Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Mari bardzo dziękuję:) Od razu poczułam się lepiej widząc Twój wpis :) Poprawiłaś mi humor :) Dziękuję :)[/QUOTE]

cieszę się, że poprawiłam Ci humor - chciałabym to robić jak najczęściej!

Posted

Bylismy u weta .Marcel dostał szczepionke na wirusy + wścieklizna . Jako ,ze wscieklizna kończy mu się w styczniu więc nie było sensu wozic go znowu za miesiac .Razem 60 zł .Czyli bedzie dopłata 20 zł na następny miesiac .
Został pochwalony przez weta ,ze ma piekną sierść i muskularną figurę:oops:
Żadne z 20 zdjęc z gabinetu nie nadaje sie do wstawienia bo chował się pod krzesło i biurko .
Za to przed lecznicą są .
Jutro je wstawię bo coś zle się czuje idę spać .:oops:

Posted

[quote name='funia']Bylismy u weta .Marcel dostał szczepionke na wirusy + wścieklizna . Jako ,ze wscieklizna kończy mu się w styczniu więc nie było sensu wozic go znowu za miesiac .Razem 60 zł .Czyli bedzie dopłata 20 zł na następny miesiac .
Żadne z 20 zdjęc z gabinetu nie nadaje sie do wstawienia bo chował się pod krzesło i biurko .

I weterynarz też dostrzegł piękną muskulaturę Marcysia- no no :lol: Marcelek jest bardzo skromnym pieskiem i pewnie dlatego nie chciał się fotografować w negliżu- u pana doktora ;)

Posted

[quote name='ranias']I weterynarz też dostrzegł piękną muskulaturę Marcysia- no no :lol: Marcelek jest bardzo skromnym pieskiem i pewnie dlatego nie chciał się fotografować w negliżu- u pana doktora ;)[/QUOTE]
trafiłaś w sedno ,moja droga .:evil_lol:
życzę mu aby do końca był w takiej formie jak teraz .:loveu:

Posted

[quote name='funia']Bylismy u weta .Marcel dostał szczepionke na wirusy + wścieklizna . Jako ,ze wscieklizna kończy mu się w styczniu więc nie było sensu wozic go znowu za miesiac .Razem 60 zł .Czyli bedzie dopłata 20 zł na następny miesiac .

[quote name='ranias']I weterynarz też dostrzegł piękną muskulaturę Marcysia- no no :lol: Marcelek jest bardzo skromnym pieskiem i pewnie dlatego nie chciał się fotografować w negliżu- u pana doktora ;)

No właśnie :) Kto jak kto, ale obie panie znają Marcysia najlepiej :)

Posted

[quote name='Iljova']Cześć Marcelku futrzasta kuleczko :-)
Życzę wszystkim wspaniałej soboty przy słonecznej pogodzie :-)[/QUOTE]

I u Ciebie też jest słoneczko? Super:) Bo u nas mokro, obrzydliwie :(

Posted

[quote name='Aimez_moi']Odnosnie wizyty naszego kulturysty u weta.......ja tam nie wiem czy do konca chodzilo o muskulature czy o tluszczyk.......:):)
Siersc cudna bez zadnych watpliwosci......:)[/QUOTE]

Kochana jak kulturysta to tylko muskulatura :razz: Nawet weta oczarował swoimi proporcjami :evil_lol: A jaki przy tym skromny.....:p

Posted

[quote name='Iljova']Ale super zdjęcie :-) skąd to wytrzasnęłaś to Twoje futerka urzędujące w Twojej kuchni ..... ;-)[/QUOTE]

Nie...ja takich cudeniek nie potrafię robić niestety :(...z neta :)