Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ladySwallow napisał(a):
Beziku, takie brzydkie dni teraz, a Ty musisz w schronisku, bez swojego ludzia... Ciotki, dajmy szansę Bezikowi!

Czy były jakieś pytania o Bezika na tel. lu e-mail podany w aukcji ???? Wyświetleń ma pysiulek dużo jak na aukcje nie promowaną.

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na maila nic nie było, nie wiem jak z telefonem... Dodaj może jeszcze ten z wątku szorściaków, będą dwa, jak ktoś się nie będzie mógł dodzwonić na jeden, to zawsze zostanie drugi.

Posted

Dexiv napisał(a):
Chętnie weźmiemy z mamą Bezika na DT.

Prosimy o kontakt pod nr. telefonu 798656937

Dziś wieczorem zadzwoni do Was któraś z nas, żeby porozmawiać.
Edit: Jesteś niepełnoletni (masz w profilu wiek - 14 lat), czy mama wie o Twoich planach? Czy wie, że to nie tylko przyjemność, ale również i obowiązek? Jakie macie doświadczenie z psami?

Posted

Mama wie bo sama zaproponowała.Trzy m-ce temu adoptowaliśmy Aresa z Krzyczek od Gusi.Nie możemy pomóc na stałe innym pieskom więc postanowiliśmy choć tymczasowo zaopiekować się Bezikiem.

Posted

Witam, z powodów osobistych nie mogłam zadzwonić ale jutro Dexiv spodziewajcie się telefonu ode mnie...
w ramach przygotowania się na tą rozmowę przygotujcie sobie nr tel do osoby od której adoptowaliście Aresa- napewno jest w umowie adopcyjnej- i może jeśli takie posiadacie dane osoby która była u Was na wizycie przedadopcyjnej:-)
reszta spraw będzie typowa, do jutra:-)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Mam jeszcze zdjęcia Bezika takie bez kratkowe, ale jak opanuje dogo to je wstawię...

Chyba nadal nie działa dodawanie zdjęć do nowych postów, działa jako edit postu - wtedy można wstawić zdjęcia.. Co za cholerstwo :-(

Posted

łooo matko:-o mój komp w naprawie i nowe dogo to już za dużo dla mnie...ledwo mogę się połapać:oops: muszę to opanować, bo mam duże zaległości na wątkach:-(

czy Bezik ma allegro zrobione? bo widzę, że są nowe fajne foty i jeśli nie ma allegro, to trzeba mu zrobić - takie cudeńko jak Bezik musi ktoś wypatrzyć:cool3:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Witam, z powodów osobistych nie mogłam zadzwonić ale jutro Dexiv spodziewajcie się telefonu ode mnie...
w ramach przygotowania się na tą rozmowę przygotujcie sobie nr tel do osoby od której adoptowaliście Aresa- napewno jest w umowie adopcyjnej- i może jeśli takie posiadacie dane osoby która była u Was na wizycie przedadopcyjnej:-)
reszta spraw będzie typowa, do jutra:-)

Bardzo nam przykro bo czekamy a nikt do nas nie telefonuje w sprawie Bezika.Nie wiemy co o tym sądzić bo biedny psiurek w schronie a tu na niego czeka ciepła kołderka, dużo miłości i psi przyjaciel Aresik.

Posted

To pewnie dlatego że Dogomania nie działała.Wczoraj ledwo można było coś zobaczyć,w nocy nie było wcale a dzisiaj dopiero popołudniu coś się ruszyło.
Przynajmniej u mnie takie cuda się działy.

Posted

Może trudno Jej było połapać się z dogo ?
DEXIV, proszę Was o cierpliwość.Doceniamy Waszą propozycję i też nie możemy się doczekać , kiedy sacred piranha zadzwoni. Ona też ma tymczasy.I dzieci małe ma ...Zadzwoni.I przepraszam za to, że "jest Wam przykro".

Posted

No Ty jak już zapytasz, to zapytasz .:mad:
No , wiadomo - wszyscy ! Na razie każdy do swojej skarpety, a później jak padnie hasło "Już!", to się ściepniemy do jednej sakiewki i będzie. C-nie ?:evil_lol:
Cheba że masz inną koncepcję ...:cool3: