GoniaP Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cudne wieści :) Szkoda, że aparatu w torebce nie miałaś :( Quote
mari23 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 ze zdjęciami problemu nie będzie - mogę się z Marysią umówić na fotki, tylko trzeba poczekać, aż nieco mniej komarów będzie u nas :angryy::mad:- mamy teraz klęskę popowodziową - KOMARY (większe niż te wielkie litery,:-o:-o a w jakich ilościach:placz::placz:) Quote
stonka1125 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 łe jezusie, czy to aby na pewno ta sama buła???jaka błyszcząca, jaka wesolutka, jak malowanie:) podkradam jedną fotę na nk coby wszyscy się radowali, bo miałam tam bułę do adopcji Quote
mari23 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 stonka1125 napisał(a):łe jezusie, czy to aby na pewno ta sama buła???jaka błyszcząca, jaka wesolutka, jak malowanie:) podkradam jedną fotę na nk coby wszyscy się radowali, bo miałam tam bułę do adopcji a podkradaj i wszystkie! niech sie cieszą przyjaciele i zachęcają innych do adopcji...:lol: a ta metamorfoza na zdjęciach aż tak nie jest widoczna, jak na żywo - ona jest tak radosna, że żadna fotka tego w 100% nie uchwyci... a jaka całuśna!:loveu: poznała mnie od razu i przywitała tak słodko, że moja cała kochana siódemka razem wzięta chyba tak nie potrafi:evil_lol: Quote
GoniaP Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Boże, jak ja się cieszę, że tej sunieczce wreszcie się udało :-) Quote
elisse Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 moja znajomość z Herą była krótka,bo tylko przy jej transporcie do nowego domku pomagałam,ale mała wygląda wręcz kwitnąco na tych fotkach!! sierść błyszczy się jak posmarowana jakąś wazeliną ;) ,a w oczach radość i szczęście!! każdemu psu życzę takiego domku,oby więcej takich osób jak Marysia!! Quote
mari23 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='GoniaP']Boże, jak ja się cieszę, że tej sunieczce wreszcie się udało :-)[/QUOTE] bardzo, bardzo jej się udało! W tej rodzinie kochają zwierzaki naprawdę wszyscy, Marysia kupiła mieszkanie - już własne, samodzielne, więc nie mogło zabraknąć w nim psa.... dobrze, że to Hera jest!!!!! obie dziewczyny szczęśliwe, kochają się bardzo, a Hera podbiła serca także całej rodziny :) Quote
mari23 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 najnowsze wieści: Hera ostatnio oprócz pani ma też...pana :cool3: wygląda ślicznie i widać, że jest szczęśliwa (sunia oczywiście, ale i Marysia też ;)) Quote
Helga&Ares Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Super wieści, Mari, jeśli będziesz miała okazję, podjedź do Herki i porób jej kilka nowych zdjęć :) Quote
Heroinka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Witam. Zarejestrowałam się na Dogomania i chciałam dodać ostatnie zdjęcia Hery-Buły-Paluli :) ale niestety nie wiem w jaki sposób. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Quote
Heroinka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [attachment=785:5485.attach]Heroinka napisał(a):Witam. Zarejestrowałam się na Dogomania i chciałam dodać ostatnie zdjęcia Hery-Buły-Paluli :) ale niestety nie wiem w jaki sposób. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. No i się udało :) Quote
Heroinka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [attachment=786:5498.attach]Wygodnisia. Wystarczy tylko na chwilę wyjść z pokoju a po powrocie .... Quote
Helga&Ares Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Heroinko witaj na dogomanii:) Bardzo Ci dziękuje za wieści, Herka jest rozkoszna! A to zdjęcie w łóżeczku - powalające!:) Dziękuję! Quote
stonka1125 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Pięknie wygląda i cycuchy się ślicznie wciągnęły :) Quote
mari23 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Heroinka'] Wygodnisia. Wystarczy tylko na chwilę wyjść z pokoju a po powrocie .... ha ha ha.... super fotka!!!!! spotkałyśmy się ostatnio w wet-gabinecie.... ta słodka niunia nie kocha innych piesków.... ale i tak jest przesłodka!!!!! Heroinko! witaj na dogomanii!!!!! Quote
Recommended Posts