Luzia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Sorki za spam ale to bardzo pilne: http://www.dogomania.pl/threads/193643-Malutki-kojec-do-jedzenia-chleb-z-wod%C4%85-mamy-2-tygodnie.-POM%C3%93%C5%BB! Zapraszam wszystkich sytuacja bardzo nie ciekawa :( Quote
nescca Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Śmieszek może już dziś do nas przyjechać. Nasz Leon dziś opuszcza hotelik.... więc Śmieszek dostanie swój własny boksik i będzie puszczany na spacerki po ogrodzie z Bertusią. Jeśli się zaprzyjaźnią to ulokujemy ich razem. ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!! że mały już będzie u nas. Quote
salibinka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Zgodnie z obietnicą poszła dla Śmieszka drobna jednorazówka - 15zł. Pozdrawiam serdecznie :) Quote
odmiśki Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 podajcie konto to wyślę chociaż 20,00 zł, przykro mi ale więcej nie dam bo sponsoruję już Chanelkę, trzymam kciuki żeby szybko znalazł domek bo to przecież fajny psiak, Quote
kameralna Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 shani napisał(a):Podrzucę Śmieszka :) I ja też! Niech wszyscy go zobaczą a zwłaszcza osoba, która zechce podarować mu miejsce w swoim domu :) Quote
Tymonka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zapraszamy na zakupy , tu znajdziecie wszystko co psu do szczęścia potrzebne (dla Kory i staruszków ) : http://www.dogomania.pl/threads/193919-Smaczki-zabawki-smycze-i-obro%C5%BCe-dla-psiak%C3%B3w-do-14.-10-!-ZAPRASZAMY-!!!!?p=15485518#post15485518 Quote
ocelot Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Kochani jaka jest możliwość, żeby Śmieszek dotarł na piątek do Katowic? Podam mój numer tel. bo ja kurcze nie mam Internetu w domu. Quote
Livka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 odmiśki napisał(a):podajcie konto to wyślę chociaż 20,00 zł, przykro mi ale więcej nie dam bo sponsoruję już Chanelkę, trzymam kciuki żeby szybko znalazł domek bo to przecież fajny psiak, Dziękujemy pięknie :):):) Konto poleciało ;) Quote
ocelot Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Kochani jest szansa, że Śmieszek nie trafi do hoteliku a do DS:) Quote
Nikus Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ocelot napisał(a):Kochanie jest szansa, że Śmieszek nie trafi do hoteliku a do DS:) no to jakieś szczegóły? :multi: Quote
AlfaLS Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nikus napisał(a):no to jakieś szczegóły? :multi: Czekamy z niecierpliwością :razz: Quote
nescca Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ocelotku.....czyli juz puszczać miejsce Śmieszka? Było by świetnie gdyby maluch trafił od razu do DS. Trzymam za to kciuki. Quote
ocelot Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 nescca napisał(a):Ocelotku.....czyli juz puszczać miejsce Śmieszka? Było by świetnie gdyby maluch trafił od razu do DS. Trzymam za to kciuki. Trzymaj dla innego psiaczka. Kochani tak prawdopodobnie śmieszek wystartuje w piątek do swojego domu w Niemczech. Dom dokładnie sprawdzony. Pieniążki Śmieszkowe przeznaczę a szczepienia, paszport, transport do Katowic. Zostanie sporo. I mam prośbę może przeznaczymy a innego psiaka? Mi się marzy, żebyście deklaracje przenieśli a jakiegoś psiaczka z mojego schronu wtedy nastąepny dostałby szansę. Quote
Nikus Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja popieram ten wniosek:) Zostawmy swoje deklaracje...jest miejsce w hoteliku - szkoda czasu na zbieranie nowych:) i od razu możemy w ten sposób wyciągnąć kolejnego psiaka żeby mu pomóc:) A po to każdy z nas jest przecież na dogo Quote
