Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Śmieszek może już dziś do nas przyjechać. Nasz Leon dziś opuszcza hotelik.... więc Śmieszek dostanie swój własny boksik i będzie puszczany na spacerki po ogrodzie z Bertusią. Jeśli się zaprzyjaźnią to ulokujemy ich razem. ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!! że mały już będzie u nas.

Posted

podajcie konto to wyślę chociaż 20,00 zł, przykro mi ale więcej nie dam bo sponsoruję już Chanelkę, trzymam kciuki żeby szybko znalazł domek bo to przecież fajny psiak,

Posted

odmiśki napisał(a):
podajcie konto to wyślę chociaż 20,00 zł, przykro mi ale więcej nie dam bo sponsoruję już Chanelkę, trzymam kciuki żeby szybko znalazł domek bo to przecież fajny psiak,

Dziękujemy pięknie :):):) Konto poleciało ;)

Posted

nescca napisał(a):
Ocelotku.....czyli juz puszczać miejsce Śmieszka? Było by świetnie gdyby maluch trafił od razu do DS. Trzymam za to kciuki.

Trzymaj dla innego psiaczka.

Kochani tak prawdopodobnie śmieszek wystartuje w piątek do swojego domu w Niemczech. Dom dokładnie sprawdzony. Pieniążki Śmieszkowe przeznaczę a szczepienia, paszport, transport do Katowic.
Zostanie sporo.

I mam prośbę może przeznaczymy a innego psiaka? Mi się marzy, żebyście deklaracje przenieśli a jakiegoś psiaczka z mojego schronu wtedy nastąepny dostałby szansę.

Posted

Ja popieram ten wniosek:) Zostawmy swoje deklaracje...jest miejsce w hoteliku - szkoda czasu na zbieranie nowych:) i od razu możemy w ten sposób wyciągnąć kolejnego psiaka żeby mu pomóc:) A po to każdy z nas jest przecież na dogo

Posted

No ja to mam refleks :lol: Wczoraj wymieniłam moniaki. Tak jak można się było spodziewać dużo tego nie było -2 zł 28 groszy. Ale przeleję. Niech ma kolejny psiak, symbolicznie, na szczęście.

Acha... gdzie przelać? :cool3:

Posted

ocelot napisał(a):

Kochani tak prawdopodobnie śmieszek wystartuje w piątek do swojego domu w Niemczech. Dom dokładnie sprawdzony. Pieniążki Śmieszkowe przeznaczę a szczepienia, paszport, transport do Katowic.
Zostanie sporo.

I mam prośbę może przeznaczymy a innego psiaka? Mi się marzy, żebyście deklaracje przenieśli a jakiegoś psiaczka z mojego schronu wtedy nastąepny dostałby szansę.

:multi::multi::multi::multi::multi:

Jestem przeszczęśliwa, w najśmielszych snach nie wymarzyłam sobie tak szybkiego domku dla Śmieszka :)

HUUURRRAAAA !!!!

Nikus napisał(a):
Ja popieram ten wniosek:) Zostawmy swoje deklaracje...jest miejsce w hoteliku - szkoda czasu na zbieranie nowych:) i od razu możemy w ten sposób wyciągnąć kolejnego psiaka żeby mu pomóc:) A po to każdy z nas jest przecież na dogo

Popieram również wniosek o przeniesienie deklaracji na innego psiaczka :) i bardzo, bardzo proszę o to innych darczyńców :modla::modla::modla:

nescca kochana mam nadzieję, że przytrzymacie miejsce dla innego schroniskowego biedaka od Ocelot - bardzo prosimy !

Posted

obraczus87 napisał(a):

Przelałam właśnie 64 zł od HERAK :)

Super- dziękujemy :)

Mam cichą nadzieję, że herak przeniesie swoją deklarację na inną tomaszowską biedę :)

Posted

Dzień dobry
O kurcze ale się porobiło Śmieszek ma DOMEK HURA HURA :laola: HURA HURA
PEWNIE DZIEWCZYNY ZOSTAWIAM SWOJĄ DEKLARACJĘ NIECH KOLEJNY PSIAK SKORZYSTA

Posted

herak napisał(a):
Dzień dobry
O kurcze ale się porobiło Śmieszek ma DOMEK HURA HURA :laola: HURA HURA
PEWNIE DZIEWCZYNY ZOSTAWIAM SWOJĄ DEKLARACJĘ NIECH KOLEJNY PSIAK SKORZYSTA

Super - dziękujemy :) to ogromna pomoc :):)

Nic lepszego nie mogłam sobie wyśnić dla Śmieszka :multi::multi::multi:

Ciekawa jestem czy będziemy mogli liczyć na jakieś fotki z nowego domku :cool3:

Posted

ocelot napisał(a):

Zostanie sporo.

No dobra :) Ale dawajcieGo predko bo....miejsce puste a koleja czeka. Mam jdnak słabość do Twoich psow.....widziałaś Berty nowe fotki? Ona jest przekochana.