weihaiwej Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Chyba jeszcze nie było tematu o tej wystawie, a to już niedługo... 30. stycznia upływa termin zgłoszeń, kto się wybiera? Ja tam będę debiutować z pięciomiesięczną akitą :) Pozdrawiam Quote
Achnamara Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witam, dziękujemy za nowy temat. Kilka szczegółów: termin przyjmowania zgłoszeń: 30 stycznia 2006 Działa formularz elektroniczny: [URL="http://www-legionowo.pl/form/index_3.php"]http://www-legionowo.pl/form/index_3.php[/URL] Organizator: oddział Legionowo Wystawa odbędzie się w Nowym Dworze Mazowieckim....w hali. Opłaty: [SIZE=1][COLOR=#005633]- za pierwszego psa (z katalogiem) [B]80 zł [/B] - za każdego następnego (bez katalogu) [B]70 zł[/B] - za psa w klasie szczeniąt [B]40 zł[/B] - za psa w klasie weteranów (bez katalogu) - [B]bezpłatnie[/B] - pod warunkiem wystawienia - interchampiony [B]40 zł[/B] [/COLOR][/SIZE][B][U][SIZE=1][COLOR=#005633]Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 100 zł za każdego psa.[/COLOR][/SIZE][/U] [/B] Obsada sędziowska: [SIZE=1][COLOR=#005633][B]Zivile Povilaitiene (LT) [/B] Basenji Łajka zachodnio-syberyjska Nagi pies meksykański - Standard Podengo portugalski krótkowłosy miniaturowy Szpic mały kolorowy klasyczny (brązowy/czarny) Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy/wilczasty) Szpic miniaturowy Szpic wilczy [B]Marek Maciej Bork-Grabowski (PL)[/B] Pies grenlandzki Alaskan Malamute Karelski pies na niedźwiedzie [B]Peter L. Jensen (DK)[/B] Chow Chow (czarny, błękitny) Chow Chow (rudy) Akita amerykańska / American Akita (Duży japoński pies/Great Japanese Dog) Eurasier Samoyed Lapinporokoira [B]Angelika Kammerscheid-Lammers (D)[/B] Akita Shiba [B]Ewa Szeliga-Szeremeta (PL)[/B] Siberian Husky[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#005633][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#005633][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#005633]pozdrawiam[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#005633]Iza Koriat-Zumis[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#005633]ZKWP o/Legionowo[/COLOR][/SIZE] Quote
flashka-g Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ja bede i wystawiam kilka haszczaków;)) Quote
Matagi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja już od roku cieszę się na myśl o tej wystawie!!!:loveu: :loveu: :loveu: Akity sędziuje v-ce Przewodnicząca Klubu Akity na Świecie! Oceniała moją Sake w 2000r.w Sopocie,a niestety w 2004 ,kiedy ponownie była w Sopocie,nie mogłam być.Teraz będzie znowuż i pojadę!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Wystawię trzy psy:OKII pójdzie w otwartej,OJOSAN w championach,pokażę też shibę -BABĘ w szczeniakach:p Już sie nie mogę doczekać tej wystawy....:cool3: Nawet jak dostanę po doopie:evil_lol: ,nic to,ważne ,że się znowu spotkamy w akitowym gronie!!!!:multi: Quote
donya Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [LEFT]Będzie fajnie jak zwykle :lol: :lol: :lol: Bimbonek tez w otwartej - na championat chyba sie nie doczekamy :shake: [/LEFT] Quote
Matagi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='donya'][LEFT]Będzie fajnie jak zwykle :lol: :lol: :lol: Bimbonek tez w otwartej - na championat chyba sie nie doczekamy :shake: [/LEFT] [/quote]Doczekacie się,ZG teraz jakoś sie spieszy!!!A fajnie to MUSI być!:loveu: :lol: A po Klubowej będę czekała na ....wrzesień,na specjalistyczną w Łodzi,a później na światówkę!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
christoph Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 My na 90% będziemy też, Bushi wystąpiłby po raz pierwszy w Championach. Szkoda tylko, że warunki w hali nie pozwalają na zbytnie bezeceństwa przy okazji mityngu właścicieli:shake: Osobiście wolałbym spotkanie na stadionie, jak np. w Łodzi... Quote
Matagi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='christoph']My na 90% będziemy też, Bushi wystąpiłby po raz pierwszy w Championach. Szkoda tylko, że warunki w hali nie pozwalają na zbytnie bezeceństwa przy okazji mityngu właścicieli:shake: Osobiście wolałbym spotkanie na stadionie, jak np. w Łodzi...[/quote] Hiihiiii:evil_lol: Hala,nie hala;) :diabloti: Akiciarze wszędzie sobie poradzą....;) :diabloti: :evil_lol: chyba w to nie wątpisz?;) :evil_lol: :diabloti: A stadion w Łodzi będzie we wrześniu,a nawet w maju.....:cool3: :cool1: :diabloti: :evil_lol: Quote
