dżerka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no nauczcie mnie nauczcie juz od dwoch dni sie wpraszam na lekcje..a narazie pisze poemat o psotce gosciu,zajrzyj do psotki,co na ciebie czeka skromnie schowana,lecz wita z daleka niech cie inne klejnoty nie zwioda szlachetne bo zalety tej psotki sa bardziej skuteczne ona tak mloda i mila w obejsciu laskawa dobry z niej stroz i kumpel radosc i zabawa tak wiec gosciu laskawy juz dzis do niej biezaj smyczke i obrozke dla niej wlasnie mierzaj domek twoj zas odczuje radosc jej gosciny teraz i przez dlugie lata zycia milej psiny Quote
mamanabank Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Witaj Dżerka!!!! Powstał nowy portal ogłoszeniowy w Łowiczu, dodałam tam Psotkę, myślę, ze warto tam wrzucic nasze psiaki, najpierw te, którymi jest mniejsze lub zerowe zainteresowanie, zobaczcie jak to wygląda http://ogloszenia-lowicz.pl/og34-psotka-kundelek-.htm Quote
Romka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Mamanabank działasz znakomicie pomimo zaziębienia! Quote
Romka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dżerka napisał(a):no nauczcie mnie nauczcie juz od dwoch dni sie wpraszam na lekcje..a narazie pisze poemat o psotce gosciu,zajrzyj do psotki,co na ciebie czeka skromnie schowana,lecz wita z daleka niech cie inne klejnoty nie zwioda szlachetne bo zalety tej psotki sa bardziej skuteczne ona tak mloda i mila w obejsciu laskawa dobry z niej stroz i kumpel radosc i zabawa tak wiec gosciu laskawy juz dzis do niej biezaj smyczke i obrozke dla niej wlasnie mierzaj domek twoj zas odczuje radosc jej gosciny teraz i przez dlugie lata zycia milej psiny Dżerka wpisz zawsze cos co uważasz za wazne na watku dotyczącym konkretnego psiaka!Nasze watki już na pewno rozpoznajesz!I jeśli mozesz polecaj nasze psiaki wszędzie gdzie sie da! Quote
Romka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Staramy się!Kazdy kiedys zadawał tysiąc pytań!Ja teraz tylko pięćset! Quote
Romka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mamanabank wrzuć Psotke na ogłoszenia lowickie to jedna z tych suczek ,ktora będzie szczęsliwa w każdym miejscu:na kanapie ,w bloku,i na podworku w cieplutkiej budzie! Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 I jak widze jeszcze zdązyłam Cie pochwalić!Nie daje rady z nadmiarem informacji! Quote
mamanabank Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ja tez nie, zrobiłam ogłoszenie drugi raz i dopiero potem zauważyłam, że psotka jest już ogłoszona i musiałam usunąć, ech... Quote
Figafiga Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 do domciu slicznotko najładniejsza sunio w schronie!!! Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Zróbcie w sobotę choć jedno zdjęcie Psotki! Quote
Figafiga Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 ja to w ogóle odwaliłam kaszanę...pojechałam zamiast na 10 to na 11, jak już Grażynka i Kaja z koleżanką wyszły i schron zamknięto ...jakas rozkojarzona jestem Quote
perdusia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Psotka była dziś na spacerku, ale ona jest żywiołwa, ile w niej energii. Charaktrek podobny do Perełki. Quote
Romka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Czyli kochane delikatne stworzonko spragnione miłosci,głaskania i ciepła!Zobaczyłam ją w boksie jak wspinała sie na łapki ,zeby koniecznie być na spacerku! Quote
kajkoowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wczoraj jak zaprowadzałam Abi do jej boksu Psotka uciekła z boksu, podbiegła przywitać się ze zdumioną Abi i pobiegła powąchać różne rzeczy. Potem przyszła ale znów uciekła aż skończyło się na tym, ze na rękach została zaniesiona do boksu Quote
perdusia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Romka napisał(a):Czyli kochane delikatne stworzonko spragnione miłosci,głaskania i ciepła!Zobaczyłam ją w boksie jak wspinała sie na łapki ,zeby koniecznie być na spacerku!właśnie to chciałam napisać, kochane stworzonko, bardzo milusińskie. Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Te psiaki nie mogą uwierzyć w to co sie dzieje:co sobota spacerki,kiełbaski,serdelki i rozszczekane całe schronisko...o co chodzi?! Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 no właśnie o co chodzi!!!tylko gdzie ten nowy Pańcio!!!Psotka jest cudowna Quote
kajkoowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ona jest bardzo żywa i radosna, nie zasługuje na takie życie... Quote
Recommended Posts