mari23 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Marinka']Mari bardzo dziękuję:) Od razu poczułam się lepiej widząc Twój wpis :) Poprawiłaś mi humor :) Dziękuję :)[/QUOTE] cieszę się, że poprawiłam Ci humor - chciałabym to robić jak najczęściej! Quote
funia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Bylismy u weta .Marcel dostał szczepionke na wirusy + wścieklizna . Jako ,ze wscieklizna kończy mu się w styczniu więc nie było sensu wozic go znowu za miesiac .Razem 60 zł .Czyli bedzie dopłata 20 zł na następny miesiac . Został pochwalony przez weta ,ze ma piekną sierść i muskularną figurę:oops: Żadne z 20 zdjęc z gabinetu nie nadaje sie do wstawienia bo chował się pod krzesło i biurko . Za to przed lecznicą są . Jutro je wstawię bo coś zle się czuje idę spać .:oops: Quote
ranias Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='funia']Bylismy u weta .Marcel dostał szczepionke na wirusy + wścieklizna . Jako ,ze wscieklizna kończy mu się w styczniu więc nie było sensu wozic go znowu za miesiac .Razem 60 zł .Czyli bedzie dopłata 20 zł na następny miesiac . Został pochwalony przez weta ,ze ma piekną sierść i muskularną figurę:oops: Żadne z 20 zdjęc z gabinetu nie nadaje sie do wstawienia bo chował się pod krzesło i biurko . Za to przed lecznicą są . Jutro je wstawię bo coś zle się czuje idę spać .:oops: I weterynarz też dostrzegł piękną muskulaturę Marcysia- no no :lol: Marcelek jest bardzo skromnym pieskiem i pewnie dlatego nie chciał się fotografować w negliżu- u pana doktora ;) Quote
funia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='ranias']I weterynarz też dostrzegł piękną muskulaturę Marcysia- no no :lol: Marcelek jest bardzo skromnym pieskiem i pewnie dlatego nie chciał się fotografować w negliżu- u pana doktora ;)[/QUOTE] trafiłaś w sedno ,moja droga .:evil_lol: życzę mu aby do końca był w takiej formie jak teraz .:loveu: Quote
ranias Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Marcelku, zaglądam do ciebie przed południem. U mnie deszcz od rana, uważaj na siebie.....:lol: Quote
Ladymonia0610 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/218644-MIKO%C5%81AJKOWY-BAZAREK-DLA-ZAD%C5%81U%C5%BBONEGO-HEKTORA!DO-10.12.2011r.-WEJDZ-.PROSZE?p=18128256#post18128256 ZAPRASZAM NA BAZAREK MIKOŁAJKOWY...DLA HEKTORA Quote
Marinka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Ladymonia0610']http://www.dogomania.pl/threads/218644-MIKO%C5%81AJKOWY-BAZAREK-DLA-ZAD%C5%81U%C5%BBONEGO-HEKTORA!DO-10.12.2011r.-WEJDZ-.PROSZE?p=18128256#post18128256 ZAPRASZAM NA BAZAREK MIKOŁAJKOWY...DLA HEKTORA Moniu, a Ty tylko ze spamikiem u swojego podopiecznego bywasz?:crazyeye::evil_lol: Quote
Marinka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='funia']Bylismy u weta .Marcel dostał szczepionke na wirusy + wścieklizna . Jako ,ze wscieklizna kończy mu się w styczniu więc nie było sensu wozic go znowu za miesiac .Razem 60 zł .Czyli bedzie dopłata 20 zł na następny miesiac . Został pochwalony przez weta ,ze ma piekną sierść i muskularną figurę:oops: Żadne z 20 zdjęc z gabinetu nie nadaje sie do wstawienia bo chował się pod krzesło i biurko . Za to przed lecznicą są . Jutro je wstawię bo coś zle się czuje idę spać .:oops: [quote name='ranias']I weterynarz też dostrzegł piękną muskulaturę Marcysia- no no :lol: Marcelek jest bardzo skromnym pieskiem i pewnie dlatego nie chciał się fotografować w negliżu- u pana doktora ;) No właśnie :) Kto jak kto, ale obie panie znają Marcysia najlepiej :) Quote
Marinka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Funia jest :) może będą zdjęcia naszego przystojniaka :) Quote
Iljova Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cześć Marcelku futrzasta kuleczko :-) Życzę wszystkim wspaniałej soboty przy słonecznej pogodzie :-) Quote
Marinka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Iljova']Cześć Marcelku futrzasta kuleczko :-) Życzę wszystkim wspaniałej soboty przy słonecznej pogodzie :-)[/QUOTE] I u Ciebie też jest słoneczko? Super:) Bo u nas mokro, obrzydliwie :( Quote
Iljova Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 No cóż tak to już bywa ... To niech już jutro chociaż słoneczko u Was świeci :-) Quote
Aimez_moi Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Odnosnie wizyty naszego kulturysty u weta.......ja tam nie wiem czy do konca chodzilo o muskulature czy o tluszczyk.......:):) Siersc cudna bez zadnych watpliwosci......:) Quote
ranias Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Aimez_moi']Odnosnie wizyty naszego kulturysty u weta.......ja tam nie wiem czy do konca chodzilo o muskulature czy o tluszczyk.......:):) Siersc cudna bez zadnych watpliwosci......:)[/QUOTE] Kochana jak kulturysta to tylko muskulatura :razz: Nawet weta oczarował swoimi proporcjami :evil_lol: A jaki przy tym skromny.....:p Quote
Aimez_moi Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Acha.... nawet weta powalil swoja klasa.....duuuuza klasa.....:) Quote
Iljova Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 No nie ma co się dziwić że weta powalił .... tą wielką klasą :-) Quote
ranias Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Taaaka klasa każdego powali - Marcyś górą :evil_lol: Quote
Iljova Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ale super zdjęcie :-) skąd to wytrzasnęłaś to Twoje futerka urzędujące w Twojej kuchni ..... ;-) Quote
Marinka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Iljova']Ale super zdjęcie :-) skąd to wytrzasnęłaś to Twoje futerka urzędujące w Twojej kuchni ..... ;-)[/QUOTE] Nie...ja takich cudeniek nie potrafię robić niestety :(...z neta :) Quote
Iljova Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wstydzisz się przyznać że Twoje zwierzaki rządzą w kuchni ;-) Quote
ranias Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Marinka']Z cyklu ...Pogadajmy :) Marcelek i Argo czy Marcelek i Rudzik.....:roll: Quote
Aimez_moi Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 E....Marcelek polowe by wyniosl do budki......:) Quote
ranias Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']E....Marcelek polowe by wyniosl do budki......:)[/QUOTE] a może ustalają jak to się da przechowywać ;) Quote
Recommended Posts