agabytom Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ma około 1 roku i tak wiele już przeżył.... Do schroniska trafił ze złamaną miednicą, lewa tylna łapka była zmiażdżona. Niestety,nie udało się jej uratować. Świetnie sobie radzi bez łapki i jest psem pogodnym, radosnym i zdrowym.Jednak samotność smutno wyziera z jego małych oczek. Czy ktoś pokocha tego biedaka i zmieni jego życie?? Potrzebne ogłoszenia!!! Psiak jest zaszczepiony i odrobaczony. Quote
agabytom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Oj Kajtusiu...cisza straszna...hop do góry!!! Quote
agabytom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Tak....Potrzebne ogłoszenia!!! Ciężko tak bez jednej łapki Kajtusiowi!!! Quote
Onaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A na kogo kontakt w ogłoszeniach ? A w ogóle to w schronisku w Bytomiu jest wolontariat ? To może zaproś więcej osób z Bytomia na wątek psiaczka, zawsze to ktoś pomoże :). Quote
agabytom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Kontakt Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Bytom Miechowice ul. Łaszczyka 18 tel/fax (32) 395 21 75 email : [email protected] email : [email protected] W schronisku nie ma wolontariatu...Ale masz racje;] Zaraz zaproszę kogoś z Bytomia Quote
Onaa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Na przygarnę psa jest ogłoszenie: szukają młodego pieska tak do 5 kg żeby był łagodny do dzieci i do psów. Domek do sprawdzenia ale zawsze można spróbować. Może tam wkleić pieska ? Quote
Daga&Maks Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 wiadomo coś więcej o jego charakterze?Jak reaguje na dzieci,psy,koty? Quote
Ajula Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 w pierwszym poście jest tylko, że łagodny i pogodny może nic więcej nie wiadomo Quote
Igiełka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Jaki cudowny czy Dt wchodziu w grę? Mam dużo wolnego miejsca w domu i w sercu. Quote
Ajula Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 o jak miło :) ale na ten temat musi się wypowiedziec założycielka wątku Quote
Daga&Maks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Igiełka napisał(a):Jaki cudowny czy Dt wchodziu w grę? Mam dużo wolnego miejsca w domu i w sercu. czy to będzie płatny DT?Na innym wątku też oferowałać DT psu i potem napisałaś że jest problem z finansami Quote
Asior Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dziewczyny... było masakrycznie dużo telefonów o naszego LOLKA bez oka i łapki... Nigdy jeszcze nie miałam takiego odzewu.. Ludzie z całej polski dzwonią.. Wysłałam tym wszystkim co pytali o lolka link do tego wątku.. I mam jedną odpowiedź.. Czekam na jakieś info w związku z tymi pytaniami..: Pani Asiu... Bida faktycznie... Tam chyba nie ma wolontariatu...cos musiałabym o psiaku więcej.tzn charakter bo mam tego mojego(ma 5 lat) i jest strasznie zazdrosny więc jak wyczuje najmniejsze próby Mocnego charakterku to będę się ścierać. Jak miałam znajdę przez trzy tygodnie wiek 2 miesiące to szkolił malucha na całego ale tamten uznał ,że ten duży to duży i się w końcu ułożyło...ale kłopoty mogą być np.przy charakterku terierowatym:) Pozdrawiam ciepło Magda Quote
Selenga Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Podmieniłam Lolusiowe allegro na Kajtusia jest ważne jeszcze 8 dni i jest wyróżnione tylko się nie chce tytuł i lokalizacja zaktualizować... :( Quote
Asior Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dziołszki.... ja niewiem co się dzieje..dzwonią do mnie ludzie którzy widzieli ogłoszenie i lolusiowe i kajtkowe (BTW ponoć ktoś robił ogłoszenia Kajtka ze zdjęciami LOLKA :roll: ) ale wszyscy chcą Lolka :( Quote
Ajula Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 hmmm szkoda, że nikt nie chce Kajetana ale i tak jestem w szoku, że jest aż taki odzew nic to, jeszcze przyjdzie jego czas :) Quote
Asior Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 koniecznie zróbcie mu lepsze zdjęcia!!!!! Quote
Recommended Posts