Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ze zdjęciami problemu nie będzie - mogę się z Marysią umówić na fotki, tylko trzeba poczekać, aż nieco mniej komarów będzie u nas :angryy::mad:- mamy teraz klęskę popowodziową - KOMARY (większe niż te wielkie litery,:-o:-o a w jakich ilościach:placz::placz:)

Posted

łe jezusie, czy to aby na pewno ta sama buła???jaka błyszcząca, jaka wesolutka, jak malowanie:)
podkradam jedną fotę na nk coby wszyscy się radowali, bo miałam tam bułę do adopcji

Posted

stonka1125 napisał(a):
łe jezusie, czy to aby na pewno ta sama buła???jaka błyszcząca, jaka wesolutka, jak malowanie:)
podkradam jedną fotę na nk coby wszyscy się radowali, bo miałam tam bułę do adopcji

a podkradaj i wszystkie! niech sie cieszą przyjaciele i zachęcają innych do adopcji...:lol:

a ta metamorfoza na zdjęciach aż tak nie jest widoczna, jak na żywo - ona jest tak radosna, że żadna fotka tego w 100% nie uchwyci... a jaka całuśna!:loveu:
poznała mnie od razu i przywitała tak słodko, że moja cała kochana siódemka razem wzięta chyba tak nie potrafi:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

moja znajomość z Herą była krótka,bo tylko przy jej transporcie do nowego domku pomagałam,ale mała wygląda wręcz kwitnąco na tych fotkach!!
sierść błyszczy się jak posmarowana jakąś wazeliną ;) ,a w oczach radość i szczęście!!
każdemu psu życzę takiego domku,oby więcej takich osób jak Marysia!!

Posted

[quote name='GoniaP']Boże, jak ja się cieszę, że tej sunieczce wreszcie się udało :-)[/QUOTE]

bardzo, bardzo jej się udało!
W tej rodzinie kochają zwierzaki naprawdę wszyscy, Marysia kupiła mieszkanie - już własne, samodzielne, więc nie mogło zabraknąć w nim psa.... dobrze, że to Hera jest!!!!!
obie dziewczyny szczęśliwe, kochają się bardzo, a Hera podbiła serca także całej rodziny :)

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Witam.
Zarejestrowałam się na Dogomania i chciałam dodać ostatnie zdjęcia Hery-Buły-Paluli :) ale niestety nie wiem w jaki sposób. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Posted

[attachment=785:5485.attach]

Heroinka napisał(a):
Witam.
Zarejestrowałam się na Dogomania i chciałam dodać ostatnie zdjęcia Hery-Buły-Paluli :) ale niestety nie wiem w jaki sposób. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
No i się udało :)

Posted

[quote name='Heroinka']

Wygodnisia. Wystarczy tylko na chwilę wyjść z pokoju a po powrocie ....

ha ha ha.... super fotka!!!!!

spotkałyśmy się ostatnio w wet-gabinecie.... ta słodka niunia nie kocha innych piesków....
ale i tak jest przesłodka!!!!!

Heroinko! witaj na dogomanii!!!!!