Havanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Nikus']No właśnie:) czekamy na jakąś relację z dzisiejszego Święta:) :multi::multi::multi:[/QUOTE] Ja też niecierpliwie czekam już od rana, chociaż wiem,że to trochę za wcześnie.... Śmieszku - powodzenia !!!! Quote
ocelot Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Śmieszek wyrusza dzisiaj z Opola do Sosnowca, tam przesiadka i mknie dalej... Wczoraj był szczepiony miał wyrabiany paszport, wystawi weterynarz fakturę na Fundację doberman hilfe, my tylko zwrócimy Dorocie pieniążki za paliwo. Quote
Nikus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 :hand::Dog_run:No to śmigaj Śmieszku do lepszego życia:multi::multi: Powodzenia:) Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż:thumbs: Quote
Tymonka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Bardzo się cieszę , że śmieszekowi się udało , a chciałam wam pokazać : dostałam link na NK : http://allegro.pl/item1266140960.html Quote
paros Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='ocelot']Śmieszek wyrusza dzisiaj z Opola do Sosnowca, tam przesiadka i mknie dalej... Wczoraj był szczepiony miał wyrabiany paszport, wystawi weterynarz fakturę na Fundację doberman hilfe, my tylko zwrócimy Dorocie pieniążki za paliwo.[/QUOTE] Śmieszku duuuuużo szczęścia w nowym domku :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
ocelot Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Awit']Śmieszek jedzie do domku:-) Za granicę?[/QUOTE] Tak Śmieszek wyjechał do Niemiec. Quote
Livka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 I jeszcze jedna prośba do Ani - rozliczenie finansowe - mogłabyś zrobić ? ;) Dobrze byłoby wiedzieć na czym stoimy skoro Szelma w przyszłą niedzielę opuszcza schron :):):) Bardzo się cieszę, że Śmieszkowi nareszcie się poszczęściło !!! :loveu::multi::multi::multi::loveu: Czekamy na jakieś wieści z nowego domku :cool3: Quote
.blueberry. Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dawno mnie tu nie było a tutaj takie dobre wieści :D super!!!! Quote
Nikus Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='blueberrykiss']Dawno mnie tu nie było a tutaj takie dobre wieści :D super!!!! też się cieszymy i zapraszamy do tej, która zastąpi Śmieszka w hoteliku http://www.dogomania.pl/threads/194009-Po-prsotu-Szelma... Quote
ocelot Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Kochani rozliczenie jeszcze dzisiaj się postaram zrobić, tzn wpływy, bo jeszcze kwoty transportu Śmieszka nie znam, Quote
Szarotka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A to ekspresowa adopcja. Ja poprosze o taka sama dla Henia :):) Quote
Livka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Może czas już zmienić tytuł :cool3:... co Wy na to ? Quote
Nikus Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jak najbardziej jestem za:) Śmieszku mam nadzieję,że się odezwiesz do nas:) Quote
obraczus87 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Tez mam nadzieje ze Smieszek odezwie sie do nas ;) Quote
Livka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Aniu :) dziękujemy za zmianę tytułu - tak się cieszę, że Śmieszek już w swoim domku :multi: Quote
Izabela124. Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Nie było mnie trochę a tu takie wieści. Super, że Śmieszek już w nowym domku :multi::multi::multi: Quote
kameralna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 I ja jestem uradowana taką wieścią :) Wspaniale :multi: Quote
sonek666 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Zapraszałam kiedyś na bazarek między innymi na Śmieszka - pozbierałam wreszcie pieniadze, a tu Śmieszek w domku :) :) W związku z tym, czy pozwolicie, że pieniądze przeznaczę na pozostałe dwa cele bazarku ( Szydłowiec i Fundacja Rotka) ?? Quote
ocelot Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 sonek666 napisał(a):Zapraszałam kiedyś na bazarek między innymi na Śmieszka - pozbierałam wreszcie pieniadze, a tu Śmieszek w domku :) :) W związku z tym, czy pozwolicie, że pieniądze przeznaczę na pozostałe dwa cele bazarku ( Szydłowiec i Fundacja Rotka) ?? Pewnie, że tak. Przeznacz. Zawsze troszkę Śmieszek im pomoże. Quote
ocelot Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Próbowałam zrobić porządek przy nazwiskach z wpłatami, ale... mi się chrzani jak ślipię w monitor, poczekajcie do poniedziałku ok? Rzecz jasna w pracy nie wydrukowałam sobie. Ja jednak wolę drukowane:) Quote
Livka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 sonek666 napisał(a):Zapraszałam kiedyś na bazarek między innymi na Śmieszka - pozbierałam wreszcie pieniadze, a tu Śmieszek w domku :) :) W związku z tym, czy pozwolicie, że pieniądze przeznaczę na pozostałe dwa cele bazarku ( Szydłowiec i Fundacja Rotka) ?? Jeśli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko temu - rozdysponuj pieniążki według własnego uznania :):) Quote
Recommended Posts