Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś jak co dzień byliśmy na spacerku, Michol wariuje jak ta lala:) zjada śnieg,biega skacze...no cuda wyczynia:) ja już za nim nie nadążam:( gdy wracamy to JA jestem cała zziajana i spocona:) dziś zrobił postęp i wyszliśmy w końcu na ulicę "do ludzi" :)
z koleżanką w boksie już się zaznajomił witają się buziaczkiem:) nawet ja dziś jednego dostałam w euforii:) ale ale pilnuje swojej michy i obwarczał ją gdy chciała zerknąć co ma do jedzonka:)

Posted

A koleżanka Misia już sie lepiej czuje? Ja już tu nawet drzewa w lesie oklejam ogłoszeniami i nic. Tzn dzwoniło pare osób ale okazywało się że nie ta sunia - bo np. inna obroża, długowłosa itd. A ja mam ciągle nadzieję że czyjaś.
Piechcia a sprawdzał ktoś czy ma chipa?

Posted

yyy chyba nie ma,ale pewna nie jestem:( sprawdze po świętach lub zapytam. Sunia nadal bardzo wystraszona, trzęsię sie jak osika. Misiek trochę ją ośmiela i przy nim jest odważniejsza,nawet podchodzi do mnie po przytulanki co jest osiągnięciem, ale nadal jeść nie chce w obecności człowieka:(

Posted

dziś bylismy sobie na spacerku w duecie z Miśka...dziewczyną:) Świetnie się dogadują, dają buziaki i razem wszędzie chodzą:) Michu nabrał już chyba nieźle siły bo ostatnio wyrwał się pracownicy i sam sobie chodził gdzie tylko chciał, no i spotkali sie pod brama:) niezły gościu z niego:) ależ dostałam dzisiaj buziaków!! szaleniec z niego:)

Posted

a to proszę bardzo dzisiejsze hasanki po śnieżku naszego Misiaka i jego dziewczyny ONki:) oska masz okazję podziwiać swoją znajdę:) trochę dziwna jest,taka zagubiona,ciągle piszczy i jakby mogła to by weszła na ręce.
Ale po dzisiejszych zabawach nie sądziłam, że Misiek jest az taki szybki i taki wariat:) już w zupełności nic mu nie dolega:)
http://www.youtube.com/watch?v=7Bjsaa1wDr0

http://www.youtube.com/watch?v=mbmhnTpnhpc

Posted

Jaka piękna:) nieźle ją Piechcia podtuczyłaś, bo ona była taka chuda że prawie ją podniosłam:) A mogłabyś jej zrobić jakieś zdjęcie przy okazji to bym powstawiała do ogłoszeń. Może się jeszcze ten właściciel znajdzie...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dzisiaj Misio wywariował się za wszelkie czasy:) aż siły nie miał na koniec i uwalił się na śniegu:)
Pisała do mnie jedna pani spod Warszawy, bo jej zginął pies ale niestety to nie nasz Misio, a poza tym to było ...3 lata temu:)