Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj bylam w koncu u chlopakow:) Oni sa kochani:) az szkoda bylo sie z nimi rozstawac... Jaro troche kaszle...Trzeba bedzie zrobic rtg i dac pewnie antybiotyk...Chyba ze w oskrzelach i plucach nic nie wyjdzie to trzeba bedzie zrobic ekg bo moze to byc kaszel sercowy....jak TZ ogarnie zdjecia i filmiki to wstawie.

Posted

jak psiak ma jakies szmery w sercu czyli jakis uszczerbek w sercu to pobudza kaszlem serce do pracy..tak mniej wiecej mi tlumaczyla wetka przy moim staruszku. Lekarze ludzcy kardiolodzy nawet radza przy bolu serca zawalowym np kaszlec..to taka ciekawostka:)

Posted

dzięki za wyjaśnienie, bo właśnie coś mi tak świtało, pińczerek mojej mamy też na starość bardzo kaszlał i to też było powiązane z sercem, ale to z racji zaawansowanego wieku byłoi, a tu młodzież jeszcze i to z klasy średniej czyli najbardziej długowiecznej:) wierzę, że to tylko przejściowe przeziębienie, trzymam kciuki za Wasze zdrówko!!!

Posted

Chłopaki od niedzieli bedziecie mieli o godzinę dzień dłuższy, może ten Wasz człowiek potrzebuje więcej własnie czasu w ciągu dnia.....