Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak sprawdziłam pocztę ,wszystko sie zgadza.
O Szczotkę też było pytanko ale temat ucichł.

W sprawie Mopika:w 1 mailu Pani nie odpisała gdy powiedziałam, ze warunkiem jakiejkolwiek adopcji i późniejszych ustaleń jest wizyta. A 2 Pani nie odpisala gdy opisałam jej w jakiej sytuacji jest pies (ze 6 lat i choroba).

Myslicie, ze sie wystraszyli? co do choroby to może i dobrze bo nie ma co pochopnych decyzji podejmować. Ale żeby sie wizyty bać?

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie pomyslalam, ze teraz jak bede w schronisku to poszukam dokladnie Mopika (Kora pisala, ze mogłoby już go nie być) i jak sie okaże, że jest to jeszcze raz wysle maila z informacja o psiaku i zapytaniem czy sa nadal zainteresowani (do tych 2 osób).
A jeśli nie to niech powiedzą bo tylko nadzieję robią.:shake:

Posted

tak, niech się zdeklarują. nie będziemy wciąz o nich myśleć, bo a nuż się odezwą za 3 dni. a może oglądają kilka psów i się zastanawiają, któy lepszy?
wizyty można się bać, jak się ma coś na sumieniu, albo jak się nie ma zielonego pojęcia, czym jest taka wizyta, może trzeba tłumaczyć od razu, jak to wygląda i jaki ma cel

Posted

Nawet byłoby fajnie jakby Mopika jedna z tych osób na dt wzięła, jeśli nie może na ds. Już by się coś o psiaku można więcej dowiedzieć. I zdjeć porobić.

Posted

Nawet byłoby fajnie jakby Mopika jedna z tych osób na dt wzięła, jeśli nie może na ds. Już by się coś o psiaku można więcej dowiedzieć. I zdjeć porobić.

Posted

Mopik jest i jak się okazuje przypomin a bardzo owczarka mogolskiego. ja jakoś nie potrafię tutaj, ani w google znaleźć żadnej konkretnej fotki takiej rasy. Zdjęcia naszego Mopika niebawem będą wklejone

No i jak się okazuje to nie ten pies ma niedoczynnośc tarczycy... i mopik już sporo jest w schronie,ale ile to się nie zdążyłyśmy dowiedzieć

Posted

ahaaa pokićkałam, sorki ;P

ale jest coś o mongolskim w google...

patrze po fotach i dla mnie to ona ma daleko do pirenejskiego...on ma kręconą lekko sierść, z tych fot w googlw to tylko jeden pies przypomina mi mopa...

ciotka mówiła o nim- muniek... więc chyba nie pirenejski...

Posted

foty są nowe, ale już bez krat i lekko z dala. więc pycholka typowo nie mamy.. mały całęgo w okazałości bokiem... nie wiedziałąm, że trzeba pyska.. skupię się na tym następnym razem, obicuję.

on jakiś taki z tyłu był, nie podszedł do krat...

Posted

Wiesz o co chodzi, jak chcesz psiaka adoptować to na pycholek patrzysz nie :) ?
Oczy są ważne, czasem psie spojrzenie mówi wszystko. Dlatego to takie ważne, dobre zdjecia w ogłoszeniu. Bo przecież ktoś tylko to widzi, nie widzi psiaka na żywo. I te zdjecia to muszą oddać właśnie psiaka jakby na żywo był.

Posted

dziewczyny mnie dzis krew zaleje! Tak dogo zamula, ze nie moge nawet postu wstawic a mam tyle rzezcy do zrobienie.

Dogo mamy w schronie mnóstwo pieknych szzceniaków (nowych) futrzaków, goldena, ala rotka i pona.
Ach i jest coś ala pudel -kiedys sie pyatlas.
Na razie tu wstawie ich fotki bo nie wiem kiedy uda mi sie watki zrobic.

Posted

Czasami pieski w typie jakieś rasy, bardziej przemawiają co ludzi :).

Ja myślę że on może mieć najwiecej z owczarka katalońskiego. Ale to jeszcze zależy od samego pycholka :).