UlaFeta Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='bric-a-brac']Prawda jest taka, że wszystko co rude jest piękne! O! :loveu: (Moje rude futro też by się z tym zgodziło, tylko jak zwykle śpi :evil_lol: )[/QUOTE] Tez jestem ruda:eviltong:tylko ja zwykle nie spie:shake: Quote
bric-a-brac Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='UlaFeta']Tez jestem ruda:eviltong:tylko ja zwykle nie spie:shake:[/QUOTE] Haha, czyli piękna! ;) A tak serio, wiecie jak p. Jola radzi sobie z tą ręką w gipsie? ... Będę lepić bazarek, dostałam fajne rzeczy od bea100, tylko jeden fant wymaga wizyty u jubilera, więc logistyka trwa. No i dostanę jeszcze rzeczy od blackgerl, też dla Znajdek. Może przerobię na jeden bazar. I jeszcze jedna rzecz, są kalendarze Dobra Adopcja do spieniężenia. Pauli trochę zostało, chyba EVA też próbuje je sprzedać. Słuchajcie, dostałam wczoraj ten kalendarz, jest naprawdę ładny i duży, dziwi mnie, że tak mało osób go kupiło. Można popytać wśród znajomych psiarzy/kociarzy, bo naprawdę jest ładny. A może ktoś wystawi na miau? Quote
jolam Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Dziewczyny a za USG za Astro ile mam przelać i czy na konto Fundacji ? Quote
bea100 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 UWAGA- zgłaszajcie pilnie choć parę psiakó/kotów- tu ciocia Raczyna sponsoruje wyróżnienia na Tablica.pl [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249984-Zasponsoruję-wyróżnienia-ogłoszeń-psiaków?p=21763702#post21763702[/URL] Quote
UlaFeta Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='jolam']Dziewczyny a za USG za Astro ile mam przelać i czy na konto Fundacji ?[/QUOTE] Zapytam.W tej chwili Jola gada,a to moze potrwac(gadanie):lol: Quote
UlaFeta Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='bric-a-brac']Haha, czyli piękna! ;) A tak serio, wiecie jak p. Jola radzi sobie z tą ręką w gipsie? ... Mowia tez,ze rude to wredne,ale co tam:eviltong: Jola jakos sobie radzi.Jakos,wyjscia nie ma.Reka ja boli,gips na 2 tygodnie,a pozniej RTG i sie zobaczy co dalej. [quote name='jolam']Dziewczyny a za USG za Astro ile mam przelać i czy na konto Fundacji ?[/QUOTE] Jola USG kosztowalo 70 zl,jak mozna prosic to pieniazki na fundacje.Jak tylko bedzie rachunek to Jola wstawi. Quote
jolam Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='UlaFeta'][quote name='bric-a-brac']Haha, czyli piękna! ;) A tak serio, wiecie jak p. Jola radzi sobie z tą ręką w gipsie? ... Mowia tez,ze rude to wredne,ale co tam:eviltong: Jola jakos sobie radzi.Jakos,wyjscia nie ma.Reka ja boli,gips na 2 tygodnie,a pozniej RTG i sie zobaczy co dalej. Jola USG kosztowalo 70 zl,jak mozna prosic to pieniazki na fundacje.Jak tylko bedzie rachunek to Jola wstawi.[/QUOTE] Ok, czyli konto to samo na które już wpłacałam ? Quote
paula82 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 na konto znajdek poleciała wpłata 127zł z mojego bazarku kalendarzowego, jak dojdą proszę o potwierdzenie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249526-Dobra-adopcja-kalendarze-dla-Znajdek-do-30-12-br?p=21669834#post21669834[/URL] Quote
zoja. Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='jolam'][quote name='UlaFeta'] Ok, czyli konto to samo na które już wpłacałam ?[/QUOTE] Tak, to samo. Ale na rachunek będzie trzeba trochę poczekać. Quote
malagos Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 a moze któraś z cioteczek potrzebuje spodni? Ania Tygrysiczka zrobiła bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250260-Nowe-jeansy-w-r%C3%B3%C5%BCnych-kolorach-du%C5%BCe-rozmiary-na-Horacego-do-21-01-14-r"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250260-Nowe-jeansy-w-różnych-kolorach-duże-rozmiary-na-Horacego-do-21-01-14-r[/URL] Quote
