obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [INDENT][SIZE=3]Cioteczki, Wujkowie zajrzyjcie do Nortona.[/SIZE] [SIZE=3]Haszczak siedzi w Hoteliku w kojcu - bez spacerów, bez kontaktu z człowiekiem... tak jak w schronie. A może i naawet gorzej, bo w schronisku to wolontariusze wychodza z psami na spacery [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191"][SIZE=3][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191[/COLOR][/SIZE][/URL] [SIZE=3]Norton siedzi tam pół roku, dług rośnie i jest już duży... dobrze by było przenieść Nortona do innego Hotelu, ale bez deklaracji ani rusz... a jeszcze dług trzeba spłacić. [/SIZE] [SIZE=3][B]Czy to oznacza dla Nortona powolną śmierć bez swojego człowieka?????[/B] [/SIZE] [SIZE=3]Może ktoś z Was podejmie sie poprowadzenia wątku Nortona? Orpha została zbanowana, nie ma aktualizacji, pierwszy post jest bardzo ubogi.... na wątku nic sie nie dzieje Od czasu do czasu ktos zajrzy [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/heul.gif[/IMG][/SIZE] [/INDENT] Quote
ocelot Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Basia1968'][B]Bajeczka wyjeżdża ze schronu do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE] Teraz??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Basia1968 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 tak tak - już wyjechała Olunia kochana dzwoniła do mnie - jestem szczęśliwa!!!!!! że jedno maleńkie serduszko znalazło swój domeczek!!! Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Basia1968']tak tak - już wyjechała Olunia kochana dzwoniła do mnie - jestem szczęśliwa!!!!!! że jedno maleńkie serduszko znalazło swój domeczek!!![/QUOTE] Super, oby to był wspaniały jedyny dom. Quote
Basia1968 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 To jest ten jeden jedyny niesamowity najwspanialszy domek!!! Quote
rita60 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Basia1968'][B]Bajeczka wyjeżdża ze schronu do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE] :laola:czekamy na szczegoły:multi: Quote
NusiaiJa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 czekamy, czekamy z utęsknieniem i dziekuję tym Państwu że zdecydowali sięna taką podróż do mojego tomaszowa specjalnie po bajeczkę.... kochani "wariaci" :oops::loveu::oops: DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
Oczka_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ja rowniez bardzo dziekuje. Ze taka kochana ksiezniczka w koncu ma domek i bedzie mial ja kto przytulac i trzymac za lapki, ktore bardzo chetnie daje :) Czekam na zdjecia. Quote
Monika z Katowic Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 CUUUUUUDOWNIE!!!! Bajeczka kochana pojechała do domku! Quote
Basia1968 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 JUż - oto treśc smsa z teraz:eviltong: Została nam jeszcze godzina jazdy. Bajka jest niesamowicie grzeczna, cały czas śpi na kocu. Cieszy sie juz na widok mnie, a jest bardziej ufniejsza. Bardzo dziekuję za pomoc w adopcji i obiecuję, że będzie bardzo kochana i szczęśliwa. Zdjęcia wyślę na pewno. Pozdrawiam Ola. Nooo i super!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu: Quote
NusiaiJa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Basiu, jeśli to nie będzie nietakt to poproś w moich imieniu Panią Olę o zdjęcia co jakiś czas..... nawet jedno na pół roku.... My nie chcemy sprawdzać nowych Państwa tylko zobaczyć jak Bajeczka u nich wypięknieje, czy wszystko je, jak się zachowuje w domku, czy rośnie, czy się słucha....ba..nawet jak bardzo rozrabia. To Ja założyłam jej ten pierwszy-drugi wątek i to jeszcze Ja miałam tą wątpliwą przyjemność widzieć jak została odwieziona do naszego schroniska..... :_( wiem, że ona już nie nasza ale....ale...rozumiesz..... niechce aby było jak u Skrytusia.....chce aby było normalnie, przyjemnie i miło, rozumiesz mnie? prawda?..:oops::roll: ooo i rycze na całego:-( :oops: Quote
