pana w sobotę (STO LAT!!! STO LAT!!!)
Wybrałam te na któryś jest Elma - nie uważacie, że wygląda jakby była w tej rodzinie od zawsze ?? :)

Posted

I nawet na społkę z Nelką wykopaly mały dołek...

Ufff... To by było na tyle :) Na dzisiaj oczywiście, bo to na 100% nie był nasz ostatni wspólny spacer :) Psotka uśmiechnięta, lśniąca, zapatrzona w Panią (ze wzajemnością oczywiście) Cudowny domek jej się trafił, widać, ze jest niesamowicie szczęśliwa :)

Posted

Andzike ale one sie lubią,pewnie opowiadają sobie na ucho ,jak to dziewczyny,ze obydwie mają szczęście!Pozdrowienia dla Elmy i jej pani!Podziękowania za zdjęcia dla Ciebie!

• 3 weeks later...
Posted

Rozmawialam wczoraj z Pania Elmy - wszystko w jak najlepszym porządku :)
Elma miała już okazję poznac swoją nową działkę pod Warszawa i pomimo róznych przygód podobalo się jej :) Wystraszyla się troszkę, gdy Państwo zakopali się w sniegu i Pani na chwilę przywiązala ja, zeby miec swobodne ręce przy wypychaniu i zeby Elma nie weszla pod auto. Widocznie bała się, że mogą ją zostawić - może ktoś tak kiedyś z nią zrobił? :( Zakochana w swoich właścicielach niesamowicie (z nieustającą wzajemnościa :D ), trochę przybrala na wadze, ale jej figurze modelki chyba to nie zaszkodzi ;) Uwielbia śnieg i szaleje na nim jak szczeniak :)

Posted

Andzike napisał(a):
Rozmawialam wczoraj z Pania Elmy - wszystko w jak najlepszym porządku :)
Elma miała już okazję poznac swoją nową działkę pod Warszawa i pomimo róznych przygód podobalo się jej :) Wystraszyla się troszkę, gdy Państwo zakopali się w sniegu i Pani na chwilę przywiązala ja, zeby miec swobodne ręce przy wypychaniu i zeby Elma nie weszla pod auto. Widocznie bała się, że mogą ją zostawić - może ktoś tak kiedyś z nią zrobił? :( Zakochana w swoich właścicielach niesamowicie (z nieustającą wzajemnościa :D ), trochę przybrala na wadze, ale jej figurze modelki chyba to nie zaszkodzi ;) Uwielbia śnieg i szaleje na nim jak szczeniak :)
Tak Andzike małą Psotkę ,ktoś zostawił w lesie przywiązaną,wyszła na spacer i pan juz z nia nie wrócił.Dziewczyny wiedza kto był jej właścicielem.Biedna mała musi to wszystko pamiętać!

Posted

Romka napisał(a):
Tak Andzike małą Psotkę ,ktoś zostawił w lesie przywiązaną,wyszła na spacer i pan juz z nia nie wrócił.Dziewczyny wiedza kto był jej właścicielem.Biedna mała musi to wszystko pamiętać!

Biedne maleństwo :( a ten kto ją zostawił też powinien byc przywiązany do drzewa !!!:angryy:
I nie sądzę, żeby ktoś drania odwiązał !!! :angryy:

• 1 month later...
Posted

Pamiętacie ten piękny pychol ?? :)

[URL=http://img197.imageshack.us/i/zdjcie035mf.jpg/][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/2429/zdjcie035mf.jpg[/IMG][/URL]

• 1 month later...
Posted

Dostałam smsa od Elmowej Pani :)

[I]Życie z Elmą to ciągła radość, ona jest cudownym, radosnym psem. Teraz cały czas jest z nami na działce, uwielbia się kąpać, cudownie "dogaduje" się z naszym wnusiem. Pozdrawiamy serdecznie! [/I]