Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja firma skończyła zbierać na Znajdki. Oprócz karm, żwirku i zabawek ( nie wiem ile tego jest, bo ostatnio pracuję z domu) udało nam się zebrać 400zł.

Ponieważ od początku było mówione, że dajemy tylko karmę, to po konsultacji z p.Jolą zakupiłam 2x6kg Royal Canin Urinary dla kotów i 30 kartoników bozity z łosiem ( renifera nie było). Wszystko przyjdzie na firmę w tygodniu i zaraz potem wyślemy do Was samochód z tymi rzeczami. 

Oprócz tego p.Jola wyraziła zgodę na postawienie kartonu (jakoś obkleję znajdkowymi psiakami) w sklepie zoologicznym obok. Ludzie robiący zakupy będą mieli możliwość wkładania darów dla Znajdek i raz na miesiąc będziemy kuriera puszczać. Właściciele byli tak mili, że się zgodzili na postawienie w tym malutkim miejscu jeszcze jednego "mebla". Od razu zaznaczam, że to skrajnie uczciwi ludzie, więc na pewno wszystko pójdzie dla Znajdek

Posted

Ula skup się! ;) Idź tam i siedź tak długo aż ograniesz! :) Przy okazji zabierz ze sobą kilka osób, bo jak na razie tylko jedna osoba zalicytowała ciucha.

Znajdziecie tam 43 ubrania dla małych kobiet lub dziecio-młodych.

A kto kupi za najwyższą kwotę dostanie w nagrodę noiwutką książkę. O psach :)

Swoją drogą, pytanie do osób robiących bazarki: czyj numer konta mam podać na bazarku? swój czy fundacyjny?

Kochani,

Czy ktoś z Was kojarzy jakiekolwiek ogłoszenia o poszukiwanym jednookim pekińczyku (szuczce)? Jeśli tak, to proszę natychmiast podac namiar!!! (Ja coś kojarzę, ale za diabła nie wiem skąd.. coś z początków tego roku?) (tel.504080091 lub do JB) Ta sunia jest teraz znajdkowa, ona i jej dwoje dzieci-kundelków.

Ponadto mamy też nowy nabytek w postaci mega przyjaznej suni średniej wielkości z ośmioma szczeniakami... ale nie mam zdjęć.

Z lepszych wieści:

2kociaki - chłopaki z czworaczków przetrzymywanych w Jataganie mają DSy. Zostały dziewczynki; cała biała i cała czarna.

Kajtek (czarny szczeniak z DT na Bamowie) ma DS.

Posted

Doszli kurierzy z karmą.

Wysyłamy Wam transportem w tym tygodniu rzeczy:)

A ja wysyłam na Znajdkowego maila logo firmy i adres mailowy do puszczenia jakiś podziękowań:)

pozdrawiam

Posted

Doszli kurierzy z karmą.

Wysyłamy Wam transportem w tym tygodniu rzeczy:)

A ja wysyłam na Znajdkowego maila logo firmy i adres mailowy do puszczenia jakiś podziękowań :)

pozdrawiam

bosko! :) wyślę podziekowania, jak tylko dotrą na maila dane (jeszcze nie dostałam) :)

Posted

Znajdkowi ludzie poprosze o podnoszenie naszego bazarku,bo nikt nie zaglada.. :lookarou:

Moze choc na worek karmy zarobimy.Prosze :Help_2:

Ulcia, a przypomnij jeszcze raz linka do tego bazarku....

Posted

Hej,

zrobilśmy dwutygodniową zbiórkę karmy i pieniędzy. Ludzie przynosili karmę, zabawki i żwirek a także wkładali kasę do puszki. Całość gotówki została przeznaczona na wybraną przez Jolę karmę:)