ata Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='xxxx52']co Slychac u samsunga ?[/QUOTE] Czekam na odpowiedz od Wiosny. Quote
tripti Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ata']Czekam na odpowiedz od Wiosny.[/QUOTE] jak wysłałaś pw przez dogo, to chyba szybciej będzie zadzownić, bo Wiosna dużo ma na głowie i sporadycznie bywa na dogo. Quote
ata Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='tripti']jak wysłałaś pw przez dogo, to chyba szybciej będzie zadzownić, bo Wiosna dużo ma na głowie i sporadycznie bywa na dogo.[/QUOTE] Tak wiem. Wysyłałam smsa i dzwoniłam. Jest poza zasięgiem.... Będę próbowała jutro. Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Samsung po kastracji, Wiosna wziela Go do domu a transport moze bedziecie miec prawie, ze polowe taniej bo chcialabym zgrac z moja dzikuska, ktora tez ma jechac do Warszawy - mam nadzieje, ze sie uda:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/191916-PILNIE-potrzebna-pomoc-dla-mamy!Ma-DT-nie-ma-kasy!!!-4-szczeniaki-bezpieczne-w-DT-DS[/url] Quote
ata Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Samsung po kastracji, Wiosna wziela Go do domu a transport moze bedziecie miec prawie, ze polowe taniej bo chcialabym zgrac z moja dzikuska, ktora tez ma jechac do Warszawy - mam nadzieje, ze sie uda:) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191916-PILNIE-potrzebna-pomoc-dla-mamy%21Ma-DT-nie-ma-kasy%21%21%21-4-szczeniaki-bezpieczne-w-DT-DS"]http://www.dogomania.pl/threads/191916-PILNIE-potrzebna-pomoc-dla-mamy!Ma-DT-nie-ma-kasy!!!-4-szczeniaki-bezpieczne-w-DT-DS[/URL][/QUOTE] Super wiadomość:multi::multi: Quote
lilk_a Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 to naprawdę dobra wiadomość,:) ja już coś tam klecę na bazarek .... może uda mi się do soboty , ale muszę też pracować , więc trochę się rozwleka to wszystko Quote
Cajus JB Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ata']Oczywiście, sprawdzę. 24.09.2010 jest 50zł , mam 05.07 od Jacka z Torunia 30zł. Były pojedyncze wpłaty, co do których nie byłam pewna do kogo należą, dzięki zaraz uzupełnię na pierwszej stronie. Cajbus, Twoje wpłaty rozpisałam na 1ej stronie. Jesteś czysty ;)[/QUOTE] Dzięki ata za poświęcony czas. [quote name='Javena']Cajbus, Twoje wpłaty rozpisałam na 1ej stronie. Jesteś czysty . Chciałabym poprawic nick. Jacek ,to Cajus JB..........Czy moja wpłata dotarła.?[/QUOTE] Dzięki Javena. Quote
ata Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Cholipka nie mogę się dodzwonić do Wiosny .... Pewnie kobitka bardzo zajęta :) Brak wiadomości, to dobra wiadomość ;) Quote
lilk_a Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='ata']Cholipka nie mogę się dodzwonić do Wiosny .... Pewnie kobitka bardzo zajęta :) Brak wiadomości, to dobra wiadomość ;)[/QUOTE] no tak , gdyby coś się działo to by chyba zawiadamiała :) tzn coś złego się działo .... ale próbuj dalej :) podczytałam na wątku suni LuGosiak że transport w czwartek lub w sobotę .... wiesz coś więcej ? Quote
Javena Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Nie moge sie doczytać,czy wpłata dotarła. Quote
Malwi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dziewczyny ja nadal jestem za tym aby Samsungowi "wyczyścić kartę" i założyć mu oddzielny wątek .... Quote
ata Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Malwi']dziewczyny ja nadal jestem za tym aby Samsungowi "wyczyścić kartę" i założyć mu oddzielny wątek ....[/QUOTE] Oj widać Malwi, że nie jesteś w temacie:cool3:, kup choć jedna butelczynę a dowiesz sie wszystkiego:evil_lol: Javena , zaraz sprawdzę..., tak jest pażdziernikowa 10zł :p Quote
Malwi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 oj jestem w temacie :D wiem że jedzie do Jamora :D i wlasnie dlatego m.in. można by mu "wczyścić kartę" :D i na "czystej Karcie Jamor będzie "formatować samsunga" :diabloti: butelczynę bym chętnie kupila gdybym miala za co ;/ Quote
Lu_Gosiak Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='lilk_a']no tak , gdyby coś się działo to by chyba zawiadamiała :) tzn coś złego się działo .... ale próbuj dalej :) podczytałam na wątku suni LuGosiak że transport w czwartek lub w sobotę .... wiesz coś więcej ?[/QUOTE] wiem tylko tyle, ze Wiosna miala dzwonic do Jamora i pytac czy mu pasuje sobota na przywiezienie Samsunga Quote
ata Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 U Samsunga wszystko w porządku. Chłopak troszkę jest zestresowany, ale ogólnie czuje się nie najgorzej. Na razie rana go nie interesuje. Malwi na butelkowym wątku ustaliłyśmy z Lilk_ą, że jak tylko Sami pojawi się u Jamora, będzie miał również nowy watek:cool3: Quote
lilk_a Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='ata']....że jak tylko Sami pojawi się u Jamora, będzie miał również nowy watek:cool3:[/QUOTE] i że ja go będę prowadzić :crazyeye: ale mam nadzieję że mi pomożecie , bo to mój pierwszy wątek :) Quote
ata Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='lilk_a']i że ja go będę prowadzić :crazyeye: ale mam nadzieję że mi pomożecie , bo to mój pierwszy wątek :)[/QUOTE] Nie no, oczywiście:evil_lol: Quote
lilk_a Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 to kiedy podróż Samiego ? dzisiaj czy w sobotę ? Quote
Lu_Gosiak Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='lilk_a']to kiedy podróż Samiego ? dzisiaj czy w sobotę ?[/QUOTE] w niedziele:):) JAmorowi bardziej pasowala niedziela a ja sie ciesze strasznie bo mi tez:) Quote
ata Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']w niedziele:):) JAmorowi bardziej pasowala niedziela a ja sie ciesze strasznie bo mi tez:)[/QUOTE] Wiosna nie dzwoni to znaczy, że u Samiego wszystko w porządku ;), chłopak jeszcze nie wie, że przed nim kolejna zmiana miejsca...... Quote
ata Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Lilk_a, chyba pora zakładać nowy wątek ;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='lilk_a']tzn że co ??? Sami już u Jamora ???;)[/QUOTE] pewnie tak, bo o 13 Patryk juz byl w Warszawie i mial 40km do Jamora:) Quote
Recommended Posts