ocelot Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Kochani bardzo Wam dziękuję:):):):) Jeśli zgodzą się wszyscy albo prawie wszyscy to mam propozycję... albo Szelma ze starego boksu Berty, około dwóch lat ze sobą mieszkały, albo Kleks nieco podobny do Śmieszka tylko na dłuższych łapkach. Co do domku... pojawił się nagle:)choć propozycję Śmieszka już kilka tyg. temu wysłałam. Fotki mają być, aczkolwiek nie wiem jak często. Quote
nescca Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ocelot napisał(a):Kochani bardzo Wam dziękuję:):):):) Jeśli zgodzą się wszyscy albo prawie wszyscy to mam propozycję... albo Szelma ze starego boksu Berty, około dwóch lat ze sobą mieszkały, albo Kleks nieco podobny do Śmieszka tylko na dłuższych łapkach. Co do domku... pojawił się nagle:)choć propozycję Śmieszka już kilka tyg. temu wysłałam. Fotki mają być, aczkolwiek nie wiem jak często. Hmmm...powiem szczerze. Wolały byśmy Szelmę ponieważ Berta jest smutna w boksie. Chyba potrzebuje towarzystwa. Wczoraj po nwariactwach ogrodowych zaprosila do boksu Jantara i został u Niej na noc. Ale kazałam psiaki rozdzielić ponieważ Jantar to pies trochę bullowaty i ja poprostu się boję Jego potężnego pyska. Kiedyś w zabawie chwycił mnie za rękę.... siłę ma potworną a Bercia czasem podczas zabawy szczerzy na Niego zęby. Po prostu wolę nie ryzykować ....a Bercia jest taka samotna w boskie. Skoro znaja się z dziewczynką to może to dobry plan Ocelotku. W kojcu są dwi wielkie budy i mnóstwo miejsca..... Quote
ocelot Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Dobrze zostanie Szelma, a potem ostatnia z ich boksu Balbinka. Jak któraś znajdzie dom. Tera tylko czy przejdą deklaracje. I czy jak już Śmieszek pojedzie pieniązki na Szelmutkę przeznaczymy. Ja jej założę wątek. Postaram się jak najszybciej. Quote
ocelot Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 I wątek Szelmy http://www.dogomania.pl/threads/194009-Po-prsotu-Szelma...?p=15493408#post15493408 Quote
Nayantara Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja moge zaproponować staruszka Fado. Guzy, chore serce i ogromny dług! http://www.dogomania.pl/threads/189365-Staruszek-Fado-z-guzami-i-chorym-sercem-(-pom%C3%B3%C5%BCcie! Quote
Livka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Hallo, hallo !!! Śmieszek wyjeżdża w piątek do swojego domku :multi::multi::multi: Kochani, kto przeniesie wspaniałomyślnie swoją deklarację na kolejnego psiego nieszczęśnika, którego wskazała Ocelot ? http://www.dogomania.pl/threads/194009-Po-prsotu-Szelma...?p=15493408#post15493408 Wspólnie możemy pomóc następnej psinie, zgadzacie się ? Quote
Nikus Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 tym bardziej ,że jest miejsce w hoteliku i Berta czeka na swoją koleżankę:) Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Livka']Hallo, hallo !!! Śmieszek wyjeżdża w piątek do swojego domku :multi::multi::multi: Kochani, kto przeniesie wspaniałomyślnie swoją deklarację na kolejnego psiego nieszczęśnika, którego wskazała Ocelot ? http://www.dogomania.pl/threads/194009-Po-prsotu-Szelma...?p=15493408#post15493408 Wspólnie możemy pomóc następnej psinie, zgadzacie się ? Przykro mi ja na razie nie mogę :shake:. Tyszaki mają "dziurę" a poza tym powiększa mi się rodzinka. Ale mam nadzieję, ze jak tylko coś się zmieni to będę mogła coś choć jednorazowo podesłać suni ;) Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nikus napisał(a):Alfa:) Ty jesteś "usprawiedliwiona":) Dziękuję za "usprawiedliwienie" :lol: Quote
Havanka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nikus napisał(a):tym bardziej ,że jest miejsce w hoteliku i Berta czeka na swoją koleżankę:) Mam nadzieję, że Śmieszek dobrze trafił i że będzie szczęśliwy w swoim nowym domu. Nie ukrywam, że z nadzieją czekam na zdjęcia. Będę zagladać. Jeżeli chodzi o przeniesienie deklaracji na Szelmę, to przychylam sie do propozycji. Nie bardzo tylko rozumiem; czy Szelma pojedzie do hoteliku w którym przebywa już Berta a Balbinka zostanie jeszcze w schronie? Quote
ocelot Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Havanko tak. Szelma do hoteliku, a Balbinka poczeka, aż któraś z nich znajdzie domek. Balbinka jest w boksie z suniami swojego wzrostu i siły, a Szelma z większymi. Dziewczyny są rozdzielone. Quote
Livka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dzień Dobry Śmieszku :):):) Jutro twój wielki dzień - tak się cieszę i mocno trzymam kciuki :thumbs: Quote
BonaJ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='ocelot']Trzymaj dla innego psiaczka. Kochani tak prawdopodobnie śmieszek wystartuje w piątek do swojego domu w Niemczech. Dom dokładnie sprawdzony. Pieniążki Śmieszkowe przeznaczę a szczepienia, paszport, transport do Katowic. Zostanie sporo. I mam prośbę może przeznaczymy a innego psiaka? Mi się marzy, żebyście deklaracje przenieśli a jakiegoś psiaczka z mojego schronu wtedy nastąepny dostałby szansę.[/QUOTE] Bardzo się cieszę:-) Super!:-) Oczywiście swoją deklarację zostawiam:-) Niech inne się ratują:-) Quote
Livka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='BonaJ']Bardzo się cieszę:-) Super!:-) Oczywiście swoją deklarację zostawiam:-) Niech inne się ratują:-)[/QUOTE] BonaJ - dziękujemy serdecznie :):):) Quote
werenn Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 moja deklaracja równiez zostaje pozdrawiam Quote
Tymonka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Przepraszam za offa , ale błagam zajrzyjcie , szczeniak - berneńczyk : http://www.dogomania.pl/threads/194130-Szczeniak-Berne%C5%84czyk-DT-lub-%C5%82a%C5%84cuch?p=15505289#post15505289 Quote
paros Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To super, że Śmieszek ma dom :multi::multi: deklarację zostawiam :lol: czyli przechodzi na Szelmę? Quote
Nikus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='paros']To super, że Śmieszek ma dom :multi::multi: deklarację zostawiam :lol: czyli przechodzi na Szelmę?[/QUOTE] Superaśnie:) dziękujemy:) tak na Szelmę która poszaleje dzięki temu niedługo z koleżanką ze schronu Bertą ale już w hoteliku:) Quote
martini77 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Deklaracje Smieszka przekazuje wg waszego zyczenia. Powodzenia! Quote
Nikus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='martini77']Deklaracje śmieszka przekazuje wg waszego zyczenia. Powodzenia![/QUOTE] Ale fajnie:) dziękujemy....czyli tworzy się tu nam stały zespół do spraw wyciągania i pomocy psiakom:) Dzięki Martini:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Livka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 :bye::bye::bye: Śmieszku- szczęśliwej podróży :loveu::loveu::loveu: Nie zapomnij o nas i od czasu do czasu odezwij się ... a fotki z twojego nowego domku byłyby już szczytem marzeń :iloveyou: Quote
Nikus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No właśnie:) czekamy na jakąś relację z dzisiejszego Święta:) :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts