Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pineska, może tej pani zaproponować Donisia?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174880-Norfolk-terrier-coA-tu-namieszaA-i-mamy-Don-Kichota-DAE-brA-wka?p=13626011#post13626011[/url]

[IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/donis/donis1.jpg[/IMG]

terrierkowate cudo, 3-4 lata, teraz jest nieśmiały ale będzie z niego zadziora, w końcu charakter iście terrierowaty. :diabloti:

Posted

Mówiła, że skontaktuję się ze schronem, miała psiaka po świętach wziąc ale chce już na świeta psiakowi sprawic prezent. Nie mówię, ze na pewno od Was weźmie ale to b. prawdopodobne. W razie czego będę pamiętać o Donisiu :)

Posted

Dzwonił do mnie przed chwilą pan z Kwidzyna. Zapadła im w serce Fibi. Szukają psa domowego, średniego lub dużego, akceptującego koty. Z racji tego, że idą święta a pan dłuugo myślał o psie, było to jego marzenie postanowił z żoną przygarnąć psiaka, sprawic prezent i psiakowi i poniekąd sobie.
A więc:

Będzie potrzebna osoba mogąca sprawdzić domek w Kwidzynie!
Jeżeli znacie kogoś z tych okolic popytajcie proszę!

Ode mnie to jakieś 60km w jedną stronę a samochodu nie posiadam niestety więc sama na wizytę nie pojadę..

Posted

A czy oni nie mogą przyjechać? I jeśli wszystko będzie ok, wrócić już z Fibi?
To chyba wygodniej, niż szukać najpierw kogoś na wizytę, a potem transportu dla małej.

Posted

Tylko skontaktuj się najpierw ze schroniskiem, odnośnie formalności - w razie czego Ci państwo będą musieli podpisać umowę adopcyjną z Dąbrówką, a nie z Tobą. Oczywiście nie muszą w tym celu jeździć aż do Wejherowa ;) wszystko jest do dogadania, najlepiej zadzwoń na schroniskowy numer dyżurny.

Posted

Kciuki możecie na razie puścić. Domek miał się odezwać w czwartek a jak dotąd ani widu ani słychu.

Jak tam Gina?

Tymczasem nowe fotki z sesji zimowo- chustkowo- pokojowej ;) Sory za tyle fot ale nigy sie nie mogę zdecydować, które wybrac i wstawić ;)
No i nie patrzcie, że na niektórych zdj dywanu nie ma- wymagał w końcu zwinięcia z przyczyn szczeniaczkowych :evil_lol:

Pierwsza seria

W czapce św Mikołaja ;)

C.D.N

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ostatnie ;)

Czyli można już komentować :p

Śliczne, boskie, cudowne są nasze maluchy :evil_lol::loveu:

I nikt nie chce takich słodziaków?

Posted

Tak jak napisałam powyżej pan z Kwidzyna zrezygnował. Ogólnie wzięcie ma Fibi tzn dwie osoby pytały mailowo o nią, w tym jeden konkretny mail, zobaczymy co z tego wyniknie. Skoczek zero zainteresowania.