weihaiwej Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Ja pierwszy raz będę w tym akitowym gronie pełnoprawnym członkiem - bardzo się cieszę!:multi: I na ocenę przez panią Angelikę również, mimo iż to nasz debiut i może nie wyjść rewelacyjnie :) Pozdrawiam! Quote
Matagi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='weihaiwej']Ja pierwszy raz będę w tym akitowym gronie pełnoprawnym członkiem - bardzo się cieszę!:multi: I na ocenę przez panią Angelikę również, mimo iż to nasz debiut i może nie wyjść rewelacyjnie :) Pozdrawiam![/quote] Będzie dobrze,nie martw się!:multi: W kilku moich postach poniżej ,napisałam że oprócz Klubówki nie mogę się doczekać specjalistycznej w Łodzi i światówki.Zapomniałam o sierpniowym Sopocie:razz: !!!Też się doczekac nie mogę,muszę pojechać KONIECZNIE!!!Takiego sędziego [B]nie można przegapić!!!!:multi: :multi: :multi: [/B] Quote
PUENTA imszar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ja tez jadę, ale nie wystawiam nie ta grupa. Quote
weihaiwej Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='PUENTA imszar']Ja tez jadę, ale nie wystawiam nie ta grupa.[/quote] Czyli będziesz kibicować :D Świetnie! Wysłałam dzisiaj zgłoszenie, wystawa opłacona, powinno byc ok :) Quote
agacia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Weihaiwej,a jak bedziesz jechac na ta wystawe? Ja bede z 3.5 miesiecznym haszczakiem i szukam jakiegos transportu;) Quote
weihaiwej Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='agacia']Weihaiwej,a jak bedziesz jechac na ta wystawe? Ja bede z 3.5 miesiecznym haszczakiem i szukam jakiegos transportu;)[/quote] Agacia, ja będe jechać samochodem, ale najprawdopodobniej z Gliwic, nie z Wrocławia, bo pożyczam auto od rodziców, którzy tam mieszkają. Spróbuję to szybko ustalić i jakbym jednak wyruszała z Wrocławia, to dam Ci znać, miejsce będzie :) Quote
Wiola Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Witajcie !!! Dzwoniła do mnie Pani z oddziału Poznań,usilnie poszukuje miejsca w samochodzie /z 1 szpicem miniatrurowym/ na wystawę Klubową Szpiców 19 lutego. Ja jestem Z Gdyni także trudno jest mi ją zabrać ale może ktoś z Was mili Dogomaniacy pomoże jej. Dziękuję w imieniu tej Pani i podaję telefon do niej Pani Anita Stróżyk509 538 997. Pozdrawiam wszystkich gorąco i życzę Wam Wszystkim WIELU SUKCESÓW HODOWLANYCH I WYSTAWOWYCH W NOWYM ROKY 2006 I NIE TYLKO.:lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Wiem, że parę osób z Poznania jedzie na naszą klubówkę, a więc może uda im się skontaktować i zabrać p. Anitę. Oby się udało. Pzdr. Quote
Wiola Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Asiaczku dziękuję bardzo za szybka rakcję Pani Anita będzie czekała na informacje -pozdrawiam-jednak na DOGOMANIAKÓW -MOŻNA LICZYĆ. :multi: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Wiola - skontaktuj się z Savannah i Nitor Nivalis - one obie są z Poznania. Są również zalogowane na DGM; można wyslać maila lub prywatną wiadomość. Powinny pomóc. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja póki co, też nie mam jeszcze pewnego transportu, i jakby co, dam znać. Bo zawsze są dwie opcje, albo zabrać się z kimś, albo zabrać kogoś. Ale nie mam pewności, czy uda mi się skombinować auto. Będę to wiedzieć dopiero później. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [B]Wiola[/B] - widzisz? Już następna chętna jest! Śledź temat i na pewno będzie dobrze. Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Tak ja jestem z Poznania i wybieram sie na klubówkę tylko też na razie nei wiem z jakimi psiakami i jak sie tam wybieram, ale zawsze mozemy urządzić wesoły pociąg :drinking: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Oj, dziewczyny, obyście tylko razem z psiakami [B]dojechały[/B] na wystawę, co?;) Pzdr. Quote
weihaiwej Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Agacia, niestety nie moge zaoferować Ci miejsca u mnie, bo jadę z Gliwic :( Pozdrawiam Quote
Recommended Posts