Helga&Ares Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dodałam do albumu zdjęcie z profilu http://picasaweb.google.com/mm.dominika/BoksiaPaula# Quote
stonka1125 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 cudna jest, ale te cycuchy.............boże Quote
dii Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Boksiowa czy ONkowa ale potrzebuje domku ;) Quote
Helga&Ares Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Boksinka po sterylce aborcyjnej, nie mam wątpliwości, że zwiała z pseudo:( Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to już jutro mała wyruszy w drogę do kochającego dt. trzymajcie kciuki. Quote
marysia55 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Helga&Ares']Boksinka po sterylce aborcyjnej, nie mam wątpliwości, że zwiała z pseudo:( Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to już jutro mała wyruszy w drogę do kochającego dt. trzymajcie kciuki. To wspaniała wiadomość. Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie dzieki ,którym ta psina dowie sie, że zycie nie polega tylko na rodzeniu dzieci, że życie ma też inne blaski.Do tej pory to ona dawała życie swoim maluchom. Mam nadzieje, że teraz ktos jej da normalne życie. DT to nie to samo co DS, ale daje nadzieję, że idzie ku lepszemu. Mocno trzymam kciuki za Paulę. Quote
Helga&Ares Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Sunieczka pojechała do dt, jest strasznie biedna:( Tutaj kilka zdjęć Boksi http://picasaweb.google.com/mm.dominika/BoksiaWyjazdDoDt# Quote
Soema Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Jaka ona drobna... jaka smutna :( oby ten koszmar dla niej się skończył i szybko poczuła i uwierzyła, że człowiek może być dobry. Quote
Helga&Ares Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Zdjęcia i relacje z dt "(...) Co do początku dnia zaczął się super. Bułka poszła spać o 20stej i kategorycznie odmawiała wyjścia o 23 na ostatnie siusiu ale za to ją obudziłam o 6tej rano bo myślałam że nie wytrzyma (nic nie jadła na wieczór, nie chciała za to sporo się napiła). Gdyby mogła to popukałaby mi się dziś rano również w głowę bo ona nigdzie nie idzie. To zaproponowałam śniadanko (ryż, z warzywami i kurczakiem), oj jak wcinała, aż się uszy trzęsły, wszystko zjadła (mała porcja na początek ale mimo to 2 razy więcej niż wczorajsze nic), napiła się i dopiero teraz była gotowa do wyjścia. Na dworze na polu nawet w pewnych momentach za nią nie nadążałam, tak truchtowała i było siku, kupa i do domu. Po powrocie zaczęła chodzić pierwszy raz po domu, wczoraj (nic dziwnego) nie miała ochoty. Teraz leży koło mnie na kanapie i patrzy jak do Ciebie piszę. Brzuch już ciepły, bo wczoraj to miała gorący.Brzucha nie liże, tylko powącha i znowu się przytula. Jest rozkoszna bidula.(...) Quote
Helga&Ares Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Wszystko u Niuni ok, rozbrykała się nam dziewczyna:) Apetyt dopisuje, a spacerki cieszą. Potrzebuje niesamowicie ogromnej dawki czułości - nie ma dla Niej nic wspanialszego, niż bliskość człowieka... Quote
marysia55 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Helga&Ares']Wszystko u Niuni ok, rozbrykała się nam dziewczyna:) Apetyt dopisuje, a spacerki cieszą. Potrzebuje niesamowicie ogromnej dawki czułości - nie ma dla Niej nic wspanialszego, niż bliskość człowieka... Trudno się dziwić, pewnie do tej pory człowiek dla niej był jak cukierek dla dziecka za szybą wystawową sklepu do którego nie może wejść. Quote
stonka1125 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 lubie takie wieści, bidna suczynka, teraz już będzie tylko lepiej :) Quote
stonka1125 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 boże te cycuchy biedne, dobrze ze humorek dopisuje Bułeczce! Quote
marysia55 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Soema']Co u suni?[/QUOTE] ano właśnie dobre pytanie. Już prawie będzie niedługo 2 miesiące jak żadnych informacji o suńce nie mamy:shake: Quote
Soema Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 chyba nadal szuka domu http://www.allegro.pl/item944569125_przeslodka_bezproblemowa_bokser_ka_do_oddania.html Quote
Recommended Posts