Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma około 1 roku i tak wiele już przeżył....
Do schroniska trafił ze złamaną miednicą, lewa tylna łapka była zmiażdżona.
Niestety,nie udało się jej uratować.
Świetnie sobie radzi bez łapki i jest psem pogodnym, radosnym i zdrowym.Jednak samotność smutno wyziera z jego małych oczek.
Czy ktoś pokocha tego biedaka i zmieni jego życie??

Potrzebne ogłoszenia!!!

Psiak jest zaszczepiony i odrobaczony.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na kogo kontakt w ogłoszeniach ?
A w ogóle to w schronisku w Bytomiu jest wolontariat ? To może zaproś więcej osób z Bytomia na wątek psiaczka, zawsze to ktoś pomoże :).

Posted

Na przygarnę psa jest ogłoszenie: szukają młodego pieska tak do 5 kg żeby był łagodny do dzieci i do psów. Domek do sprawdzenia ale zawsze można spróbować.
Może tam wkleić pieska ?

Posted

Igiełka napisał(a):
Jaki cudowny czy Dt wchodziu w grę? Mam dużo wolnego miejsca w domu i w sercu.

czy to będzie płatny DT?Na innym wątku też oferowałać DT psu i potem napisałaś że jest problem z finansami

Posted

dziewczyny... było masakrycznie dużo telefonów o naszego LOLKA bez oka i łapki... Nigdy jeszcze nie miałam takiego odzewu.. Ludzie z całej polski dzwonią.. Wysłałam tym wszystkim co pytali o lolka link do tego wątku.. I mam jedną odpowiedź.. Czekam na jakieś info w związku z tymi pytaniami..:

Pani Asiu...
Bida faktycznie...
Tam chyba nie ma wolontariatu...cos musiałabym o psiaku więcej.tzn charakter bo mam tego mojego(ma 5 lat) i jest strasznie zazdrosny więc jak wyczuje najmniejsze próby Mocnego charakterku to będę się ścierać.
Jak miałam znajdę przez trzy tygodnie wiek 2 miesiące to szkolił malucha na całego ale tamten uznał ,że ten duży to duży i się w końcu ułożyło...ale kłopoty mogą być np.przy charakterku terierowatym:)
Pozdrawiam ciepło
Magda

Posted

Podmieniłam Lolusiowe allegro na Kajtusia
jest ważne jeszcze 8 dni i jest wyróżnione

tylko się nie chce tytuł i lokalizacja zaktualizować... :(

Posted

dziołszki.... ja niewiem co się dzieje..dzwonią do mnie ludzie którzy widzieli ogłoszenie i lolusiowe i kajtkowe (BTW ponoć ktoś robił ogłoszenia Kajtka ze zdjęciami LOLKA :roll: ) ale wszyscy chcą Lolka :(