blaira Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 PARSONRK napisał(a):Ludek jedzie;) wiem ale ona tez szukala transportu wiec nie wiem czy jednak jedzie wlasnym autkiem. wiesz cos wiecej????? Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Cavalierka dzwoniłaś do związku i się pytałaś czy Cię przyjeli? Jutro ja zadzwonię i się dowiem kto jest w młodszej (mam nadzieje ze mi powiedza) oraz ile jest psow w otwartej, psow astow Quote
PARSONRK Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 blaira napisał(a):wiem ale ona tez szukala transportu wiec nie wiem czy jednak jedzie wlasnym autkiem. wiesz cos wiecej????? Nie nie wiem. To może się zgadajcie i pojedzcie jednym autkiem ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nie dzwoniłam,planuję jutro zadzwonić.Asta, mogłabyś się w takim razie spytać też czy można na MP wystąpić z nie-terrierem i czy można się zgłaszać na wystawie? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 PARSONK,wiem,że to pytanie jest zupełnie nie do tematu, ale ile twoja suczka uczyła się "slalomu" na Agility?To znaczy kiedy zaczęła sama wykonywać to ćwiczenie,bo ja z Atoskiem ćwiczę i ćwiczę, ale on tylko pokona slalom za smakołykiem;) . Quote
PARSONRK Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Cavalierka napisał(a):PARSONK,wiem,że to pytanie jest zupełnie nie do tematu, ale ile twoja suczka uczyła się "slalomu" na Agility?To znaczy kiedy zaczęła sama wykonywać to ćwiczenie,bo ja z Atoskiem ćwiczę i ćwiczę, ale on tylko pokona slalom za smakołykiem;) . Dość długo - prawie rok. Dużo tu zależy od zaufania swojemu psu. Ja bałam sie na zawodach puszczać Fanę samą na slalom, bo myślałam, że jej nie wyjdzie - mimo, że na treningach robiła. Staraj się by pies robił slalom sam, ew za ręką, potem niech sam próbuje. Daj mu pomyśleć - jak zaskoczy, to już z górki będzie. Ale niestety zabiero to dość dużo czasu. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 No tak spróbuję,słyszałm od Pani treserki,że slalomu pies uczy się najdłużej,ale myślę,że niedługo Atosikowi zeskoczy i może zacznie robić go sam :roll: .Szczęka mi opada jak widzę jak Atos szybko pokonuje zarówno sztywny jak i "opadły" tunel, ja nie zdąże dobiec do końca tunelu, a Atos już z niego wybiegł :lol: . Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Cavalierka oczywiście ;) Jutro wszystkiego szczegółowo się dowiem... A wrazie czego masz "zapasowego psa" czyli terrierka? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 To super,będę wdzięczna za informacje;) Zapasowego terrierka nie mam niestety,ale jak coś to mam znajomą, która będzie wystawiać Yorka,więc może mi pożyczy;) Quote
zakla Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 PARSONRK napisał(a):Nie nie wiem. To może się zgadajcie i pojedzcie jednym autkiem ;) Z tego co mi wiadomo to Ludek wybiera sie pociagiem...:placz: Quote
Natalia_W Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Witam :) A ja chyba bede na wystawce ;) ale jako widz:) Ale oczywiscie jesli ktos by potrzebowal kogos do wystawiania psiaka to sluze pomoca ;) Trzymam kciuki za wszystkich dogomaniakow :) Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Natalia możesz odiwedzić ring astów ;) Bede pewnie w pobliżu między 10 a 12. Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Wrazie czego ja bede w garniturku w cienkie baile paski:cool3: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Tak będę na pewno na MP,naet jakbym miała użyć siły :lol: .Ja też z chęcią pomogę jak będzie ktoś potrzebował pomocy przy wystawianiu psiaka ;) . Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ja nie zalecam swoich usług, bo nie wiem czy mi się nie zmyje z tym wystawianie B.J Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ja akurat oprócz MP nie mam nic innego do roboty,więc chętnie pomogę ;) Juz się nie mogę doczekać :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ale Yorkomaniacy to jak Astomaniacy i Yorkomaniacy w jednym :eviltong: :lol: :p Quote
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cały czas nie wiem, o której bedą oceniane parsony. Pociąg do Włocławka jedzie 2 godz. i przyjeżdża o 9.10 więc mam nadzieję, że się wyrobię. Trochę boję sie jechać autkiem, bo ostatnio odmówiło posłuszeństwa i musiałam korzystać z assistance. Jakby taka sytuacja zdarzyła się w drodze na wystawkę, to klops. Poza tym ja po wystawie jestem strasznie wypluta i wolę wtedy nie siadać z kółkiem. Czy ktoś dostał już potwierdzenie zgłoszenia psa? Gdzie odbywa się wystawa? Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia. Wystawa odbywa się nA Hali Mistszów we Włocławku przy ul.Chopina. Dzisiaj bede dzwonila do zwiazku i moge sie zapytac o ktorej sa parsony;) Quote
UTAAP Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Marcino1978 napisał(a):a nas w tym roku nie bedzie :placz: Oj Marcin, widze ze tym razem adrenalinka nie pomogla:cool3: Quote
UTAAP Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja tez nie mam jeszcze potwierdzenia:roll: Czy ktos zna sedzine Olga Dolejsova??? Asta, jak bedziesz dzwonic spytaj sie tez o ktorej beda Softy(Irish Soft Coated Wheaten Terrier), bo wiem tylko jaka sedzina, ale nie wiem o ktorej nasze sedziowanie sie zaczyna, please:modla: Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ok, nie ma sprawy ;) Jak chcecie żebym sie o cos spytała to piszcie smiało ;) Byle do 18 Quote
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia. Wystawa odbywa się nA Hali Mistszów we Włocławku przy ul.Chopina. A wiesz od której zaczyna się ocenianie? Ja na stronie Włocławka nie mogę nic konkretnego znaleźć:roll: . Asta napisał(a):Dzisiaj bede dzwonila do zwiazku i moge sie zapytac o ktorej sa parsony;) Byłabym wdzięczna:modla: . Jeśli nie bedą chcieli podać godziny, to chociaż, która to będzie oceniana rasa. Quote
Recommended Posts