Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Lara- jako, że prawdziwa cnota krytyk się nie boi:lol:;) mam drobną uwagę:
Na załączonych zdjeciach suni trudno określić jej wielkość ( to zresztą bardzo częsty mankament w ogłoszeniach psiaków więc moja uwaga dotyczy nie tylko tego allegro).
Ludzie często szukają psa jednak pod katem wielkości a to, że ona jest mała jest jej dodatkowym atutem.
Oczywiście mozna zadzwonić i się dopytać ale...no , własnie , nie kazdemu się chce i przy takiej "podaży" ofert przejdzie do innych, bardziej dookreślonych.
Reasumując proponuję albo dodać mini opis albo jakieś dodatkowe zdjęcie gdzie wyraźnie widać jaka to kruszyna- choćby to:
http://images38.fotosik.pl/243/1c057f770ad1c26b.jpg

Posted

taks - dzięki za krytykę ;) oczywiście poprawię to. Dziękuję bardzo! :)

Ja mam jeszcze prośbę o zaktualizowanie niektórych zdjęć Kai, bo poznikały z aukcji.

Posted

Agnieszka mi doniosła ze sunia czuje się bardzo dobrze i świetnie dogaduje się z dwulatkiem :) Maluch rzuca jej kaczke a ta aportuje. Powoli zaczyna się oswajać z innymi psami, ale na wszelki wypadek trzyma się blisko Agi.
Aga więlkie dzięki masz wielkie serce!

Posted

Jak to znikły ? Lara do mnie jak do dziecka wytłumacz mi o co codzi z tymi fotkami? To ty ich nie skopiowałaś nie przeniosłaś do swojego komputera? Ja je skopiowałam z innego wątku nie wiem kto je wrzucał i na jaki serwer.

Posted

Glutofia napisał(a):
Jak to znikły ? Lara do mnie jak do dziecka wytłumacz mi o co codzi z tymi fotkami? To ty ich nie skopiowałaś nie przeniosłaś do swojego komputera? Ja je skopiowałam z innego wątku nie wiem kto je wrzucał i na jaki serwer.

No właśnie ja do wstawienia ich na allegro użyłam linków ze zdjęć, które tu były wklejone, na wątku ;) bo nie ma sensu ich zapisywać i znowu wklejać do fotosika skoro mają już przypisany adres.

To jedno wykorzystam ;)