Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam smsa od nowej pani Psotlki:w czasie jazdy samochodem Psotka zachowuje sie spokojnie!Oczywiście przeciez wie,ze to jej samochód!Zapomniałam dodac,ze nasza Psotka to teraz ELMA!

Posted

Rozmawiałam z nowymi wlaścicielami Elmy :D zachwyceni psiakiem :D :D :D na suchą karmę nie spojrzała, więc Pan pobiegł po puszeczkę dla sunieczki ;) Słychać, że już wpadli po uszy ;) Pani sie martwi, ze Psotka nie załatwila się na spacerze, ale to pewnie wszystko z emocji :D Umówiliśmy się na telefon w weekend - mieszkają bardzo blisko moich dziadków, ktorych odwiedzam przynajmniej raz w tygodniu, wiec na 100% bedziemy się widywac ;)
To wogóle jest niezła sprawa - bo trase ode mnie do dziadków zaczynają wypełniać domki które sprawdzalam - najpierw Puszek, potem Lala, a teraz jeszcze Elma :D
Cioteczki, czekam na kolejny punkt na mapie do sprawdzenia! :D

Posted

Dodatkowe informacje od Elmy ,bo tez wczoraj dzwoniłam!Bała sie wejśc do windy,pierwsze siuisiu w domu ale następne juz na spacerku,nie bała sie kąpieli,popiskuje jak zostaje sama,chodzi krok w krok za swoją nowa panią i nie spuszcza jej z oczu.Jazda samochodem okm ale rozglądała sie na wszystkie strony,podobnie juz na miejscu.Jest w zwiazku z tym troszkę poruszona.Nie dziwię sie naszej Psotce tyle nowego,tyle szczęscia co z tym zrobić!A pan Psotki powiedział,ze pomimo kąpieli nadal pachnie schroniskiem.Ale tak maja wszystkie psiaki schroniskowe,po kolejnej kąpieli będzie inaczej!Mysle,ze Psotula to szczęściara!

Posted

Wysłałam link do nowej pani Psotki i przy okazji porozmawiałam.Pani jest zachwycona Psotka i bardzo nam dziekuje!Jak powiedziała Psotka przeszła jej najsmielsze oczekiwania jest bardzo grzecznym,posłusznym psiaczkiem!POZDROWIENIA DLA NOWYCH OPIEKUNÓW NASZEJ PSOTKI!MY TEŻ DZIĘKUJEMY!

Posted

normalnie nie moge wyjśc z podziwu!!!!!PSOTKA zawsze się uśmiechała........ale...........................................................NIGDY tak szeroko jak na zdjęciach!!!!
Romka reporterka pierwsza klasa

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny,Psotkę też trzeba oglaszać!Spróbujcie zrobić jej ogłoszenia!Ona jest taka zwyczajna ale są miłośnicy takich zwyklaczków(naprzyklad niejaka Romka)więc może takich Romek jest więcej tylko jeszcze nie wiedza o Psotuli![/QUOTE]

Sprawdziło się!