Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ihabe']ja mogę zadeklarować na stałe niestety tylko 5 zł:-( za dużo zobowiązań niestety:-(
Przyślijcie prosze konto na mojego maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], będzie szybciej gdyz często nie wpuszcza mnie na dogo
ps
Antoś jest śliczny i tak się cieszę, że dostał szansę:-)[/QUOTE]

Dziękujemy Ihabe!!!:loveu:

To znaczy, że brakuje już tylko [FONT=Arial Black]27 zł. miesięcznie[/FONT][FONT=Arial], ale dzięki dodatkowym deklaracjom Cioci i Wujka oraz Poker na pierwsze cztery miesiące pieniążki już będą w całości...:multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

A ja się natrętnie przypominam o wpłaty zadeklarowane bo lipiec już za chwilkę! a z czerwcowych wpłat dopiero 65zł zaksiegowane!!! zwłaszcza jeśli już ktoś po Matki Boskiej Pieniężnej :D (Andzike spodobało mi się to określenie :D)

Posted

[quote name='argusiowa']A ja się natrętnie przypominam o wpłaty zadeklarowane bo lipiec już za chwilkę! a z czerwcowych wpłat dopiero 65zł zaksiegowane!!! zwłaszcza jeśli już ktoś po Matki Boskiej Pieniężnej :D (Andzike spodobało mi się to określenie :D)[/QUOTE]

Czy moja wpłata jeszcze nie doszła???:crazyeye: Bo wysłałem przekazem 45 zł już przedwczoraj...:roll:

Posted

Już doszło, dzięki.Zrobiłam przelew od razu za 4 miesiące, bo jakoś bidnie ta jedna piątka wyglądała. Jeżeli któryś z moich psiaków znajdzie domek, podniosę deklaracje.A może będzie to Antoś?:-)

Posted

[quote name='Szarotka']No Antos mam nadzieje, ze cie ciotki szybko wyciagna.[/QUOTE]
Czekamy tylko na sygnał od UMilki!I zaraz jedziemy do hoteliku.Antosiowy boks będzie pierwszy miał ogrodzenie.UMilki pewnie zaraz coś nam napisze.Chce jeszcze powiedzieć,ze Antoś będzie miał w hoteliku znajomą suczkę.Przeniosłyśmy z hoteliku u Renaty5 Balbinkę,naszą ukochana parówę.Balbina nie musi miec ogrodzenia jest zawsze obok Umilki na tarasie,więc ona juz jest w hoteliku.Ale nasz dzielny Antoś to przeciez facet więc poszedłby "na wieś" i czekamy na ogrodzenie jego boksu.

Posted

A teraz wątek Balbinki.W ostatnich postach są zdjęcia,to daje pewne pojęcie jak będzie wyglądało Antkowe życie.Ale pewnie UMilki będzie spacerowała w podgrupach.:evil_lol:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/173029-Balbina-w-DT-potrzebuje-deklaracji%21%21%21/page72"]http://www.dogomania.pl/threads/173029-Balbina-w-DT-potrzebuje-deklaracji!!!/page72[/URL]

Posted

[quote name='Kaja10014']Moją deklarację przekażę Romce w sobotę ;)[/QUOTE]
Oczywiście Kaju,jak zawsze spotkamy się w sobotę w schronisku!:lol:

Posted

Nawet nie wiecie jak mi głupio, że to tyle trwa. Nie jestem przyzwyczajona do polskiej "fachowości" i terminowości.
Bardzo Cię Antosiu przepraszam, że musisz jeszcze chwilę poczekać. Mam nadzieję, że jak najkrótszą. Ale potem będziesz mieć łąki, lasy i staw do swoich psich szaleństw. I kto wie, może wcale nie będzie musiał mieć spacerów w podgrupie ;)

Posted

Jeśli argusiowej to OK :-) Dziękujemy!

Ale ktoś wpłacił 200zł [B]dla Antosia[/B] na konto schroniska... i teraz są [U]formalne [/U]trudności z przekazaniem tych pieniędzy Antosiowi, który przecież za chwilę opuszcza schronisko. Pan Kierownik i Romka pracują teraz nad tym jak rozwiązać ten problem.