Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marcelince chyba się rodzinka powiększy:evil_lol:..Lusia jej Pańcia jest śmiertelnie zakochana w jamniczkach a, że ma ogromne serce..:cool1:..poczekamy..zobaczymy:loveu:

Posted

Bea1 napisał(a):
Marcelince chyba się rodzinka powiększy:evil_lol:..Lusia jej Pańcia jest śmiertelnie zakochana w jamniczkach a, że ma ogromne serce..:cool1:..poczekamy..zobaczymy:loveu:

To pozostaje tylko czekać na zdjęcia Marcelinki i Fango- wspólne:p

Posted

Zdecydowałyśmy z Lusią, że Fango pojedzie do cudownego domu w Warszawie;) do Pani Małgosi:loveu:
Marcelinka ma teraz do tulenia braciszka Fero;)..opisałam wszystko w wątku Fero..
Tutaj też poproszę o wstawienie zdjęć Marcelinki z jej nowym braciszkiem Fero:loveu:

Posted

Jednak Lusia adoptuje Fango:evil_lol: niesamowita dziewczyna;-) dzisiaj jest taka szczęśliwa i w sobotę jadą/TZ/ po jamniorka:loveu:.. będzie miał wesoło szorściak i mam nadzieję, że Marcelinka i Fero też zaakceptują maluszka:mad:

Posted

mam nowe zdjęcia całej trójcy;-) i liścik od Lusi;-)śliczny, ciepły jak sama Ona:cool1:
Maly zostaje z nami do srody:smile:.
Ferunio juz czasem sika jak facet, z podniesiona noga! I czule
nas podgryza! A Mysiora dzisiaj bawila sie z Fango w warczenie-
gryzienie! Tylko Fero slabo to znosi, gdybym go nie miala pod
reka, chyba by interweniowal i zepsul zabawe jamniczemu
zestawowi. Wczesniej widzialam go w podobnej sytuacji jak idzie
w ich kierunku gapiac sie spode lba:smile:. Pewnie wlasnie cos
takiego slyszala dzis sasiadka przed poludniem, ups:smile:. Maly bez
uszkodzen i raczej wyluzowany w ramach uzupelnienia.

Wlasnie sie spostrzeglam, ze nie mamy zdjecia z trzema psami.
Usciski.
Lusia

i następna wiadomość od Lusi, biedna bardzo cierpi bo pokochała jamniorka ale rozsądek bierze górę:loveu: i rozumie, że oddanie jamniorka w super ręce to najlepsze rozwiązanie skoro Mysia/ Marcelinka/ i Fero to towarzystwo wzajemnej adoracji ścigające malucha:placz:

ojej, jak ten maly sie przytula!

Probuje z niego wyciagnac odpowiedz na pytanie, czy woli ciasne
sanatorium z dwoma geriatrykami, ktore udzielaja mu ciagle
reprymend, i ze mna, czy dom z ogrodem i bardzo fajnym starszym
panem, gdzie bedzie mogl kopac. Odgrazam sie, ze nikt mi nie
rozkaze go oddac, ze niby dlaczego mialabym go oddac, skoro
zostal przywieziony dla mnie i sie przytula, ale odpowiedz na to
pytanie do malego, mimo ze maly nie chce odpowiedziec, jest
jakas niepokojaca...
ojej!...

kto wstawi zdjęcia?:smile:bardzo proszę

Posted

ale jamnicze szalenstwa

skoro juz w trawach to pamietajcie mowic ludziom o preparatach przeciw kleszczom, te male swinstwa juz sie czepiaja psiakow, myslalam ze zima je troche wykonczy ale to wredna mala zaraza niebezpieczna dla naszych pupili

• 2 weeks later...
Posted

i tutaj też napiszę bo Fero i Marcelinka to teraz rodzinka:loveu:ale ze mnie poetka:crazyeye:, są nowe śliczne fotki, poproszę Cioteczki o wstawienie:oops:

• 2 months later...
Posted

Jutro minie pół roku odkąd Mysia jest z nami :-)

Mysia jest nadzwyczajna. Czasem psiunio pluszowy, czasem kosmitka.
Dostaje stale kilka rodzajów lekarstw, które mają pomóc jej łapom nosić jamniczy temperament. Świetnie sobie radzi ciotka.

Posted

Mysia jest przecudna a Fero uroczy przystojniak..:loveu::loveu::loveu:Chyba czas odwiedzić również Marcelka i Panią Jolę:cool1:

Posted

Jak dobrze...jak pięknie... wspaniale jest oglądać takie zdjęcia i czytać takie słowa. Tak bym chciała, żeby wszystkie staruszki schroniskowe miały podobne domy...

Posted

Dziękuję Kobitki za Królową Mysiorę, Mysiunię moją. Bea, stokrotne dzięki!

(Mysia niby wysypia się z panem na kanapie, ale łypie jak tylko zaszeleści worek, z którego coś sobie wyskubuję dobrego do jedzenia :-))

• 3 weeks later...