Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobrze, proponuję by tak już przestać mocno myśleć o domku dla nich.
Tzn myślmy, ale tak spokojnie.
Może jak nasze myśli nie będą natrętnie poruszały się wokół domku, to może..no wiecie co....
Na razie sobie dobrze żyją, pogódźmy się, że tak może zostać na dłużej.
Ogłoszenia niech idą, o zagranicy też można pomyśleć, ale tak pomalutku i na luzie.
Los nad nimi czuwa, bo dostali takie wspaniałe cioteczki....

Posted

To zmieniam temat

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15471719#post15471719[/URL]
Proszę o wsparcie dla Bruna .... Tak mało już brakuje ....

Posted

[B]ciotki ...nic kompletnie nic....

na wrzesień brakuje deklaracji od cioci Agata.Sonia...[/B] [B]
W październiku zabraknie na hotel i nie ma nawet złotówki na karmę...Ciotki może któraś ma jakieś fanty na bazar...bo ja juz wszystko sprzedalam co mialam...[/B]

Posted

[quote name='Kinia1984'][B]ciotki ...nic kompletnie nic....

W październiku zabraknie na hotel i nie ma nawet złotówki na karmę...Ciotki może któraś ma jakieś fanty na bazar...bo ja juz wszystko sprzedalam co mialam...[/B][/QUOTE]

O matko Kinia kurde jak tu pomóc? :(:(

Posted

[B]bardzo dziekuje za pojawienie sie na watku...niestety taka sytuacja bedzie sie powtarzac co miesiac bo brakuje duzo deklaracji...z karma to jakies 180 zł co miesiac...nie wspominam juz o zabezpieczeniu przeciwkleszczom i przydaloby sie powtorzyc wscieklizne bo zaraz moja rok...wirusowek wogole nie mieli robionych...do tego nikt ich nie chce...tylko usiasc i plakac...
numer konta jest w 1 poście:)

[/B]
jesli chodzi o psy z oczyszczalni to ludzie sie wyniesli a psy zostaly...TOZ chcial pomoc ale tylko telefonicznie nie ruszajac tylka zza biurka,.,..zadzwonili na oczyszczalnie , kierownik powiedzial ze psy maja dobrze i TOZ uznal ze wszystko ok! szlag by to wszystko trafil...a te 3 suki za chwile beda mialy 3 cieczki bo minimum 3 szczeniaki i zrobi sie 9 dodatkowych minimum...a brama zamknieta i wejsc nawet nie mozna...

Posted

Chłopcy kochani:-(
Po prostu dramat, jeśli będę mogła wyślę cosik więcej.
Co to będzie dalej, za pasem kolejna zima, a do Was nawet jednego telefonu

Posted

[quote name='Kinia1984'][B]ciotki ...nic kompletnie nic....

W październiku zabraknie na hotel i nie ma nawet złotówki na karmę...Ciotki może któraś ma jakieś fanty na bazar...bo ja juz wszystko sprzedalam co mialam...[/B][/QUOTE]

i ja to znam....
postaram się coś chociaż jednorazowo wpłacić i jakichś fantów poszukac, podajcie nr konta i adres, komu fanty wysłać...