Jasza Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 świetne wieści! ja dzisiaj tylko na chwilkę, bo nie było prądu w całej firmie i teraz gonitwa.. Uściski! Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 _Lara na allegro Kaji źle wpisany jest adres www fundacji, Glucia zrobiła spacje między fundacja a sosdlazwierząt,ty wkleiłaś i nie znajduje strony,może poprawisz to :cool3::lol: ale pięknie to zrobiłaś,naprawdę chodzi mi o allegro:loveu::loveu::loveu: Quote
taks Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 _Lara- jako, że prawdziwa cnota krytyk się nie boi:lol:;) mam drobną uwagę: Na załączonych zdjeciach suni trudno określić jej wielkość ( to zresztą bardzo częsty mankament w ogłoszeniach psiaków więc moja uwaga dotyczy nie tylko tego allegro). Ludzie często szukają psa jednak pod katem wielkości a to, że ona jest mała jest jej dodatkowym atutem. Oczywiście mozna zadzwonić i się dopytać ale...no , własnie , nie kazdemu się chce i przy takiej "podaży" ofert przejdzie do innych, bardziej dookreślonych. Reasumując proponuję albo dodać mini opis albo jakieś dodatkowe zdjęcie gdzie wyraźnie widać jaka to kruszyna- choćby to: http://images38.fotosik.pl/243/1c057f770ad1c26b.jpg Quote
__Lara Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 taks - dzięki za krytykę ;) oczywiście poprawię to. Dziękuję bardzo! :) Ja mam jeszcze prośbę o zaktualizowanie niektórych zdjęć Kai, bo poznikały z aukcji. Quote
Rybka_39 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kaja: alegratka adin.pl szerlok.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl katowiceolx.pl petsy.pl pineska.pl zwierzetai-bazar.pl gumtree.pl kupiepsa.pl adopcjapsa.pl eoferty.pl pajeczyna.pl kokosy.pl owi.pl oferta.pl Quote
Jasza Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 www.e-zwierzak.pl www.adopcjapsa.pl www.hiperogloszenia.pl www.gieldaogloszen.pl www.dwukropek.pl www.pajeczyna.pl Quote
Glutofia Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Agnieszka mi doniosła ze sunia czuje się bardzo dobrze i świetnie dogaduje się z dwulatkiem :) Maluch rzuca jej kaczke a ta aportuje. Powoli zaczyna się oswajać z innymi psami, ale na wszelki wypadek trzyma się blisko Agi. Aga więlkie dzięki masz wielkie serce! Quote
__Lara Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ciotki, możecie jej odnowić fotki??? znikły na allegro!! Quote
Glutofia Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jak to znikły ? Lara do mnie jak do dziecka wytłumacz mi o co codzi z tymi fotkami? To ty ich nie skopiowałaś nie przeniosłaś do swojego komputera? Ja je skopiowałam z innego wątku nie wiem kto je wrzucał i na jaki serwer. Quote
Glutofia Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jeszcze takie u Agnieszki na wątku: Quote
__Lara Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Glutofia napisał(a):Jak to znikły ? Lara do mnie jak do dziecka wytłumacz mi o co codzi z tymi fotkami? To ty ich nie skopiowałaś nie przeniosłaś do swojego komputera? Ja je skopiowałam z innego wątku nie wiem kto je wrzucał i na jaki serwer. No właśnie ja do wstawienia ich na allegro użyłam linków ze zdjęć, które tu były wklejone, na wątku ;) bo nie ma sensu ich zapisywać i znowu wklejać do fotosika skoro mają już przypisany adres. To jedno wykorzystam ;) Quote
kuba123 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 wrzućcie je na imageshack moje są właśnie stamtąd nie z fotosika i te nie znikają Quote
Glutofia Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ale to jedno też nie ja wrzucałam więc nie gwarantuję...lepiej skopiuj Quote
__Lara Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Oki, już aukcja poprawiona ;) ma 300 wejść już, a to zwykła aukcja ;) Quote
amikat Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kto by pomyślał - brzydkie kaczątko..... Quote
Jasza Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Mój bazarek dla Kajeczki kończy się 25.01. Na razie jest 65 PLN. Quote
Glutofia Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Całkiem ładna sumka dziękujemy Jaszo! Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A jak kudełki na pupie Kaji - odrastają??:loveu: Quote
Jasza Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Glutofia napisał(a):Całkiem ładna sumka dziękujemy Jaszo! To Talcott zaszalała....:loveu: Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A ja dalej nie wiem, czy kudełki na zadziku Kaji odrastają:mad: Quote
Recommended Posts