gryzeldzia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ladySwallow napisał(a):Beziku, takie brzydkie dni teraz, a Ty musisz w schronisku, bez swojego ludzia... Ciotki, dajmy szansę Bezikowi! Czy były jakieś pytania o Bezika na tel. lu e-mail podany w aukcji ???? Wyświetleń ma pysiulek dużo jak na aukcje nie promowaną. Quote
LadyS Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Na maila nic nie było, nie wiem jak z telefonem... Dodaj może jeszcze ten z wątku szorściaków, będą dwa, jak ktoś się nie będzie mógł dodzwonić na jeden, to zawsze zostanie drugi. Quote
LadyS Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Ja nie dzwoniłam, zaraz to zrobię. Quote
Dexiv Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Chętnie weźmiemy Bezika na DT Proszę o kontakt pod nr. telefonu 798656937 Quote
Dexiv Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Chętnie weźmiemy z mamą Bezika na DT. Prosimy o kontakt pod nr. telefonu 798656937 Quote
LadyS Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Dexiv napisał(a):Chętnie weźmiemy z mamą Bezika na DT. Prosimy o kontakt pod nr. telefonu 798656937 Dziś wieczorem zadzwoni do Was któraś z nas, żeby porozmawiać. Edit: Jesteś niepełnoletni (masz w profilu wiek - 14 lat), czy mama wie o Twoich planach? Czy wie, że to nie tylko przyjemność, ale również i obowiązek? Jakie macie doświadczenie z psami? Quote
furciaczek Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Mam nadzieje ze to powazna propozycja :) Quote
Dexiv Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Mama wie bo sama zaproponowała.Trzy m-ce temu adoptowaliśmy Aresa z Krzyczek od Gusi.Nie możemy pomóc na stałe innym pieskom więc postanowiliśmy choć tymczasowo zaopiekować się Bezikiem. Quote
sacred PIRANHA Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Witam, z powodów osobistych nie mogłam zadzwonić ale jutro Dexiv spodziewajcie się telefonu ode mnie... w ramach przygotowania się na tą rozmowę przygotujcie sobie nr tel do osoby od której adoptowaliście Aresa- napewno jest w umowie adopcyjnej- i może jeśli takie posiadacie dane osoby która była u Was na wizycie przedadopcyjnej:-) reszta spraw będzie typowa, do jutra:-) Quote
Paulina_mickey Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Mam jeszcze zdjęcia Bezika takie bez kratkowe, ale jak opanuje dogo to je wstawię... Quote
leni356 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Mam jeszcze zdjęcia Bezika takie bez kratkowe, ale jak opanuje dogo to je wstawię... Chyba nadal nie działa dodawanie zdjęć do nowych postów, działa jako edit postu - wtedy można wstawić zdjęcia.. Co za cholerstwo :-( Quote
Paulina_mickey Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz179.jpg W moim podpisie jest działający banerek gdyby komuś nie chodził. Quote
bico Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 łooo matko:-o mój komp w naprawie i nowe dogo to już za dużo dla mnie...ledwo mogę się połapać:oops: muszę to opanować, bo mam duże zaległości na wątkach:-( czy Bezik ma allegro zrobione? bo widzę, że są nowe fajne foty i jeśli nie ma allegro, to trzeba mu zrobić - takie cudeńko jak Bezik musi ktoś wypatrzyć:cool3: Quote
LadyS Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Bezik ma allegro - Gryzeldzia, mogłabyś dodać na nie nowe zdjęcia Bezika? Quote
Paulina_mickey Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zrobiłam dla Bezika bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/174016-Daj-grosika-dla-Bezika-Bazarek-usA-ugowy-do-24-11-ZAPRASZAM?p=13536189#post13536189 Quote
Dexiv Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):Witam, z powodów osobistych nie mogłam zadzwonić ale jutro Dexiv spodziewajcie się telefonu ode mnie... w ramach przygotowania się na tą rozmowę przygotujcie sobie nr tel do osoby od której adoptowaliście Aresa- napewno jest w umowie adopcyjnej- i może jeśli takie posiadacie dane osoby która była u Was na wizycie przedadopcyjnej:-) reszta spraw będzie typowa, do jutra:-) Bardzo nam przykro bo czekamy a nikt do nas nie telefonuje w sprawie Bezika.Nie wiemy co o tym sądzić bo biedny psiurek w schronie a tu na niego czeka ciepła kołderka, dużo miłości i psi przyjaciel Aresik. Quote
gryzeldzia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To pewnie dlatego że Dogomania nie działała.Wczoraj ledwo można było coś zobaczyć,w nocy nie było wcale a dzisiaj dopiero popołudniu coś się ruszyło. Przynajmniej u mnie takie cuda się działy. Quote
LadyS Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Muszę usprawiedliwić sacred PIRANHĘ - dziś cały dzień nie było z nią kontaktu, mam nadzieję, że nic się nie stało... Quote
matrioszka2 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Może trudno Jej było połapać się z dogo ? DEXIV, proszę Was o cierpliwość.Doceniamy Waszą propozycję i też nie możemy się doczekać , kiedy sacred piranha zadzwoni. Ona też ma tymczasy.I dzieci małe ma ...Zadzwoni.I przepraszam za to, że "jest Wam przykro". Quote
Dexiv Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 My też mamy nadzieję, że nic się nie stało.Tymczasem czekamy cierpliwie na kontakt.Pozdrawiamy Quote
Paulina_mickey Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nie wiem co zostanie postanowione w związku z tym domkiem tymczasowym, ale tak w razie czego chciałam zapytać kto zbiera pieniążki dla Bezika? Quote
matrioszka2 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 No Ty jak już zapytasz, to zapytasz .:mad: No , wiadomo - wszyscy ! Na razie każdy do swojej skarpety, a później jak padnie hasło "Już!", to się ściepniemy do jednej sakiewki i będzie. C-nie ?:evil_lol: Cheba że masz inną koncepcję ...:cool3: Quote
Recommended Posts