__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Yana']nie zostawimy ani Kini ani chłopaków[/QUOTE] Super :) [QUOTE]bardzo Wam dziekuje...[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/QUOTE] :loveu: to może sprosić tu więcej osób? zrobić "żebry"? :cool3: Quote
Tymonka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jak tylko będę miała 100% pewności ,że drugi chłopak z pod stacji (z mojego podpisu) też jest zabrany , dam moją deklarację tutaj :) Quote
_Goldenek2 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Kinia1984']tu nigdy nie bylo takiego ruchu:D[/QUOTE] Sama widzisz.... cuda sie zdarzają :evil_lol: Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='_Goldenek2']Sama widzisz.... cuda sie zdarzają :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może być jeszcze większy :cool3::cool3::cool3: Quote
Isadora7 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kinia mogę ci taki ruch wykrzesać ze jesień średniowiecza przy tym pikuś, a nawet Pan Pikuś. To taka drobna wdzięczność za Fredzia. Quote
Kinia1984 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 jaka wdziecznosc za Fredzia...?ja czuje sie winna za adopcje Fredzia...:( kurde wogole ostatnio jakos sie sypie wszystko... Quote
Isadora7 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Kinia1984']jaka wdziecznosc za Fredzia...?ja czuje sie winna za adopcje Fredzia...:( kurde wogole ostatnio jakos sie sypie wszystko...[/QUOTE] Kinia nie gadaj głupot, nie wszystko można przewidzieć. Gdyby człowiek wiedział, że się wywróci to by się położył, albo nie wstawał. Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Isadora7']Kinia nie gadaj głupot, nie wszystko można przewidzieć. Gdyby człowiek wiedział, że się wywróci to by się położył, albo nie wstawał.[/QUOTE] Dobrze powiedziane. Na Ulicy zostawić ich nie mogłas, wiesz o tym doskonale. Jak bedzie trzeba to pójde razem z Toba pod most :evil_lol: Quote
Kinia1984 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 ok marta to zaczynam zbierac kartony na nasze legowisko:D Quote
Magda_K Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kinia wpłaciłam chłopakom 20.00, potraktuj to jako dodatek do maja. Niewiele, ale za trochę pewnie znowu coś wygrzebię :). Quote
Malwi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Kinia1984']ok marta to zaczynam zbierac kartony na nasze legowisko:D[/QUOTE] jak chcecie mogę wam kartony za free załatwić :diabloti: ciotki macie jakieś nowe fotki chłopaków ? Quote
Kinia1984 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 mam tylko filmy z marca...TZ myslal ze jest taki madry ze z fimikow bedzie umial zrobic zdjecia ale niestety przecenil swoja inteligencje i do tej pory nie wie jak to zrobic na kamerze:evil_lol: w niedziele beda fotki:) Quote
Awit Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Rozumiem, że można wycofać deklarację z uwagi na pogorszenie stanu finansowego, ze względu na kłopoty ze zdrowiem swoim czy psa czy męża, różnie w życiu bywa. Ale nie rozumiem, że można wycofać deklarację w takiej sytuacji trudnej, pod pozorem nie finansowania Aliny. A Alina naszym chłopakom krzywdy nie zrobiła, nawet nie wiadomo co tam u niej się tak naprawdę działo. Jeśli ktoś nie będzie wpłacał bo z tych pieniędzy płaci się Alinie, niech ten ktoś dołoży odpowiednią kwotę, aby psy przenieść gdzie indziej. Skąd Kinia i my wszyscy mamy wziąć dwa razy więcej pieniędzy? Jestem od początku na wątku chłopaków, spać mi nie dawał widok tych kundli i fiuta, który chciał się ich pozbyć. Malutko osób tam bywało. Pól roku mija, a psy mają tylko Kinię i Alinę, która się nimi zajmuje, bo za to jej się płaci. A i tak nie ma Kinia całości potzrebnej kasy. Super, zamiast pomóc,to łatwiej się wycofać. Quote
tripti Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ja odwiedzę chłopaków i przy okazji zapytam, nie macie wrażenie, że popyt jest chyba mniejszy niż podaż w obecnej sytuacji, bo tworzy się coraz więcej dt i hoteli, a tak naprawdę zaczyna brakować środków finansowych na umieszczanie tam psów... nie macie takie wrażenia, że jednak hotele czy dt biorące więcej niż jednego psa powinny już prowadzić działalność gospodarczą.... bo to takie nie fair troszkę... rozumiem jeszcze osoby bezrobotne, które cały czas poświęcają psiakom, ale takie dodatkowe dorobianie bez papierów to już nie za bardzo... Quote
dusje Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wpadlam tutaj z ostrzezeniem. [B]Korek u AlinyS podobno uciekl. Nagle uciekl z ogrodzonego terenu !!!!!!!!![/B] Kinia, nie namyslaj sie, zabieraj psy jak najszybciej. Quote
Vasco Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kinia pewnie by je zabrała, ale dokąd i za co....... Mam nadzieję, że z Korkiem się sprawa wyjaśni. Chcę wierzyć, że się znajdzie!! Quote
Ellig Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Kinia1984']ok marta to zaczynam zbierac kartony na nasze legowisko:D[/QUOTE] Ja juz kartony odkladam, bedziemy trzy..... zaraz przeczytam.... Quote
Awit Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 O mateńko... Wysłałam moją deklarację z małą górką, czyli 30zł Quote
Ellig Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kinga czy mozesz w skrocie napisac jakie masz plany i jakie sa najwieksze potrzeby po za pieniedzmi oczywiscie.Czy zabierasz psy do siebie? Quote
Kinia1984 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 wiec tak: (nie zaczyna sie od wiec ale tak lubie:)) jutro zabieram chłopakow do owieczki tzn . do sasiadki owieczki przez plot:) chlopaki beda w kojcu. Jesli chodzi o moje plany to jesli tylko bank jakis sie zlituje to z TZ zaczynamy budowe i jak tylko bedzie kasa na ogrodzenie to zabieramy chlopakow do siebie..narazie beda sami na posesji ale TZ mieszka 5 min drogi od dzialki..bedzie do nich przyjezdzal 2 razy dziennie..i ja tez bede przyjezdzac tylko mam troche dalej (ok. 15 km-20 km). Kupilam chlopakom fiprex i 2 kg karmy. Na fiprex wezme z tego co chlopaki maja na koncie. Oprocz kasy potrzebuje karmy bo nie jest wliczona w cene hotelu...Alina ma rozliczyc kase ktora z tego miesiaca ma zostac i przelac na konto.. Jakby co bede wieczorem... Quote
Ellig Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 W jakim "chlopaki" sa wieku? Czy mozesz odebrac karme z Warszawy? Quote
Recommended Posts