Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, śledzę losy chłopaków od pewnego czasu i widzę z jaką determinacją o nie walczycie. Ponieważ mam 4 własne i jednego w hoteliku ,nie mogę złożyć stałej deklaracji, ale jednorazowo postaram się troszkę pomóc. Proszę o nr konta n PW.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dada M']Świetnie, że udało się znaleźć miejsce dla psiaków. Ile miesięcznie będzie kosztował ich pobyt u sąsiadki owieczki ?[/QUOTE]

No właśnie?

Posted

ok. 450-500 zł + karma. Jeszcze nie wiem dokladnie.Elig karme moze odebralaby ciotka obraczus i ja bym juz z nia sie dogadala dalej. Chyba ze jutro moglabym od ciebie odebrac ale to ok. godz. 11 troche po...Bardzo dziekuje:) a jesli jutro by Ci nie pasowalo to tak jak pisalam wczesniej ciotka obraczus:)
Numer konta jest w pierwszym poście, serdecznie dziekuje za chec pomocy chlopakom...dzieki Wam zaczynam lżej oddychac:)
chłopaki mają 4 i 6 lat, nie sa alergikami:)

Posted

M.bedzie u mnie w przyszlym tygodniu, to dam Jej karme rowniez dla twoich psiakow tylko jeszcze napisz w jakim sa wieku? A juz widze alergicy.No tak to troche klopot ale cos poradzimy....:)
Ten hotel to z luksusowa karma powinien tyle kosztowac, matko 500 zl plus karma....

Posted

[quote name='Kinia1984']nie sa alergikami cioteczko:)[/QUOTE]
Przepraszam, zmeczenie tym bardziej nie ma o czym mowic karme maja zagwarantowana jakies 12 kg wystarczy na razie?

Posted

[quote name='Isadora7']Widzisz Kinia, światełko w tunelu już masz :)[/QUOTE]
I jeszcze mamy kartony zebrane:)Jak juz bedziemy spaly w tym tunelu...

Posted

No to mi ulżyło, bo się martwiłam jak wszyscy.
Ale już nie chciałam nakręcać siebie i cioteczek i denerwować wszystkich.
Chłopaki trzymajcie się, Kinia miłej podróży, ucałuj te bidy skundlone:-)
Oby wymiotów nie było w autku....

Posted

Kinia wymiziaj chlopakow :loveu: od nas wszystkich i szepnij im w uszko, ze tyle dobrych duszyczek stara sie im poprawic zycie :)

Miejmy nadzieje ze z nowym krokiem, przyjdzie i domek :loveu:

Posted

dziekuje cioteczki za pomoc:)
chlopaki juz u Owieczki...jutro zdam szersza relacje bo zrobilismy 400 km i padam za przeproszeniem na pysk:)

Dla Aldo(*) śpij ślepaczku....

Posted

to chłopaczki już na nowych apartamentach:) z tego wszystkie wynika, że najsłabsi w stadzie Aldo
[*] i być może Korek mogli zostać wyeliminowani przez silniejszych:(

Posted

[quote name='tripti']to chłopaczki już na nowych apartamentach:) z tego wszystkie wynika, że najsłabsi w stadzie Aldo
[*] i być może Korek mogli zostać wyeliminowani przez silniejszych:([/QUOTE]

To by był najgorszy scenariusz :( :( :(

Posted

mialam zabrac dzisiaj tez Aldo do Owieczki...gdy do niej przyjechalismy ona zaoytala "a gdzie trzeci psiak...?" i jakos dziwinie nie chcialo mi przejsc przez gardlo ze nie zyje...szczegolnie mysle o takich ślepaczkach bo mojej siostry tymczas jest ślepy i taki zalezny od ludzi....i nieporadny...az serce pęka...