AlaNowak Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Malvina']Alu Nowak a będziesz może jechać przez Łódź?[/quote] Patrząc na mape myśle, ze moznaby jechac przez Łódz, ale musze to jeszcze z tatem obgadac.... wroci kolo 16 z pracy to wieczorem napisze;) Quote
Ypsylon Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 do mnie potwierdzenia dzisiaj dotarły... :) Quote
Gosia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Szukam transportu na klubówkę dla jednej osoby bez psa z Poznania. Dokłada się do paliwa. Gosia Quote
AlaNowak Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Malvina- niestety nie jedziemy przez łodz, bo musimy wpacs po drodze do Piaseczna na sekunde... Quote
PUENTA imszar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ja nie wiem, czy mój wujek może mnie zabrać, więc czy gdyby co ktoś może zabrać dwie lub jedną osobę z warszawy (bez psa)? Quote
Asiaczek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [B]Marzenko[/B] - jeszcze nic nie dostałam. Spokojnie czekać? pzdr. Quote
szorka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Czekaj , czekaj sobie Asiaczku!!!!!!!!!!!! Konkurencja sowicie organizatorów opłaciła i Asiaczkowe kociubki będą siedzieć w kuchni ,jak pozostałe rasowce na klubówce zadawać będą szyku. Całuski.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Hej [B]Szorka[/B], całkiem rozumnie dałaś głos i cieszę się, że w tym nawale pracy przedwystawowej humor ci dopisuje! Dzisiaj zrobiłam przelew na Wasze konto. A tak nawiasem mówiąc, to może pozwolicie mi chociaż jednego baska zaprezentować, co? Baaaardzo proszę!;) P.S. U mnie w kuchni wszystkie baski sie nie zmieszczą...Ha, musisz wybrac inne miejsce do ukrycia kociubków!;) Pzdr. Quote
PUENTA imszar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Jupi, Jupi, nareszcie mam pewność, że jadę i to nie byle z kim. Pani Joanno mam nadzieje, że nię będzie pani zła za to, że zadam z 1000 pytań na temat wystaw i wystawiania ;) Quote
Asiaczek Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PUENTA imszar - a dogadałaś wszystko z Mamą? Bo inaczej - to sama rozumiesz - nic z tego... Pzdr. Quote
PUENTA imszar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Matczyny głos najważniejszy :) Tak rozmawiałam z nią, powiedziała, że mogę sobie jechać. Jutro jednak zadzwonię telefonicznie i potwierdzę wszystko :) Quote
Malvina Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ja chyba dojadę pks albo pociągiem. Wybiera się tak ktoś jeszcze z Łodzi? Quote
Asiaczek Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='PUENTA imszar']Matczyny głos najważniejszy :) Tak rozmawiałam z nią, powiedziała, że mogę sobie jechać. Jutro jednak zadzwonię telefonicznie i potwierdzę wszystko :)[/quote] OK. Jutro od 17.30 jestem w domu. Dzwoń. Pzdr. Quote
Gonia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [INDENT][B]Klub Szpiców i Ras Pierwotnych wraz z dystrybutorem karm i diet Hills Pet Nutrition,zapraszają wszystkich zainteresowanych na Sympozjum poświęcone problemom związanym z hodowląpsów,które odbędzie sie 18 lutego br. w godz.16.00-19.00 na terenie Nowodworskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Cafe "Olimp",Nowy Dwór Maz.ul.Sportowa 66.[/B] [B]Program:[/B] [B]1.Najczęściej występujące problemy u szczeniąt w okresie okołoporodowym-prelegent A.Jaśkiewicz[/B] [B]2.Basenji-prelegent J.Groszek-Szymańska[/B] [B]3.Pies rodzinny czy pies wilk?-prelegent P.Bieńkowski[/B] [B]4.Choroby skóry i okrywy włosowej u psów-prelegent dr.n.wet.Kourou Dembele[/B] [/INDENT] Quote
Gosia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 A ja się pochwalę- na plakacie i dyplomach będziecie mieć moja przepiękną shibę- GEISHĘ Siwash Legend. Tytułów nie wymieniam, bo za mało miejsca. Córkę Zwycięzcy Świata z Dortmundu, i Multi Championki z Czech. Chyba warto się pochwalić- nie? Gosia Quote
gmk Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosia']A ja się pochwalę- na plakacie i dyplomach będziecie mieć moja przepiękną shibę- GEISHĘ Siwash Legend. Tytułów nie wymieniam, bo za mało miejsca. Córkę Zwycięzcy Świata z Dortmundu, i Multi Championki z Czech. Chyba warto się pochwalić- nie? Gosia[/quote] Jasne że warto! Tylko tyle że kiedyś próbowano wprowadzic taki zwyczaj że na dyplomach i plakacie będzie byc pies który wygrał ostatnią klubową... Tak się dziwnie składa, że za każdym razem kiedy jest to basenji wszyscy o tym zapominają. Szczerze życzę żeby tym razem było to chociaż prorocze... Pozdrawiam Grażyna Quote
agabass Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosia']A ja się pochwalę- na plakacie i dyplomach będziecie mieć moja przepiękną shibę- GEISHĘ Siwash Legend. Tytułów nie wymieniam, bo za mało miejsca. Córkę Zwycięzcy Świata z Dortmundu, i Multi Championki z Czech. Chyba warto się pochwalić- nie? Gosia[/quote] super sa powody do dumy :smile: Quote
TANANA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosia']A ja się pochwalę- na plakacie i dyplomach będziecie mieć moja przepiękną shibę- GEISHĘ Siwash Legend. Chyba warto się pochwalić- nie? Gosia[/quote] :eviltong: chwalipięta ;) to oczywiscie zarcik :evil_lol: No gratuluje a czy bede mogla osobiscie pogratulowac modelce?:multi: Quote
TANANA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Czy ktos z okolic Bielska lub Katowic jedzie do Legionow na Klubowke? I moglby zabrac na wystawe szczeniaka? w obie strony! Jak cos to prosze o kontakt na maila: [email][email protected][/email] lub GG 2624210 Quote
Gonia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Czytam relacje z wystaw i żeby nie było że organizator nie zapewnia miejsc do siedzenia,pytam:[B]Czy usunąć trybuny,żeby zrobić więcej miejsca dla psów,a Wy zapewnicie sobie krzesełka,czy je zostawić dla Was do siedzenia?[/B] Quote
Nitor-Nivalis Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ja jestem za zwiększeniem miejsc dla psiaków wolę by one miały więcej miejsca i mam nadzieje ze przełoży sie to również na wielkość ringów. Quote
kingula Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ja takze jestem za usunieciem trybun, krzeselka sobie wezmiemy ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Nawet jak sobie ich nie wezmę to jakos to przeżyje :) jesli to ma sprawidz ze ring i komfort psa sie zwiekszy jestem ZA:lol: Quote
AiMiN Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Zapytałam kilka osób od chowków - też są za tym, aby psy nie deptały sobie po ogonach ;) Quote
Gonia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 OK,ale jak ktoś na nas napadnie za brak miejsca do siedzenia,to macie nas własnozębnie bronić:diabloti: Quote
Recommended Posts