Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boksinka po sterylce aborcyjnej, nie mam wątpliwości, że zwiała z pseudo:(
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to już jutro mała wyruszy w drogę do kochającego dt. trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Helga&Ares']Boksinka po sterylce aborcyjnej, nie mam wątpliwości, że zwiała z pseudo:(
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to już jutro mała wyruszy w drogę do kochającego dt. trzymajcie kciuki.
To wspaniała wiadomość. Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie dzieki ,którym ta psina dowie sie, że zycie nie polega tylko na rodzeniu dzieci, że życie ma też inne blaski.Do tej pory to ona dawała życie swoim maluchom. Mam nadzieje, że teraz ktos jej da normalne życie. DT to nie to samo co DS, ale daje nadzieję, że idzie ku lepszemu. Mocno trzymam kciuki za Paulę.

Posted

Zdjęcia i relacje z dt

"(...) Co do początku dnia zaczął się super. Bułka poszła spać o 20stej i kategorycznie odmawiała wyjścia o 23 na ostatnie siusiu ale za to ją obudziłam o 6tej rano bo myślałam że nie wytrzyma (nic nie jadła na wieczór, nie chciała za to sporo się napiła). Gdyby mogła to popukałaby mi się dziś rano również w głowę bo ona nigdzie nie idzie. To zaproponowałam śniadanko (ryż, z warzywami i kurczakiem), oj jak wcinała, aż się uszy trzęsły, wszystko zjadła (mała porcja na początek ale mimo to 2 razy więcej niż wczorajsze nic), napiła się i dopiero teraz była gotowa do wyjścia. Na dworze na polu nawet w pewnych momentach za nią nie nadążałam, tak truchtowała i było siku, kupa i do domu. Po powrocie zaczęła chodzić pierwszy raz po domu, wczoraj (nic dziwnego) nie miała ochoty. Teraz leży koło mnie na kanapie i patrzy jak do Ciebie piszę. Brzuch już ciepły, bo wczoraj to miała gorący.Brzucha nie liże, tylko powącha i znowu się przytula. Jest rozkoszna bidula.(...)

Posted

Wszystko u Niuni ok, rozbrykała się nam dziewczyna:) Apetyt dopisuje, a spacerki cieszą. Potrzebuje niesamowicie ogromnej dawki czułości - nie ma dla Niej nic wspanialszego, niż bliskość człowieka...

Posted

[quote name='Helga&Ares']Wszystko u Niuni ok, rozbrykała się nam dziewczyna:) Apetyt dopisuje, a spacerki cieszą. Potrzebuje niesamowicie ogromnej dawki czułości - nie ma dla Niej nic wspanialszego, niż bliskość człowieka... Trudno się dziwić, pewnie do tej pory człowiek dla niej był jak cukierek dla dziecka za szybą wystawową sklepu do którego nie może wejść.

• 1 month later...
  • 1 month later...