Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jesli mi zdrowie pozwoli i sytuacja na drodze to dzisiaj będzie wizyta :) trzymajcie kciuki!

kciuki zaciśnięte do granic możliwości ... trzymamy całym stadem ;) :D

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe wpłaty:
13.12. NIKEwa (12) - 5zł
14.12. Maruda - 20zł
14.12. GosiaMarta - 40zł
15.12. Jawena - 15zł
Razem ze Staszkowymi (15zł) 450zł
Dziś zrobiłam przelew do Ewanki
minus 310zł
zostało na koncie 140zł

Posted

[quote name='obraczus87']Jesli mi zdrowie pozwoli i sytuacja na drodze to dzisiaj będzie wizyta :) trzymajcie kciuki!

[quote name='LILUtosi']Nowe wpłaty:
13.12. NIKEwa (12) - 5zł
14.12. Maruda - 20zł
14.12. GosiaMarta - 40zł
15.12. Jawena - 15zł
Razem ze Staszkowymi (15zł) 450zł
Dziś zrobiłam przelew do Ewanki
minus 310zł
zostało na koncie 140zł

Mam nadzieje, ze zdrowie pozwolilo ??
Pisalam pw i maila do Ani z Poznania i miala wplacic, ale sama ma duze klopoty finansowe............

Zapraszam na swiateczny bazarek do podhalanki:

http://www.dogomania.pl/threads/198337-Szybko%C5%9Bciowy-dla-zapominalskich-ekstra-prezenty!-Dla-podhalanki-Celi-do-19.12.do-20.0

Posted

Witam i przepraszam, że dopiero teraz. Ale wizyta odbyła się późnym wieczorem, w domu byłam około 22, a że bardzo źle się czułam nie dałam rady usiąść przy komp :oops:

Dom jest wspaniały :) Kobieta jest osoba na emeryturze, ale całkowicie sprawną. Zresztą mogłabym długo i namiętnie pisac o tej rodzinie. ;)

Jednakże pani, ja i zięć kobiety postanowiliśmy, iż poszukam dla Pani innego psiaka.
Córka Pani była bardzoooo zawiedziona.... zakochała się w Lenusi i bardzo Jej zależąło na tym, aby LEnka trafiła do JEj mamy.

O mojej decyzji przeważył jedynie fakt, iz Lenka będąc w tym domku musiałaby cały czas chodzić na smyczy. A wszyscy wiedza, że Ona chodzic potrafi, a lubić nie za bardzo lubi smyczy.
Nie wyobrażam sobie, aby ta Pani goniła Lenke po osiedlu ;)
Ponadto Pani dokłądnie wszystko przemyslala i powiedziała, że może jednak wolałaby psiaka w wieku około 6-7lat, bardziej spokojnego i nAjlepiej do wagi 6kg.
Bardzo żaluje, że Lenka jeszcze musi szukac domku, ale tak jak już wcześniej pisałam, dobro psów jest u mnie na pozycji numer jeden.

Czekam na decyzje Pani odnośnie tej jamniczki, która podesłałam. Jesli sie nie uda, będę szukac psiaka w PANI TYPIE. Na pewno do tej rodziny trafi jakaś bida, juz ja się o to postaram.

Acha Pani z miłą chęcia rozwiesi plakaty Lenusi gdy takie będa zrobione.

CZy może ktoś napisać do Cioci Polubek prosbe o zrobienie plakatu?? WIem, że Ona robi świetne plakaty. Wtedy mozna by było wkstawic w plakat tekst do ogloszen ten ktory napisala Olena84.

Posted

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ....

Lenusia już miała nadzieję ..........................................................

no trudno, jakoś jej to wynagrodzę ;)

Faktem jest, że Lena uwielbia galopady, kocha wolność, penetruje całą posesję w poszukiwaniu intruzów ;)

... a smycz lubi średnio, chociaż już ładnie chodzi i nie protestuje :) ... musze przyznać, że kosztowało mnie to masę pracy ... na początku na widok smyczy siusiała pod siebie i kładła się bidulka na plecki.

Posted

Ewanka napisał(a):
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ....

Lenusia już miała nadzieję ..........................................................

no trudno, jakoś jej to wynagrodzę ;)

Faktem jest, że Lena uwielbia galopady, kocha wolność, penetruje całą posesję w poszukiwaniu intruzów ;)

... a smycz lubi średnio, chociaż już ładnie chodzi i nie protestuje :) ... musze przyznać, że kosztowało mnie to masę pracy ... na początku na widok smyczy siusiała pod siebie i kładła się bidulka na plecki.

Ja przyznam, że tez mialam nadzieje, tym bardziej ze dom jest wspaniały!!!!! Ale znajdziemy dla Lenki inny domek. mam nadzieje ze szybciutko!!!!

Ewanko, ja wiem ze umiejetnosc chodzenia na smyczy zawdziecza Tobie, za co bardzo dziękuję!

Posted

[quote name='obraczus87']Czarny piesek lub suczka, gładki włos, około 6-7 lat, maxymalnie 6 kg. Tak aby Pani mogła wziąć psiaka bez problemu na ręce i przenieść czy wsiaść do autobusu.

Ważne, że nawet przed Świętami już jakiś telefon był, to będą i następne, byle jakoś zacząć :)

Marta, a Budrysek dużo za duży, może da się odchudzić ;)? a tak na poważnie to musi być z dt, czy może być ewentualnie ze schroniska? Tu np takie małe coś siedzi w więźniu: http://www.schroniskomilanowek.pl/adopcja-id-55900.html

Posted

[quote name='Marinka']Moje też zrobiło się takie cieplutkie :)

Wersja telewizyjna akcji - Pies to nie zabawka:

[video=youtube;zMnvGmcig8U]http://www.youtube.com/watch?v=zMnvGmcig8U[/video]

Troche straszana ta reklama ! Moze ma taka byc zeby dotrzec do bezmyslnych ludzi .

Posted

[quote name='Ewanka']znalazłam coś takiego, ale to znowu potrzebna kasa ................................. bazarek z plakatami.

http://www.dogomania.pl/threads/198212-Plakaty-dla-Waszych-pasiaków-pomoc-ttb-szczecin-!!NOWA-Ekstra-cena-!!-do-30.12.2010

Wpłynęło za grudzień , dziękuję :)

To ja moge zafundowac Lence plakat z tego bazarku, bo sie juz wpislalam, ale nie wiedzialam na ktorego psa, teraz juz wiem :):)
To napisze na watku.

Posted

Szarotka napisał(a):
To ja moge zafundowac Lence plakat z tego bazarku, bo sie juz wpislalam, ale nie wiedzialam na ktorego psa, teraz juz wiem :):)
To napisze na watku.

Ja juz pisalam do kogo uderzyc o zrobienie plakatu ogloszeniowego... ja prosic juz nie bede bo ciotka mnie pogna za ciagle wysylanie prosb

Posted

[quote name='obraczus87']Dzisiaj cała noc rodziłam dziecko z przyjaciółka :) tak więc dzisiaj jestem nie do życia...

O kurcze :o podziel się cioteczko wrażeniami :)

Posted

[quote name='obraczus87']Dzisiaj cała noc rodziłam dziecko z przyjaciółka :) tak więc dzisiaj jestem nie do życia...

Najlepsze życzenia dla szczęśliwej Mamy , Jej Przyjaciółki i oczywiście dla Dzidziusia ... pierwsze w jego życiu >>> :new-bday:

Lenusia posyła Ciociom buziaczki, jak pamiętacie, nasza dziewczynka jest mega cułuśna i kochana :buzi: