UlaFeta Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 [quote name='Finetta']Nie mogli w sierpniu 2009 wiedzieć, że wystartują w Krakvecie. Fundacji jeszcze wtedy nie było.[/QUOTE] Mozesz napisac jasniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3 x Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 dziewczyny jak jesteście na miau - dajcie tam znać na "swoich" watkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bric-a-brac Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Napisałam też do p.Marka, ufam, że oni to zweryfikują. Nie wyobrażam sobie, żeby ryzykowali dobre imię sklepu, opinię itd. Niektórych zaangażowanych nie ma przy necie teraz, jesteśmy wszyscy trochę podłamani. Ale czy nas przewaga uśpiła? Chyba nie, ja wiem, że niezależnie od wyniku wycisnęłam ze swoich możliwości wszystko. Myślę, że większość z Was też, było to widać na wątku, w kontakcie poza wątkiem... Nie wiem, czekam na oficjalny wynik, mam nadzieję po weryfikacji.... Strasznie się denerwuję i teraz to już bezsilność... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 powtórka z Pipi, jakaś masakra, czy wszędzie muszą oszukiwać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annaa4 Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 [quote name='bric-a-brac']Napisałam też do p.Marka, ufam, że oni to zweryfikują. Nie wyobrażam sobie, żeby ryzykowali dobre imię sklepu, opinię itd. Niektórych zaangażowanych nie ma przy necie teraz, jesteśmy wszyscy trochę podłamani. Ale czy nas przewaga uśpiła? Chyba nie, ja wiem, że niezależnie od wyniku wycisnęłam ze swoich możliwości wszystko. Myślę, że większość z Was też, było to widać na wątku, w kontakcie poza wątkiem... Nie wiem, czekam na oficjalny wynik, mam nadzieję po weryfikacji.... Strasznie się denerwuję i teraz to już bezsilność...[/QUOTE] Ja wierzę że będzie dobrze !! Musi być :) piszę, błagam i głos do głosa a na razie znajdki prowadzą!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finetta Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 od około 18:30 zaczęło lawinowo przybywać głosów na Grey Animals. Głosowali wtedy głównie użytkownicy zarejestrowani w sierpniu 2009. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UlaFeta Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Skad oni tyle glosow maja na koniec? Bric pozostaje czekac i byc dobrej mysli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelin Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Walczymy.... Są zaalarmowane ciotki Evita i Nevada Elstrojek jest na szczeście na facebook'u ( to wiadomość od Evity) Może jakos sie uda...nawet jeden głos wystarczy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paros Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 [quote name='Evelin']Walczymy.... Są zaalarmowane ciotki Evita i Nevada Elstrojek jest na szczeście na facebook'u ( to wiadomość od Evity) Może jakos sie uda...nawet jeden głos wystarczy...[/QUOTE] ja jestem cały czas na FB koleżanka Gosia dzwoniła do mnie godzinę temu zpytaniem czy wiem co dzieje się na Krakvecie i też miała zgłosić dziwne zjawisko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evita. Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Niezawodna Ela Strojek już działa :). Nie wiem co jeszcze możemy zrobic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bric-a-brac Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 W zasadzie mogę to już napisać, bo widać akcja wg alfabetu na krakvecie skończona. Śledziłam od około przed godz. 19tej i wyraźnie na stronie głównej forum krakvetu widać było, że wraz z przybywającymi głosami dla GreyA, dziwnie się składało, że jednocześnie logowali się użytkownicy o nazwach rozpoczynających się na tę samą literę. I tak obserwowałam, jak najpierw jednocześnie logowali ludzie z nickami na p, potem m, dalej k, i tak aż do a. W międzyczasie łapałam screeny. Swoje spostrzeżenia zgłosiłam na PW do p.Marka. To jest jakaś farsa, oby uczciwie została oceniona przez organizatorów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obraczus87 Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Doganiają :( 611: 646 godzina 21.40 :( EDIT. minutę pozniej kolejny glos :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3 x Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 [quote name='bric-a-brac']W zasadzie mogę to już napisać, bo widać akcja wg alfabetu na krakvecie skończona. Śledziłam od około przed godz. 19tej i wyraźnie na stronie głównej forum krakvetu widać było, że wraz z przybywającymi głosami dla GreyA, dziwnie się składało, że jednocześnie logowali się użytkownicy o nazwach rozpoczynających się na tę samą literę. I tak obserwowałam, jak najpierw jednocześnie logowali ludzie z nickami na p, potem m, dalej k, i tak aż do a. W międzyczasie łapałam screeny. Swoje spostrzeżenia zgłosiłam na PW do p.Marka. To jest jakaś farsa, oby uczciwie została oceniona przez organizatorów...[/QUOTE] właśnie mialam pisać, ze skoro loguja się Ci z 2009 roku to ktoś rozsyła pw na krakvecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevada Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 dzwonię jeszcze gdzie mogę, kilka głosów zbiorę, ale jazdy!!! ale z wypowiedzi jednej osoby na miau widać ile w ludziach jest zawiści i jak nie rozumieją i mają nam za złe wspólne działanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UlaFeta Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Bric masz PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bric-a-brac Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Za nami stało dogo i miau, dwa wielkie fora. Grey to niewielka nowa fundacja. Nie wierzę, że tyle mieli głosów na ostatnią chwilę uciułanych... niż my, z zapleczem dogo-miau. A widać, że na miau sporo ludzi głosowało w ostatniej chwili i byli mocno zaangażowani. Ja znikam spać, bo chora akurat jestem. Jeśli ktoś ma jakieś konkretne i realne wątpliwości z uzasadnieniem, piszcie do krakvetu. Oby wygrali uczciwi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3 x Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 [quote name='bric-a-brac'][B]Za nami stało dogo i miau, dwa wielkie fora. [/B]Grey to niewielka nowa fundacja. Nie wierzę, że tyle mieli głosów na ostatnią chwilę uciułanych... niż my, z zapleczem dogo-miau. A widać, że na miau sporo ludzi głosowało w ostatniej chwili i byli mocno zaangażowani. Ja znikam spać, bo chora akurat jestem. Jeśli ktoś ma jakieś konkretne i realne wątpliwości z uzasadnieniem, piszcie do krakvetu. Oby wygrali uczciwi...[/QUOTE] zawsze mnie to rozwala :( przeciez z takim popraciem na dogo Grey bez problemu wygrałaby wewnętrzną ankietę ech ja już nie mam gdzie spamować :( obskoczyłam ostatnio odwiedzane przeze mnie watki na dogo i miau ale mnie jest strasznie mało :( i tylko w stałych miejscach bywam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Ja też przez te dwa tygodnie podnosiłam info o głosowanie na Znajdki na FB - i nawet miałam kilka razy wymianę zdań na ten temat... Myślę, że na początku ludzie głosowali na Grey Animals bo dostali prośbę o to przed nami... wiem, bo też taką dostałam kilka dni przed Znajdkami... ale teraz to wygląda naprawdę trochę zaskakująco... tyle głosów w tak krótkim czasie....:shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelin Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Odlot... To nie ma sensu.. Klikanie,staranie się...uczciwe.... patrzę i oczom nie wierzę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UlaFeta Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 [quote name='Evelin']Odlot... To nie ma sensu.. Klikanie,staranie się...uczciwe.... patrzę i oczom nie wierzę .[/QUOTE] Ja tez,jakie to przykre:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelin Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 671:680... bez komentarza... wypracowana wielodniowa przewaga odrobiona w ciągu kilku godzin.... to bez sensu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 na bank będą mieli przewagę, kwestia sprawdzenia czy to oszustwo, bo tak to niestety wygląda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewunian Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 już mają przewagę... ciotki, ja zagłosowałam już z tydzień temu, przepraszam, że piszę o tym fakcie dopiero teraz... Pierona, jasna cholera! Edit: w ciagu KILKU sekund, co pisałam tego posta, zatwierdziłam go i odświeżyłam stronę KV, przybyło im 5 głosów!? Boot znowu jaki, czy inna bajera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolam Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Ciekawe, od 22:05 do 22:51 (46 min) konkurencja zdobyła 47 głosów. Chyba klikera minutowego mają ustawionego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 A my się na FB nie poddamy... do ostatniej minuty będziemy agitować za Znajdkami :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts