Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to wtedy jak byłaś na wekend w domu to nie sprawdziłaś?
bo ja tu pisałam jakoś zaraz po wekendzie. przypomniałam sobie,że mogłam Ci przypomniec w 4 oczy...

dobra, wyślę do mantis niedługo jakieś te fotki najlepsze i niech cos wybierze

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kizi więc masz zamówiony ten baner? ustalmy to wreszcie i niech ten baner zaistnieje wreszcie
robi go ktoś, czy za rok zacznie robić? zapłącone i nie robiony? co to za polityka

Posted

Kora nie ma jeszcze tego banerka.- jakby był to bym dodała tutaj i podlinkowała i każdy by widział.
Banerek jest za darmo a dziewczyny nie am ma a forum albo dalej "brakuje jej weny". Nic na to nie poradzę, przecież jej nie zmuszę.

Posted

ja gdzie swczesniej pisaalm teksty i były w stylu Nadzieja starego psa albo stary pies bez nadzieji i szans na zycie.
Fotke wybierz najwyrazniejsza ale to i tak tekst przykuwa dogomanki a nie zdjecie.

Posted

fiorko ja już myślałam, by do Ciebie walić, bo Ty chyba sama też robisz?> Łapkowi sama robiłaś?

ale wysłąłam przed chwilą do Mantis, mamy darmowy. a polubek kasę bierze?

dałam teksty kizi i swoje. jakoś tak:
nie gap się!ja ciebie nie chcę!
jestem niewidzialny....
nie patrz na mnie! odejdź

bo on człowieka ma głęboko w poważaniu
a słowa niby mówione przez psa są nieczęste w baerkach dogo i może przyciągną efektywniej

Posted

mam wspaniałę wieści
1. mop zotał sam z 2 psami, zmienil sie przez to. juz chetnie wychodzi z domku, przypomnial sobie,ze lubi glaskanie i drapanie pod broda, lasi sie do opiekunek
2. mam super fotki w kojcu
3. opiekunka mi go wyprowadzila i go wyczesalam i koltuny z glowki ostrzyglam :D
4. bylismy na spacerku na trawce za boksami
5. mop ma fotki na trawie piekne :D
6. zjadł przysmaczki

Na pacerku najpierw chodził dość łądnie na smyczy, reagował na wołanie i pociągnięcia w moją stronę. Obcikiwał krzaczki, zrobił ee. Ale jak wracaliśmy to już ciągnął z powrotem. Poddenerwowany był, czasem szczeknął, chciał do psów.
przy czesaniu generalnie grzeczny, nie próbował gryźć, jak go pociągnęłam to odskakiwał i gadał dużo, piszczał. Pote,jak przyszła opiekunka to już ani się odezwał, był cierpliwszy i grzeczniejszy jeszcze bardziej.

Taki puchaty, wyczesany śmieszny :D
fotki potem

trzeba mu domu!!!!

Posted

mi mantis też nic nie odpowiedziała
więc walimy do polubek już z nowym foto pięknym :)
to jutro

kizi dodaj w 1 poście, że mop jest kochany i czesać się daje i na smyczy chodzi, itp

Posted

kamilawa tez robi bannerki, za darmo i tez fajne, dlatego mozecie w przyszlosci do Kamilki pisac.
Bąbelek w moim opisie jest kamili, Dobra i ruda sunia - Polubek.
Reklamuje zawsze cioteczke, qrcze i nagabuje na PW :)

Posted

to co pisalam kiedys. pani A mowila,ze ma cos na nodze i smaruje czyms tam i juz zeszlo. ma ciutke ranke, na 2 mm i lyse wokolo jeszcze. on ma czarna skore w ogole wszedzie chyba