madcat1981 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 No ja to mam refleks :lol: Wczoraj wymieniłam moniaki. Tak jak można się było spodziewać dużo tego nie było -2 zł 28 groszy. Ale przeleję. Niech ma kolejny psiak, symbolicznie, na szczęście. Acha... gdzie przelać? :cool3: Quote
Livka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ocelot napisał(a):Trzymaj dla innego psiaczka. Kochani tak prawdopodobnie śmieszek wystartuje w piątek do swojego domu w Niemczech. Dom dokładnie sprawdzony. Pieniążki Śmieszkowe przeznaczę a szczepienia, paszport, transport do Katowic. Zostanie sporo. I mam prośbę może przeznaczymy a innego psiaka? Mi się marzy, żebyście deklaracje przenieśli a jakiegoś psiaczka z mojego schronu wtedy nastąepny dostałby szansę. :multi::multi::multi::multi::multi: Jestem przeszczęśliwa, w najśmielszych snach nie wymarzyłam sobie tak szybkiego domku dla Śmieszka :) HUUURRRAAAA !!!! Nikus napisał(a):Ja popieram ten wniosek:) Zostawmy swoje deklaracje...jest miejsce w hoteliku - szkoda czasu na zbieranie nowych:) i od razu możemy w ten sposób wyciągnąć kolejnego psiaka żeby mu pomóc:) A po to każdy z nas jest przecież na dogo Popieram również wniosek o przeniesienie deklaracji na innego psiaczka :) i bardzo, bardzo proszę o to innych darczyńców :modla::modla::modla: nescca kochana mam nadzieję, że przytrzymacie miejsce dla innego schroniskowego biedaka od Ocelot - bardzo prosimy ! Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bardzooo sie cieszę !!! Nie wiem Aniu jak Ty to zrobiłaś :) Przelałam właśnie 64 zł od HERAK :) Quote
Livka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 obraczus87 napisał(a): Przelałam właśnie 64 zł od HERAK :) Super- dziękujemy :) Mam cichą nadzieję, że herak przeniesie swoją deklarację na inną tomaszowską biedę :) Quote
Nikus Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja też przelałem pieniążki od MakS dla Śmieszka,które przyszły do mnie pewnie przez pomyłkę :)ale to żaden problem:) Quote
herak Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzień dobry O kurcze ale się porobiło Śmieszek ma DOMEK HURA HURA :laola: HURA HURA PEWNIE DZIEWCZYNY ZOSTAWIAM SWOJĄ DEKLARACJĘ NIECH KOLEJNY PSIAK SKORZYSTA Quote
Livka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 herak napisał(a):Dzień dobry O kurcze ale się porobiło Śmieszek ma DOMEK HURA HURA :laola: HURA HURA PEWNIE DZIEWCZYNY ZOSTAWIAM SWOJĄ DEKLARACJĘ NIECH KOLEJNY PSIAK SKORZYSTA Super - dziękujemy :) to ogromna pomoc :):) Nic lepszego nie mogłam sobie wyśnić dla Śmieszka :multi::multi::multi: Ciekawa jestem czy będziemy mogli liczyć na jakieś fotki z nowego domku :cool3: Quote
nescca Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ocelot napisał(a):Trzymaj dla innego psiaczka. Kochani tak prawdopodobnie śmieszek wystartuje w piątek do swojego domu w Niemczech. Dom dokładnie sprawdzony. Pieniążki Śmieszkowe przeznaczę a szczepienia, paszport, transport do Katowic. Zostanie sporo. I mam prośbę może przeznaczymy a innego psiaka? Mi się marzy, żebyście deklaracje przenieśli a jakiegoś psiaczka z mojego schronu wtedy nastąepny dostałby szansę. No dobra :) Ale dawajcieGo predko bo....miejsce puste a koleja czeka. Mam jdnak słabość do Twoich psow.....widziałaś Berty nowe fotki? Ona jest przekochana. Quote
Recommended Posts