Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawda jest brutalna... w tej chwili w Dąbrówce jest ponad 30 szczeniaków w wieku od 6 tygodni do 3 miesięcy! :placz:

Co do Giny, to kto będzie chciał zaadoptować przerażonego, niezsocjalizowanego psa? To musiałby być dogomaniacki, świadomy dom :-( na chwilę obecną chociaż te szczeniaki chciałabym żeby komuś zostały wydane, to naprawdę rozdzierający widok kiedy takie maluszki już panicznie się nas boją - w dodatku porównując to z resztą szczeniaków, które wszystkie są radosne i kontaktowe :-(

tutaj muszą pomóc psiarze :-(

czy ktoś mógłby zrobić taki naprawdę fajny bannerek dla rodzinki?

Posted

ludzie ja mowie serio, pomozcie mi szukac taniego mieszkania w Trojmiescie a bede brala tymczasy jak leci, poki nie zarabiam, to za oplaceniem karmy...szlag mnie trafia no.mam warunki, jest nas dwie, ma się kto opiekowac zwierzetami ale nie wolno mi ich tu brać...nigdzie jednak nie moge znalezc tak taniego lokum:(

Posted

Najgorsza jest ta świadomość, że Ginie za bardzo nie możemy pomóc w warunkach schroniskowych... spędziła tu już tyle czasu w naprawdę przyjaznej atmosferze i dobrych warunkach jakie mają psy odkąd OTOZ przejął schronisko, a ona dalej jest przerażona ludźmi. A teraz przelewa to na swoje dzieci - one nie zaznały od człowieka nic złego, wręcz przeciwnie, a i tak się boją...

Posted

Trzeba te maluchy wyciągnąć bo zamiast jednej przestraszonej Giny będą jeszcze jej szczeniaki jak podrosną :( gdybym tylko mogła.. Gdybym miała swoje mieszkanie, ehhh :( Porozsyłam wątek..

EDIT:
z mapy pomocy dogomaniaków, DT

[Rumia] talib1985 (Przyjmę psy tymczasowo ewentualnie koty)
[Gdańsk] cava (moge przechowac psa(samca) albo szczeniaka,mam suke i roznie inne suki toleruje)
[Słupsk] palinka05

DT awaryjne:

[Gdańsk] irma
[gdynia] bożena&bulle
[Ĺťukowo/Trójmiasto] asia&smyk (max kilka dni, warunki "ogrodowe")
[Rumia] talib1985 (W razie konieczności)
[Gdańsk] cava (moge przechowac psa(samca) albo szczeniaka,mam suke i roznie inne suki toleruje)
[Gdynia] aga-zuzanna (psy małendo 10kg)
[Mierzeszyn-Gdańsk] Zbójini (bardzo awaryjny bo mam swoje)
alviria (gryzonie, małe pieski i kotki)
[Gdynia] liva (Dam DT szczeniakowi, ze wgledu na to, ze mam w domu małą chihuahuę, nie moge brac wiekszego psa. DT moge dac na krotki okres czasu poniewaz mieszkanie wynajmuje a wlasciciel i tak nie wie ze mam swoje psy.)

Posted

[quote name='Pinesk@']Trzeba te maluchy wyciągnąć bo zamiast jednej przestraszonej Giny będą jeszcze jej szczeniaki jak podrosną :( gdybym tylko mogła.. Gdybym miała swoje mieszkanie, ehhh :( Porozsyłam wątek..

EDIT:
z mapy pomocy dogomaniaków, DT

[Rumia] talib1985 (Przyjmę psy tymczasowo ewentualnie koty)
[Słupsk] palinka05

DT awaryjne:

[Gdańsk] irma
[gdynia] bożena&bulle
[Ĺťukowo/Trójmiasto] asia&smyk (max kilka dni, warunki "ogrodowe")
[Rumia] talib1985 (W razie konieczności)
[Gdynia] aga-zuzanna (psy małendo 10kg)
[Mierzeszyn-Gdańsk] Zbójini (bardzo awaryjny bo mam swoje)
alviria (gryzonie, małe pieski i kotki)
[Gdynia] liva (Dam DT szczeniakowi, ze wgledu na to, ze mam w domu małą chihuahuę, nie moge brac wiekszego psa. DT moge dac na krotki okres czasu poniewaz mieszkanie wynajmuje a wlasciciel i tak nie wie ze mam swoje psy.)

Czy pytaliście tych dogomaniaków o pomoc??