Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT][SIZE=3]Cioteczki, Wujkowie zajrzyjcie do Nortona.[/SIZE]
[SIZE=3]Haszczak siedzi w Hoteliku w kojcu - bez spacerów, bez kontaktu z człowiekiem... tak jak w schronie. A może i naawet gorzej, bo w schronisku to wolontariusze wychodza z psami na spacery [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191"][SIZE=3][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191[/COLOR][/SIZE][/URL]

[SIZE=3]Norton siedzi tam pół roku, dług rośnie i jest już duży... dobrze by było przenieść Nortona do innego Hotelu, ale bez deklaracji ani rusz... a jeszcze dług trzeba spłacić. [/SIZE]
[SIZE=3][B]Czy to oznacza dla Nortona powolną śmierć bez swojego człowieka?????[/B] [/SIZE]

[SIZE=3]Może ktoś z Was podejmie sie poprowadzenia wątku Nortona? Orpha została zbanowana, nie ma aktualizacji, pierwszy post jest bardzo ubogi.... na wątku nic sie nie dzieje Od czasu do czasu ktos zajrzy [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/heul.gif[/IMG][/SIZE] [/INDENT]

Posted

[quote name='Basia1968']tak tak - już wyjechała
Olunia kochana dzwoniła do mnie - jestem szczęśliwa!!!!!! że jedno maleńkie serduszko znalazło swój domeczek!!![/QUOTE]
Super, oby to był wspaniały jedyny dom.

Posted

czekamy, czekamy z utęsknieniem i dziekuję tym Państwu że zdecydowali sięna taką podróż do mojego tomaszowa specjalnie po bajeczkę.... kochani "wariaci" :oops::loveu::oops:
DZIĘKUJĘ:loveu:

Posted

Ja rowniez bardzo dziekuje. Ze taka kochana ksiezniczka w koncu ma domek i bedzie mial ja kto przytulac i trzymac za lapki, ktore bardzo chetnie daje :) Czekam na zdjecia.

Posted

JUż - oto treśc smsa z teraz:eviltong:
Została nam jeszcze godzina jazdy. Bajka jest niesamowicie grzeczna, cały czas śpi na kocu. Cieszy sie juz na widok mnie, a jest bardziej ufniejsza. Bardzo dziekuję za pomoc w adopcji i obiecuję, że będzie bardzo kochana i szczęśliwa. Zdjęcia wyślę na pewno. Pozdrawiam Ola.

Nooo i super!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu:

Posted

Basiu, jeśli to nie będzie nietakt to poproś w moich imieniu Panią Olę o zdjęcia co jakiś czas..... nawet jedno na pół roku.... My nie chcemy sprawdzać nowych Państwa tylko zobaczyć jak Bajeczka u nich wypięknieje, czy wszystko je, jak się zachowuje w domku, czy rośnie, czy się słucha....ba..nawet jak bardzo rozrabia. To Ja założyłam jej ten pierwszy-drugi wątek i to jeszcze Ja miałam tą wątpliwą przyjemność widzieć jak została odwieziona do naszego schroniska..... :_(
wiem, że ona już nie nasza ale....ale...rozumiesz..... niechce aby było jak u Skrytusia.....chce aby było normalnie, przyjemnie i miło, rozumiesz mnie? prawda?..:oops::roll:

ooo i rycze na całego:-(
:oops:

Posted

choroba każda adopcja cieszy:) zwłaszcza jak ma się kontakt z dokiem.
Ja już wpadam w paranoję, jak psiak idzie gdzieś... zamiast się cieszyć to się martwię czy w dobre ręce.

Posted

nawet ostatni kierownik mówi, że był telefon o Pręgacza, ten od szczeniaka w schronisku, 1,5 roku już. Spod Czerniewic, że w necie wypatrzył. a ja się martwię czy nie do budy...
chociaż tu ktoś rozsądny mnie pocieszał, że do budy raczej by w Internecie nie szukał tylko do sąsiada polazł, ale...

Posted

ciekawe czy imię Bajce zostawią?....

----
bardzooooooo lubię Pręgacza, jest bardzo łagodny i do budy się napewno nie nadaje no i jest za ładny, on to raczej się nadaje do szpanowania na spacerach po mieście :lol:;)
jak bym z nim chodziła to napewno niektórzy by nam z drogi schodzili:cool3::cool3::diabloti:;)

PRĘGACZ DLA NIE WTAJEMNICZONYCH
:loveu:

Posted

NusiaiJa napisał(a):
Basiu, jeśli to nie będzie nietakt to poproś w moich imieniu Panią Olę o zdjęcia co jakiś czas..... nawet jedno na pół roku.... My nie chcemy sprawdzać nowych Państwa tylko zobaczyć jak Bajeczka u nich wypięknieje, czy wszystko je, jak się zachowuje w domku, czy rośnie, czy się słucha....ba..nawet jak bardzo rozrabia. To Ja założyłam jej ten pierwszy-drugi wątek i to jeszcze Ja miałam tą wątpliwą przyjemność widzieć jak została odwieziona do naszego schroniska..... :_(
wiem, że ona już nie nasza ale....ale...rozumiesz..... niechce aby było jak u Skrytusia.....chce aby było normalnie, przyjemnie i miło, rozumiesz mnie? prawda?..:oops::roll:

ooo i rycze na całego:-(
:oops:

NusiaiJa kochana moja ja to samo czuję co Ty a domeczek Bajeczki to naprawde cudowny domeczek. Pani Ola to naprawde wyjątkowo osoba i wiadomo,że Bajeczka jest juz jej i jej rodzinki, ale oni rozumieją nas, po prostu tak po ludzku. Zdjęcia będa i opowieści także.

Posted

OTO NIESPODZIANKA!!!!!!!

Witam,

Zacznę od życzeń - Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ! :)

Bajeczka bardzo dobrze zaklimatyzowała się w nowym domu , cieszy się na nasz widok , uwielbia syna. Zaczyna nawet psocić :) przegryzła kabel , podgryza fotel i goni za piłką- jak to szczeniak :). Jest bardzo grzeczna , wszędzie jeździ z nami , wczoraj spędzaliśmy Sylwestra u moich teściów, wszyscy są nią zachwyceni. W parku biega jak szalona, wszystko ją ciekawi. Cieszy się na widok ludzi, ogląda samochody, coś niesamowitego- tak , jakby to wszystko widziała po raz pierwszy. I pewnie , tak jest z większością rzeczy :( .Bała się trochę windy i schodów, teraz biega po nich , jak szalona , winda też już nie wywołuje strachu. Kochany psiak!
Ja natomiast nie mogę zapomnieć widoku schroniska, i tych biednych psiaków, gdybym mogła coś zrobić, może zakup karmy? , proszę napisać co jest potrzebne może uda mi się pomóc.
Kolejne zdjęcia wyślę , jak "podtuczę " trochę moją chudzinkę :)

Pozdrawiam