mamanabank Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 POJECHAŁA POJECHAŁA! Romka była przy adopcji, na pewno zda relację! Quote
Romka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Tak pojechała!Mam zdjecia!Wszystko wieczorem! Quote
Romka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dostałam smsa od nowej pani Psotlki:w czasie jazdy samochodem Psotka zachowuje sie spokojnie!Oczywiście przeciez wie,ze to jej samochód!Zapomniałam dodac,ze nasza Psotka to teraz ELMA! Quote
kajkoowa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 NO to Elmo wszystkiego dobrego w nowym domku!:loveu: Quote
Paula03 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Kaja10014']NO to Elmo wszystkiego dobrego w nowym domku!:loveu:[/QUOTE] Właśnie, żeby ci twoi nowi właściciele cię kochali :) Quote
Andzike Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Rozmawiałam z nowymi wlaścicielami Elmy :D zachwyceni psiakiem :D :D :D na suchą karmę nie spojrzała, więc Pan pobiegł po puszeczkę dla sunieczki ;) Słychać, że już wpadli po uszy ;) Pani sie martwi, ze Psotka nie załatwila się na spacerze, ale to pewnie wszystko z emocji :D Umówiliśmy się na telefon w weekend - mieszkają bardzo blisko moich dziadków, ktorych odwiedzam przynajmniej raz w tygodniu, wiec na 100% bedziemy się widywac ;) To wogóle jest niezła sprawa - bo trase ode mnie do dziadków zaczynają wypełniać domki które sprawdzalam - najpierw Puszek, potem Lala, a teraz jeszcze Elma :D Cioteczki, czekam na kolejny punkt na mapie do sprawdzenia! :D Quote
Figafiga Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Super domek - super Opiekunowie - super sunia...trzymaj się mała juz NIGDY nie będziesz spałą w ohydnym schronie!!! zmieniam tytuł Quote
mamanabank Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja też się bardzo cieszę! Andzike, uściski dla Ciebie za pomoc! I tak sobie pomyślałam, ze najwięcej naszych psiaków pojechało do Warszawy i okolic, pozytywny kierunek! Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dodatkowe informacje od Elmy ,bo tez wczoraj dzwoniłam!Bała sie wejśc do windy,pierwsze siuisiu w domu ale następne juz na spacerku,nie bała sie kąpieli,popiskuje jak zostaje sama,chodzi krok w krok za swoją nowa panią i nie spuszcza jej z oczu.Jazda samochodem okm ale rozglądała sie na wszystkie strony,podobnie juz na miejscu.Jest w zwiazku z tym troszkę poruszona.Nie dziwię sie naszej Psotce tyle nowego,tyle szczęscia co z tym zrobić!A pan Psotki powiedział,ze pomimo kąpieli nadal pachnie schroniskiem.Ale tak maja wszystkie psiaki schroniskowe,po kolejnej kąpieli będzie inaczej!Mysle,ze Psotula to szczęściara! Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://foto.onet.pl/oyrgt,5pykp81pjpoy,mkidq,u.html#mkimk Tu sa zdjęcia Psotki,nie moge ich skopiować! Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://foto.onet.pl//oyrgt,5pykp81pjpoy,mkidq,u.html#mkimk tak było jeszcze niedawno ale to juz przeszłosc,bądz szczęsliwa Psoteczko! Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Widzicie róznicę na pysiu naszej Psotki!Na zdjęciach z nowymi opiekunami usmiecha się! Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wysłałam link do nowej pani Psotki i przy okazji porozmawiałam.Pani jest zachwycona Psotka i bardzo nam dziekuje!Jak powiedziała Psotka przeszła jej najsmielsze oczekiwania jest bardzo grzecznym,posłusznym psiaczkiem!POZDROWIENIA DLA NOWYCH OPIEKUNÓW NASZEJ PSOTKI!MY TEŻ DZIĘKUJEMY! Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No to przenosimy Psotke do szczesliwych zakończeń! Quote
Figafiga Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 normalnie nie moge wyjśc z podziwu!!!!!PSOTKA zawsze się uśmiechała........ale...........................................................NIGDY tak szeroko jak na zdjęciach!!!! Romka reporterka pierwsza klasa Quote
mamanabank Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny,Psotkę też trzeba oglaszać!Spróbujcie zrobić jej ogłoszenia!Ona jest taka zwyczajna ale są miłośnicy takich zwyklaczków(naprzyklad niejaka Romka)więc może takich Romek jest więcej tylko jeszcze nie wiedza o Psotuli![/QUOTE] Sprawdziło się! Quote
Figafiga Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 ano od najlepszego fotografa w schronisku.....rada na przyszłośc...małe psiaki kucamy kochana i wtedy sam urok!!!!!ps. wypatrzyłam aparat dla Ciebie Quote
kajkoowa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Psota - elma uśmiechnięta, państwo też:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts