mimiś Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ja jeszcze nie mam ale mój listonosz to panisko-przychodzi [B]jak mu sie uzbiera![/B] -a co chłopina bedzie na pusto latał... Quote
zoja. Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Mądry listonosz! Trzeba sie oszczędzać ;) Moje wizytówki też już krążą :) Paula tej już zaniosła, ale oczywiście skleroza mnie dopadła i nie pamiętam jak nazwya to centrum handlowe.. Paula? Quote
EVA2406 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [COLOR=#BF0000]UWAGA WSZYSTKIE FUNDACJE, SCHRONISKA, STOWARZYSZENIA I OSOBY PRYWATNE ZAJMUJĄCE SIĘ OCHRONĄ ZWIERZĄT BEZDOMNYCH! Na FB grasuje osoba pod fałszywym nazwiskiem BARBARA MONTAK, wyszukuje na wydarzeniach zwierzęta na płatny dom tymczasowy w Rokitnie Szlacheckim! Oferuje fantastyczne warunki bytowe, tymczasem już kilka fundacji w trybie natychmiastowym zabierało powierzone jej psy, niektóre w strasznym stanie! UDOSTĘPNIAJCIE PROSZĘ I OSTRZEGAJCIE ZWIERZOLUBÓW PRZED JEJ ZAPROSZENIAMI DO ZNAJOMYCH! Ktokolwiek wie cokolwiek o poczynaniach tej osoby/osób niech udostepnia[/COLOR] _________________ Quote
zoja. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Telefonicznie grasuje natomiast starszy sympatyczny pan, który szuka psa dla dorosłego syna. Zawsze szuka psów w typie rasy, bez kastracji. Mówi, że miał psa danej rasy i syn chce mieć kolejnego. Do mnei dzwonił 3razy i umawiał się na spotkanie -pytal o różne rzeczy -sensownie i oczywiście za każdym razem pytał o kastrację.. Miał przyjechac obejrzeć psa -nie przyjechał. Później dowiedziałam się, że dzwonił z tym samym tekstem do wielu osób (od róznych ras). Quote
Kamila Proc Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='mimiś']ja jeszcze nie mam ale mój listonosz to panisko-przychodzi [B]jak mu sie uzbiera![/B] -a co chłopina bedzie na pusto latał...[/QUOTE] zeby mu sie naprawde nie uzbieralo Quote
Kejciu Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Kamila Proc']zeby mu sie naprawde nie uzbieralo[/QUOTE] hehehehe :):):) Quote
malagos Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 A moze tu macie kandydata? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248474-Szukamy-pieska-suczki-w-typie-labradora-czy-golden-retrievera-Warszawa?p=21506806#post21506806[/url] Quote
Aleksa. Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248482-*CEGIE%C5%81KOWY*-zbieramy-na-weterynaryjn%C4%85-karm%C4%99-cel-135-%C5%9Bwinek-do-27-11-godz-21[/url] Zapraszam :) cel 135 świnek :eviltong: Quote
dziuniek Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Chciałam część pieniędzy przypadającą na przytulisko P.Joli z mojego bazarku wpłacić bezpośrednio do lecznicy. Czy mogę prosić nr konta i/albo telefon do przychodni wet.? Nie jest to duża kwota, ale może "ziarnko do ziarnka"...Będę za chwilę robić następny bazarek, więc mam nadzieję, że coś znowu wpadnie. Quote
zoja. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Info ze znajdkowego FB: "Udało się!:)[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Gorąco dziękujemy wszystkim, którzy klikając lajki na profilu[/FONT][/COLOR][URL="https://www.facebook.com/dolinanotecikarma?directed_target_id=0"]Dolina Noteci[/URL][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] pomogli nam zdobyć 100kg karmy dla naszych zwierzaków! [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Jesteście wspaniali!!!" :) :) :) :) [B]dziunek[/B], oto dane jednej z głównych lecznic, którym znajdki zalegają z płatnościami: Radzymińska Przychodnia Weterynaryjna, Joanna Persona ul.Strzelców Kaniowskich 10, 05-250 Radzymin, tel.22 773 73 90. konto bankowe: 09 10600076-000032600-1821320 [/FONT][/COLOR] Quote
zachary Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ja wrzuciłam w poniedziałek na konto fundacji 387zł (na Lolcia i na mojego ulubieńca Neptunka). Za jakiś czas znowu przeleję(tylko muszę na czymś przyoszczędzić:cool1:). Quote
asiuniab Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 dobrze mieć w podpisie wątek, a nie mieć go w subskrybcjach:oops: ale na szczęście już będzie:roll: Quote
zoja. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Rewelacyjnie! [B]zachary[/B], jesteś wielka! :) Dziękujemy :) [COLOR=#006400]Kto tylko może![/COLOR] Jest prośba o rozpowszechnianie wirtualnych adopcji. Tylko nieliczni znajdkowicze mają swoich opiekunów, a wiecie sami, że nic tak nie buduje psiego i kociego dobrego samopoczucia jak ciepłe gesty dobrych ludzi :) Byłoby idealnie, gdyby każdy czworonóg miał swojego "Kogoś", choćby tylko wirtualnie. Poza tym, czasem wirtulani opiekunowie namyślają się na wizytę -i wtedy nasze małe mają dodatkowy spacer :) :) Same korzyści -dla znajdkowiczów, ale i dla opiekunów, którzy zjedzą mniej o jednego czy dwa sztuczne McDonaldsy ;) Quote
zachary Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 zoja., ja jestem malutka...Jola jest wielka,że tak walczy o te psiaki,koty. W większości przytulisk, schronów, zwierzaki tylko są....Nikt ich nie leczy, nie socjalizuje, jeśli jest taka potrzeba, a Jola...Wzruszyła mnie swoją walką o Neptunka, właściwą diagnozę...i jeszcze informowała mnie o leczeniu...Takiej osobie warto pomagać! Quote
Erin32 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='zachary']zoja., ja jestem malutka...Jola jest wielka,że tak walczy o te psiaki,koty. W większości przytulisk, schronów, zwierzaki tylko są....Nikt ich nie leczy, nie socjalizuje, jeśli jest taka potrzeba, a Jola...Wzruszyła mnie swoją walką o Neptunka, właściwą diagnozę...i jeszcze informowała mnie o leczeniu...Takiej osobie warto pomagać![/QUOTE] Pozwolisz, że się pod tym podpiszę :thumbs: Quote
figbast Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Witajcie! Zapraszam na następny bazarek na Znajdki - oczywiście będę wdzięczna za podrzucanie i reklamowanie bazarku :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248530-Jesienno-zimowe-ubrania-na-fundacj%C4%99-Znajdki-do-17-11"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248530-Jesienno-zimowe-ubrania-na-fundacj%C4%99-Znajdki-do-17-11[/URL] Quote
figbast Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Witajcie! Zapraszam na następny bazarek na Znajdki - oczywiście będę wdzięczna za podrzucanie i reklamowanie bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248530-Jesienno-zimowe-ubrania-na-fundację-Znajdki-do-17-11[/URL] Quote
obiezyswiat75 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Chcę przeznaczyć 200 zł na Znajdki, ale nie wiem czy wpłacić na Fundację, czy do Kliniki bezpośrednio? Możecie podpowiedzieć? Quote
malagos Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Śledzę Cię od rana, ale aż miło się czyta takie wieści, super! :multi: Dziuniek też zasiliła Znajdki, wpłacając do lecznicy, dzieki Dziuniek!! Quote
Kamila Proc Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='figbast']Witajcie! Zapraszam na następny bazarek na Znajdki - oczywiście będę wdzięczna za podrzucanie i reklamowanie bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248530-Jesienno-zimowe-ubrania-na-fundację-Znajdki-do-17-11[/URL][/QUOTE] no to lece Quote
dziuniek Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) [quote name='malagos']Dziuniek też zasiliła Znajdki, wpłacając do lecznicy, dzieki Dziuniek!![/QUOTE] Malagos, śledzisz moje przelewy bankowe??? ;) Teraz dopiero wpłaciłam, ale wpłaciłam. :lol: Edited November 9, 2013 by dziuniek Quote
malagos Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 E tam zaraz śledzisz, mówiłaś wcześniej, ze wpłacisz :) Quote
Recommended Posts