UBOCZE Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='ihabe']ja mogę zadeklarować na stałe niestety tylko 5 zł:-( za dużo zobowiązań niestety:-( Przyślijcie prosze konto na mojego maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], będzie szybciej gdyz często nie wpuszcza mnie na dogo ps Antoś jest śliczny i tak się cieszę, że dostał szansę:-)[/QUOTE] Dziękujemy Ihabe!!!:loveu: To znaczy, że brakuje już tylko [FONT=Arial Black]27 zł. miesięcznie[/FONT][FONT=Arial], ale dzięki dodatkowym deklaracjom Cioci i Wujka oraz Poker na pierwsze cztery miesiące pieniążki już będą w całości...:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
argusiowa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 A ja się natrętnie przypominam o wpłaty zadeklarowane bo lipiec już za chwilkę! a z czerwcowych wpłat dopiero 65zł zaksiegowane!!! zwłaszcza jeśli już ktoś po Matki Boskiej Pieniężnej :D (Andzike spodobało mi się to określenie :D) Quote
Szarotka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wyslij pw. do deklarujacych, do mnie nie, bo ja dalam pieniadze do reki i podobno zostaly wplacone, wiec jeszcze dzisiaj napisze email i sie spytam. Quote
UBOCZE Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='argusiowa']A ja się natrętnie przypominam o wpłaty zadeklarowane bo lipiec już za chwilkę! a z czerwcowych wpłat dopiero 65zł zaksiegowane!!! zwłaszcza jeśli już ktoś po Matki Boskiej Pieniężnej :D (Andzike spodobało mi się to określenie :D)[/QUOTE] Czy moja wpłata jeszcze nie doszła???:crazyeye: Bo wysłałem przekazem 45 zł już przedwczoraj...:roll: Quote
Awit Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jak dobrze, Antosiu po kilku latach w końcu zaczniesz żyć tak jak powinieneś:-) Quote
ranias Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Puk, puk, nie wiem gdzie wpłacać deklaracje... Quote
AlfaLS Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ja wysłałam wczoraj:lol:. Ranias wyślę Ci PW z kontem Antosiowym :lol: Quote
ranias Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Już doszło, dzięki.Zrobiłam przelew od razu za 4 miesiące, bo jakoś bidnie ta jedna piątka wyglądała. Jeżeli któryś z moich psiaków znajdzie domek, podniosę deklaracje.A może będzie to Antoś?:-) Quote
Szarotka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 No Antos mam nadzieje, ze cie ciotki szybko wyciagna. Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Szarotka']No Antos mam nadzieje, ze cie ciotki szybko wyciagna.[/QUOTE] Czekamy tylko na sygnał od UMilki!I zaraz jedziemy do hoteliku.Antosiowy boks będzie pierwszy miał ogrodzenie.UMilki pewnie zaraz coś nam napisze.Chce jeszcze powiedzieć,ze Antoś będzie miał w hoteliku znajomą suczkę.Przeniosłyśmy z hoteliku u Renaty5 Balbinkę,naszą ukochana parówę.Balbina nie musi miec ogrodzenia jest zawsze obok Umilki na tarasie,więc ona juz jest w hoteliku.Ale nasz dzielny Antoś to przeciez facet więc poszedłby "na wieś" i czekamy na ogrodzenie jego boksu. Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 A teraz wątek Balbinki.W ostatnich postach są zdjęcia,to daje pewne pojęcie jak będzie wyglądało Antkowe życie.Ale pewnie UMilki będzie spacerowała w podgrupach.:evil_lol: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/173029-Balbina-w-DT-potrzebuje-deklaracji%21%21%21/page72"]http://www.dogomania.pl/threads/173029-Balbina-w-DT-potrzebuje-deklaracji!!!/page72[/URL] Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Kaja10014']Moją deklarację przekażę Romce w sobotę ;)[/QUOTE] Oczywiście Kaju,jak zawsze spotkamy się w sobotę w schronisku!:lol: Quote
UMilki Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Nawet nie wiecie jak mi głupio, że to tyle trwa. Nie jestem przyzwyczajona do polskiej "fachowości" i terminowości. Bardzo Cię Antosiu przepraszam, że musisz jeszcze chwilę poczekać. Mam nadzieję, że jak najkrótszą. Ale potem będziesz mieć łąki, lasy i staw do swoich psich szaleństw. I kto wie, może wcale nie będzie musiał mieć spacerów w podgrupie ;) Quote
mamanabank Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [B][SIZE=3]Czy Ktoś z Was wpłacił pieniądze dla Antosia bezpośrednio na konto schroniska??? Jeśli TAK, Romka prosi o kontakt! [/SIZE][/B] Quote
UBOCZE Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ja starałem się wszystkim przesłać numer konta Antosia, jaki podawała Argusiowa... Mogłem kogoś pominąć...:oops: Quote
mamanabank Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Jeśli argusiowej to OK :-) Dziękujemy! Ale ktoś wpłacił 200zł [B]dla Antosia[/B] na konto schroniska... i teraz są [U]formalne [/U]trudności z przekazaniem tych pieniędzy Antosiowi, który przecież za chwilę opuszcza schronisko. Pan Kierownik i Romka pracują teraz nad tym jak rozwiązać ten problem. Quote
UBOCZE Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Domyślam się, z jakiej to może być przyczyny:lol:, ale nie jestem pewien...:roll: Napisałem już w tej sprawie na PW do mamanabank...;) Quote
Recommended Posts