ocelot Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 choroba każda adopcja cieszy:) zwłaszcza jak ma się kontakt z dokiem. Ja już wpadam w paranoję, jak psiak idzie gdzieś... zamiast się cieszyć to się martwię czy w dobre ręce. Quote
Monika z Katowic Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ocelot! To takie dziwe zjawisko (martwić się, czy psiak poszedł w dobre ręce) - ale w sumie ZJAWISKO NORMALNE. Też tak miewam... Quote
ocelot Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nawet ostatni kierownik mówi, że był telefon o Pręgacza, ten od szczeniaka w schronisku, 1,5 roku już. Spod Czerniewic, że w necie wypatrzył. a ja się martwię czy nie do budy... chociaż tu ktoś rozsądny mnie pocieszał, że do budy raczej by w Internecie nie szukał tylko do sąsiada polazł, ale... Quote
NusiaiJa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ciekawe czy imię Bajce zostawią?.... ---- bardzooooooo lubię Pręgacza, jest bardzo łagodny i do budy się napewno nie nadaje no i jest za ładny, on to raczej się nadaje do szpanowania na spacerach po mieście :lol:;) jak bym z nim chodziła to napewno niektórzy by nam z drogi schodzili:cool3::cool3::diabloti:;) PRĘGACZ DLA NIE WTAJEMNICZONYCH :loveu: Quote
Basia1968 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 NusiaiJa napisał(a):Basiu, jeśli to nie będzie nietakt to poproś w moich imieniu Panią Olę o zdjęcia co jakiś czas..... nawet jedno na pół roku.... My nie chcemy sprawdzać nowych Państwa tylko zobaczyć jak Bajeczka u nich wypięknieje, czy wszystko je, jak się zachowuje w domku, czy rośnie, czy się słucha....ba..nawet jak bardzo rozrabia. To Ja założyłam jej ten pierwszy-drugi wątek i to jeszcze Ja miałam tą wątpliwą przyjemność widzieć jak została odwieziona do naszego schroniska..... :_( wiem, że ona już nie nasza ale....ale...rozumiesz..... niechce aby było jak u Skrytusia.....chce aby było normalnie, przyjemnie i miło, rozumiesz mnie? prawda?..:oops::roll: ooo i rycze na całego:-( :oops: NusiaiJa kochana moja ja to samo czuję co Ty a domeczek Bajeczki to naprawde cudowny domeczek. Pani Ola to naprawde wyjątkowo osoba i wiadomo,że Bajeczka jest juz jej i jej rodzinki, ale oni rozumieją nas, po prostu tak po ludzku. Zdjęcia będa i opowieści także. Quote
NusiaiJa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 nieśmiałe :roll: huraaaa...... :oops: :oops: :oops: Quote
ocelot Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Oj skoro taki szmat drogi jechali to musi byc dobrze:) Quote
Nemko Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 I co z Bajeczką? Pojedzie do nowego domku?? Quote
Oczka_ Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Bajeczka juz pojechała do nowego domku, do Gdańska :) Quote
Basia1968 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 OTO NIESPODZIANKA!!!!!!! Witam, Zacznę od życzeń - Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ! :) Bajeczka bardzo dobrze zaklimatyzowała się w nowym domu , cieszy się na nasz widok , uwielbia syna. Zaczyna nawet psocić :) przegryzła kabel , podgryza fotel i goni za piłką- jak to szczeniak :). Jest bardzo grzeczna , wszędzie jeździ z nami , wczoraj spędzaliśmy Sylwestra u moich teściów, wszyscy są nią zachwyceni. W parku biega jak szalona, wszystko ją ciekawi. Cieszy się na widok ludzi, ogląda samochody, coś niesamowitego- tak , jakby to wszystko widziała po raz pierwszy. I pewnie , tak jest z większością rzeczy :( .Bała się trochę windy i schodów, teraz biega po nich , jak szalona , winda też już nie wywołuje strachu. Kochany psiak! Ja natomiast nie mogę zapomnieć widoku schroniska, i tych biednych psiaków, gdybym mogła coś zrobić, może zakup karmy? , proszę napisać co jest potrzebne może uda mi się pomóc. Kolejne zdjęcia wyślę , jak "podtuczę " trochę moją chudzinkę :) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts