kora78 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 to wtedy jak byłaś na wekend w domu to nie sprawdziłaś? bo ja tu pisałam jakoś zaraz po wekendzie. przypomniałam sobie,że mogłam Ci przypomniec w 4 oczy... dobra, wyślę do mantis niedługo jakieś te fotki najlepsze i niech cos wybierze Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 ja mu już banerek zamówiłam z tych fot co ma. Bez sensu jest 2. Zapomnialam, nikt mi nie przypomniał, teraz już trudno Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 nie wiem kiedy bedzie bo cyt. "weny an razie brak". Może tam gdzie ty chciałaś bedzie szybciej? Quote
kora78 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 kizi więc masz zamówiony ten baner? ustalmy to wreszcie i niech ten baner zaistnieje wreszcie robi go ktoś, czy za rok zacznie robić? zapłącone i nie robiony? co to za polityka Quote
kizimizi Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Kora nie ma jeszcze tego banerka.- jakby był to bym dodała tutaj i podlinkowała i każdy by widział. Banerek jest za darmo a dziewczyny nie am ma a forum albo dalej "brakuje jej weny". Nic na to nie poradzę, przecież jej nie zmuszę. Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 ok, to ja wysyłam do mantis, bo też za darmo i szybciej będzie na pewno :) któe foto i jaki tekst? ślę dziś to propozycje na cito Quote
kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 ja gdzie swczesniej pisaalm teksty i były w stylu Nadzieja starego psa albo stary pies bez nadzieji i szans na zycie. Fotke wybierz najwyrazniejsza ale to i tak tekst przykuwa dogomanki a nie zdjecie. Quote
fiorsteinbock Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Cioteczki, macie problem z banerkiem? Poprosic Polubek? ona jest blyskawiczna, robi fajne rzeczy - reklamuje ją calym sercem :) Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 fiorko ja już myślałam, by do Ciebie walić, bo Ty chyba sama też robisz?> Łapkowi sama robiłaś? ale wysłąłam przed chwilą do Mantis, mamy darmowy. a polubek kasę bierze? dałam teksty kizi i swoje. jakoś tak: nie gap się!ja ciebie nie chcę! jestem niewidzialny.... nie patrz na mnie! odejdź bo on człowieka ma głęboko w poważaniu a słowa niby mówione przez psa są nieczęste w baerkach dogo i może przyciągną efektywniej Quote
kora78 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mam wspaniałę wieści 1. mop zotał sam z 2 psami, zmienil sie przez to. juz chetnie wychodzi z domku, przypomnial sobie,ze lubi glaskanie i drapanie pod broda, lasi sie do opiekunek 2. mam super fotki w kojcu 3. opiekunka mi go wyprowadzila i go wyczesalam i koltuny z glowki ostrzyglam :D 4. bylismy na spacerku na trawce za boksami 5. mop ma fotki na trawie piekne :D 6. zjadł przysmaczki Na pacerku najpierw chodził dość łądnie na smyczy, reagował na wołanie i pociągnięcia w moją stronę. Obcikiwał krzaczki, zrobił ee. Ale jak wracaliśmy to już ciągnął z powrotem. Poddenerwowany był, czasem szczeknął, chciał do psów. przy czesaniu generalnie grzeczny, nie próbował gryźć, jak go pociągnęłam to odskakiwał i gadał dużo, piszczał. Pote,jak przyszła opiekunka to już ani się odezwał, był cierpliwszy i grzeczniejszy jeszcze bardziej. Taki puchaty, wyczesany śmieszny :D fotki potem trzeba mu domu!!!! Quote
fiorsteinbock Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Kora, polubek robi za darmo wyczesane bannerki! moje to zabawa przy Jej, dlatego zawsze ją błagam o pomoc. Robi szybko i w liczbie mnogiej. Zaczekamy zatem na te zamowione. Zajrzyjcie dziewczyny do PONki z Dobrocina :) Jakby tak mopika i ponke, razem do domku :) Marzenie, co?! post #222 http://www.dogomania.pl/threads/184786-DOBRA-z-Dobrocina-czy-zd%C4%85%C5%BCymy-j%C4%85-URATOWA%C4%86-Jest-szansa-!/page23 Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 ja złożylam zamowienie na banerek no ale czekam. Wiec mozna poprosic polubka, moze bedzie szybciej Quote
kora78 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mi mantis też nic nie odpowiedziała więc walimy do polubek już z nowym foto pięknym :) to jutro kizi dodaj w 1 poście, że mop jest kochany i czesać się daje i na smyczy chodzi, itp Quote
fiorsteinbock Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kamilawa tez robi bannerki, za darmo i tez fajne, dlatego mozecie w przyszlosci do Kamilki pisac. Bąbelek w moim opisie jest kamili, Dobra i ruda sunia - Polubek. Reklamuje zawsze cioteczke, qrcze i nagabuje na PW :) Quote
kora78 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ciotki pomozcie mi a tutaj link do świnek morskich (są też 2 króliki) któe za kilka dni, jak domów nie znajdą to w paszczy węży skończą dajcie im choć dt !! http://www.dogomania.pl/threads/1852...1#post14638811 Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='kora78']ciotki pomozcie mi a tutaj link do świnek morskich (są też 2 króliki) któe za kilka dni, jak domów nie znajdą to w paszczy węży skończą dajcie im choć dt !! http://www.dogomania.pl/threads/1852...1#post14638811 Kora nie działa Quote
fiorsteinbock Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='kora78']ciotki pomozcie mi a tutaj link do świnek morskich (są też 2 króliki) któe za kilka dni, jak domów nie znajdą to w paszczy węży skończą dajcie im choć dt !! http://www.dogomania.pl/threads/1852...1#post14638811 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
kora78 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 teraz? http://www.dogomania.pl/threads/185206-świnki-morskie-z-przeznaczeniem-na-karmę!-pomocy! mam nowego maila. do piątku mam czas na ich odbiór Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 na 1 strone daje jakies foto i tutaj kilka Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 częściowo wyczesany na spacerku pierwszym od tylu lat :) Uploaded with ImageShack.us i uśmiech dla ciotek Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us wbrew pozorom, jak był skołtuniony to mi się bardziej podobał, a nie taki ulizany :) Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 to co pisalam kiedys. pani A mowila,ze ma cos na nodze i smaruje czyms tam i juz zeszlo. ma ciutke ranke, na 2 mm i lyse wokolo jeszcze. on ma czarna skore w ogole wszedzie chyba Quote
Recommended Posts