Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem stała w przekonaniach. zniszczył trzy boksy bo sie w nich źle czuł, Velvet sam sie prosił i zaczynał, a dziabnął tylko mojego Tza - ja też bym mu czasem dowaliła ale jest za duży :evil_lol::p:diabloti:

Posted

A nie możesz go ugryźć?
Romcio na pewno nie czuł sie komfortowo - on nigdy nie miał stada i boi sie samotności. Zbyt dużo widział i słyszał.
Teraz siedzi pod prześcieradełkiem, zadaszony, w ciasnym, przytulnym miejscu i jest ok. Zobaczymy, jak długo:diabloti:
Miałaś mi foty dla Magdy wysłać. Właśnie sie upominała.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='łolkiee']Co się dzieje z panem Romkiem?[/QUOTE]
A to się dzieje :

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=dboWCn0Tib4[/URL]

Posted

Dziś przejazdem odwiedziliśmy Romka i muszę się przyznać, że... pomyliłem się.
Romuś merdający ogonem jak wiatrakiem, uśmiechnięty od ucha do ucha, witający radośnie swojego Pana, taki obraz ukazał się nam gdy podjechaliśmy pod posesję.
Rozmawialiśmy z Panią i z Panem. Są bardzo zadowoleni z psiaka, Pan jest bardzo otwarty, mówił, że bardzo się z Romkiem polubili i że to świetny psiak. Codziennie Pan przywozi Romusiowi przysmaki, a to szyneczkę, a to polędwiczkę, a to goloneczkę...
Romek biega luzem po ogrodzonej posesji, zamykany do kojca jest tylko na moment, gdy ktoś wjeżdża samochodem. Śpi w kotłowni, a gdy jest ciepło-pod schodami na dywaniku. Nie wykazuje zapędów uciekinierskich. Hmmm, jakby mnie codziennie karmili szyneczką i golonkami, też bym nie uciekał ;-). Jeździ z Państwem samochodem na działkę (ogrodzoną, zalesioną), gdzie szaleje do woli.
Jednym słowem, chłopak ma jak w raju. Dostaliśmy zaproszenie na kawę, na pewno wkrótce skorzystamy.