Aimez_moi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Iljova napisał(a):Zima na południu w górach jest zima ... Piszcie żebym miała co czytać w podróży. Mnie tam w ogole nie przeszkadza brak sniegu i takie temperatury....... Quote
Iljova Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A ja tam lubię śnieg :-) jest wtedy jaśniej :-) Quote
ranias Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Aimez_moi napisał(a):Mnie tam w ogole nie przeszkadza brak sniegu i takie temperatury....... Mnie też, ale jakoś święta bez śniegu to dziwne. U mnie pogoda przypomina listopadową szarugę- temperatura ok.5 stopni na plusie, wiatr, mgła do południa albo dłużej i ciągły brak słońca- po prostu aura depresyjna.... Quote
Iljova Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 W Bydgoszczy ostatnie dni świeciło słońce, dzisiaj też Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Marcelku......:) grubasku slodki Ty pewnie jeszcze spisz....... Quote
Marinka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Aimez_moi napisał(a):Marcelku......:) grubasku slodki Ty pewnie jeszcze spisz....... Oj, Aimez.. kurcze...jak to ranias zobaczy :crazyeye: On nie jest grubaskiem a słodkim puszystym misiaczkiem :) Quote
Iljova Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Marcelek jest zaopatrzony odpowiednio na zimę żeby mógł biegać po dworze w największe mrozy ;-) Aimez .... ryzykujesz ... ;-) Quote
ranias Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Aimez_moi napisał(a):Marcelku......:) grubasku slodki Ty pewnie jeszcze spisz....... no po prostu mnie zatkało :mad: że słodki to ok.- ale ten grubasek ....:cool3: Iljova i Marinka jakoś ratują sytuację ...:roll: musimy się z Marcelkiem naradzić...:cool3: może Aimez chodziło o głos Marcysia, że taki gruby ma bas i tak ładnie go nazwała grubaskiem:cool3::cool3::cool3::diabloti: Quote
Marinka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 ranias napisał(a):Mnie też, ale jakoś święta bez śniegu to dziwne. U mnie pogoda przypomina listopadową szarugę- temperatura ok.5 stopni na plusie, wiatr, mgła do południa albo dłużej i ciągły brak słońca- po prostu aura depresyjna.... A w Lublinie od rana pięknie świeciło słońce, które niestety teraz już zaszło :( Quote
Marinka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Iljova napisał(a):Zima na południu w górach jest zima ... Piszcie żebym miała co czytać w podróży. Ilonko, to Ty znów w podróży? Quote
Iljova Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 W Bydgoszczy też i tutaj na Śląsku także świeciło słońce :-) Jestem u Córki na Śląsku, Quote
Marinka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Iljova napisał(a):W Bydgoszczy też i tutaj na Śląsku także świeciło słońce :-) Jestem u Córki na Śląsku, W Lublinie tak mocno :), że paradowałam dziś w okularach przeciwsłonecznych :) Quote
Iljova Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ale niestety przez krótki czas w ciągu dnia świeci... Quote
Marinka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Iljova napisał(a):Ale niestety przez krótki czas w ciągu dnia świeci... Niestety...dzień taki krótki...ale przynajmniej rano chce się wstawać z nadzieją, że będzie słonko :) Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Grubasek.....to przeciez sama pieszczota ......:):) Nawet tak slodko i cieplo sie to wypowiada.....:):) Quote
ranias Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Aimez_moi napisał(a):Grubasek.....to przeciez sama pieszczota ......:):) Nawet tak slodko i cieplo sie to wypowiada.....:):) po długim namyśle Marcelek zgodził się na takie określenie...w końcu ma dobre serduszko..:evil_lol: Quote
ranias Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Marcelek pozdrawia wszystkie cioteczki i życzy miłej soboty :lol: Quote
Marinka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Marcelku i co tam u ciebie słychać? Dziś pogoda nie najlepsza była więc pewnie zakopałeś się w sianku i smacznie pochrapywałeś :) Quote
ranias Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 U mnie tutaj na południu ciepło, w ciągu dnia było prawie 7 stopni na plusie. Wiatr się uspokoił, ale słoneczka nadal nie ma , no i te ciemności już od 16..br.. Quote
ranias Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Marcelku :loveu: przychodzę na naradę treningową :evil_lol: Quote
Iljova Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Cześć Marcelku :-) , jak tam trening dzisiejszy ;-) Quote
ranias Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 musimy z Marcelkiem rozpisać ćwiczenia no i oczywiście racje żywieniowe, bo to podstawa :lol: Quote
mari23 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ranias napisał(a):musimy z Marcelkiem rozpisać ćwiczenia no i oczywiście racje żywieniowe, bo to podstawa :lol: na zimę racje żywnościowe trzeba zwiększyć koniecznie! ;) a to wieści z konta: 70,- Kama210 dla Argo i Marcela za VI,VII (15.12.) 100,- leczenie Argo od Barbary W. z Rudnika nad Sanem (14.12.) 10,- leczenie Argo - od Agaty K.-B. z Warszawy (14.12.) Quote
Recommended Posts