Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malvina']Alu Nowak a będziesz może jechać przez Łódź?[/quote]

Patrząc na mape myśle, ze moznaby jechac przez Łódz, ale musze to jeszcze z tatem obgadac.... wroci kolo 16 z pracy to wieczorem napisze;)

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekaj , czekaj sobie Asiaczku!!!!!!!!!!!!
Konkurencja sowicie organizatorów opłaciła i Asiaczkowe kociubki będą siedzieć w kuchni ,jak pozostałe rasowce na klubówce zadawać będą szyku. Całuski.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hej [B]Szorka[/B], całkiem rozumnie dałaś głos i cieszę się, że w tym nawale pracy przedwystawowej humor ci dopisuje! Dzisiaj zrobiłam przelew na Wasze konto.
A tak nawiasem mówiąc, to może pozwolicie mi chociaż jednego baska zaprezentować, co? Baaaardzo proszę!;)
P.S. U mnie w kuchni wszystkie baski sie nie zmieszczą...Ha, musisz wybrac inne miejsce do ukrycia kociubków!;)
Pzdr.

Posted

[quote name='PUENTA imszar']Matczyny głos najważniejszy :) Tak rozmawiałam z nią, powiedziała, że mogę sobie jechać. Jutro jednak zadzwonię telefonicznie i potwierdzę wszystko :)[/quote]
OK. Jutro od 17.30 jestem w domu. Dzwoń.
Pzdr.

Posted

[INDENT][B]Klub Szpiców i Ras Pierwotnych wraz z dystrybutorem karm i diet Hills Pet Nutrition,zapraszają wszystkich zainteresowanych na Sympozjum poświęcone problemom związanym z hodowląpsów,które odbędzie sie 18 lutego br. w godz.16.00-19.00 na terenie Nowodworskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Cafe "Olimp",Nowy Dwór Maz.ul.Sportowa 66.[/B]
[B]Program:[/B]
[B]1.Najczęściej występujące problemy u szczeniąt w okresie okołoporodowym-prelegent A.Jaśkiewicz[/B]
[B]2.Basenji-prelegent J.Groszek-Szymańska[/B]
[B]3.Pies rodzinny czy pies wilk?-prelegent P.Bieńkowski[/B]
[B]4.Choroby skóry i okrywy włosowej u psów-prelegent dr.n.wet.Kourou Dembele[/B]
[/INDENT]

Posted

A ja się pochwalę- na plakacie i dyplomach będziecie mieć moja przepiękną shibę- GEISHĘ Siwash Legend. Tytułów nie wymieniam, bo za mało miejsca.

Córkę Zwycięzcy Świata z Dortmundu, i Multi Championki z Czech.

Chyba warto się pochwalić- nie?

Gosia

Posted

[quote name='Gosia']A ja się pochwalę- na plakacie i dyplomach będziecie mieć moja przepiękną shibę- GEISHĘ Siwash Legend. Tytułów nie wymieniam, bo za mało miejsca.

Gosia[/quote]

Jasne że warto!

Tylko tyle że kiedyś próbowano wprowadzic taki zwyczaj że na dyplomach i plakacie będzie byc pies który wygrał ostatnią klubową...
Tak się dziwnie składa, że za każdym razem kiedy jest to basenji wszyscy o tym zapominają.
Szczerze życzę żeby tym razem było to chociaż prorocze...

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

[quote name='Gosia']A ja się pochwalę- na plakacie i dyplomach będziecie mieć moja przepiękną shibę- GEISHĘ Siwash Legend. Tytułów nie wymieniam, bo za mało miejsca.

Gosia[/quote]
super sa powody do dumy :smile:

Posted

[quote name='Gosia']A ja się pochwalę- na plakacie i dyplomach będziecie mieć moja przepiękną shibę- GEISHĘ Siwash Legend. Chyba warto się pochwalić- nie?
Gosia[/quote]

:eviltong: chwalipięta ;)

to oczywiscie zarcik :evil_lol:
No gratuluje a czy bede mogla osobiscie pogratulowac modelce?:multi:

Posted

Czytam relacje z wystaw i żeby nie było że organizator nie zapewnia miejsc do siedzenia,pytam:[B]Czy usunąć trybuny,żeby zrobić więcej miejsca dla psów,a Wy zapewnicie sobie krzesełka,czy je zostawić dla Was do siedzenia?[/B]