zoja. Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Szakal pilnie szuka domu, więc jeśli ktoś "złapie wenę" na robienie ogłoszeń polecam go szczególnej uwadze :) Quote
EVA2406 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 U Oriona podejrzenie guza nowotworowego w okolicach kręgosłupa :(. Zrobiony rtg. Czekamy na wyniki krwi. Quote
bric-a-brac Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='EVA2406']U Oriona podejrzenie guza nowotworowego w okolicach kręgosłupa :(. Zrobiony rtg. Czekamy na wyniki krwi.[/QUOTE] Orionku... :( Kochani, [B]bea100 [/B]oraz [B]blackgerl [/B]przekazały mi fanty na Znajdki, z których własnie otworzyłam bazar. [B][COLOR=#800080]Bardzo ładne, wartościowe rzeczy![/COLOR][/B] Wierzę, że uzbieramy dla Znajdek dużą pomoc! Proszę, zareklamujcie na swoich zaprzyjaźnionych i pewnych wątkach, będę wdzięczna. Ja na pewno roześlę reklamy na PW. Zapraszam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250275[/URL] Quote
bea100 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Dzięki bric-a-brac, bardzo się napracowałaś (zwłaszcza nad złotym fantem)- zaraz roześlę info po bazarkach zakończonych na jakich byłam i pozostaje mi trzymać kciuki za duuużą kasę na spłatę długów u wetów...;) Quote
zoja. Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 [quote name='EVA2406']U Oriona podejrzenie guza nowotworowego w okolicach kręgosłupa :(. Zrobiony rtg. Czekamy na wyniki krwi.[/QUOTE] o rany... :( trzymam kciuki za błędną diagnozę.. Quote
mimiś Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='bric-a-brac'] Kochani, [B]bea100 [/B]oraz [B]blackgerl [/B]przekazały mi fanty na Znajdki, z których własnie otworzyłam bazar. [B][COLOR=#800080]Bardzo ładne, wartościowe rzeczy![/COLOR][/B] Wierzę, że uzbieramy dla Znajdek dużą pomoc! Proszę, zareklamujcie na swoich zaprzyjaźnionych i pewnych wątkach, będę wdzięczna. Ja na pewno roześlę reklamy na PW. Zapraszam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250275[/URL][/QUOTE] jakie świetne fanty! :) bea100, blackgirl - :cool2: :klacz::klacz::klacz: Quote
UlaFeta Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Bardzo,bardzo kiepsko zaczal sie rok w Fundacji.:placz: Bardzo prosimy o przekazanie 1%na znajdkowy zwierzyniec.Poproscie znajomych i znajomych znajomych o wsparcie.Nie dajemy rady.:placz: Quote
bea100 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='mimiś']jakie świetne fanty! :) bea100, blackgirl - :cool2: :klacz::klacz::klacz:[/QUOTE] Na razie podliczyłam i mamy licytacje na 535zł :multi: a bazarek dopiero się rozpoczął i trwa a wartościowe fanty jeszcze na nim czekają...trzymajcie kciuki, rozsyłajcie proszę info o bazarku oraz pomagajcie podnosić plizzz...wierzę, że wspólnymi siłami uzbieramy ładną kwotę :) Quote
zoja. Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Faktycznie niesamowity bazarek -taki urozmaicony, dla każdego coś fajnego :) Quote
Erin32 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Super! :) A Pani Joli i Orionkowi życzę dużo zdrowia! Quote
bea100 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='UlaFeta']Bardzo,bardzo kiepsko zaczal sie rok w Fundacji.:placz: .... Nie dajemy rady.:placz:[/QUOTE] Wiem, że to tylko jednorazowy zastrzyk jest ale na naszym bazarku mamy na ten moment 819zł a to nie koniec licytacji jest :multi: Może ten rok nie zaczął się tak kiepsko jak piszesz ;) i to początek tego, że "się odwróci" zła finansowa passa? Oby!!! Quote
UlaFeta Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='bea100']Wiem, że to tylko jednorazowy zastrzyk jest ale na naszym bazarku mamy na ten moment 819zł a to nie koniec licytacji jest :multi: Może ten rok nie zaczął się tak kiepsko jak piszesz ;) i to początek tego, że "się odwróci" zła finansowa passa? Oby!!![/QUOTE] Bardzo,bardzo dziekujemy za wsparcie.:loveu:Dzialamy dalej.:lol:Nie mamy wyjscia. Quote
Recommended Posts