Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ranias....:) nie wietrz podstepu.....
Iljova na pewno nie miala na mysli dodatkowych......poza grafikiem..... spotkan z Serdelkiem......:):)

a Serdelek to,że niby taki proporcjonalnie umięśniony.....:mad:

Posted

Ja chcę tylko ..... żeby miał wspaniały dom,żeby trafil do wspaniałych i odpowiedzialnych ludzi, którzy bedą tak kochali jak my już na zawsze :-) !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Iljova napisał(a):
Ja chcę tylko ..... żeby miał wspaniały dom,żeby trafil do wspaniałych i odpowiedzialnych ludzi, którzy bedą tak kochali jak my już na zawsze :-) !!!!!!!!!!!!!!!!

No ranias, taka odpowiedź powinna Cię usatysfakcjonować, a nawet śmiem twierdzić zdobyć Twoją aprobatę w całej rozciągłości :)

Posted

Iljova napisał(a):

wyjaśnienia przyjmujemy i pięknie z Marcelkiem za filmik dziękujemy:loveu:

Posted

Powiem tak oglądając te zdjęcia tak jak były wstawiane na wątek niewiele jednak widziałam dopiero teraz jak mam wszystkie zdjęcia w jednym folderze i zaczełam wstawiać je to przyglądałam im się i ....... wtedy dopiero zobaczyłam jak wielka zmiana zaszła w psiakach:-), takie zadowolone z uśmiechniętymi pycholkami.... :-) mnie zaraz było weselej :-)

Posted

mari23 napisał(a):
wpłaty dla Argo i Marcelka:

10,- Maruda666 (23.11.)
25,- Roland_De (18.11.)
40,- Ika & Sonia (21.11)

Marysiu, bardzo dziękuję za potwierdzenie wpłat.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Marcel jak malowany.......:)
Na watku Argo jest jedno fajne zdanie o Nim........." Marcel sie roztyl".......Super...:):)

Tak i nawet wiem kto to napisał- Monia.Muszę to zaraz zanotować w swoim kajecie :cool3:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Czyzby Monia nie zauwazyla Jego muskulatury?.......:):)

Muskulatura Marcysia pewnie Ją powaliła na kolana i dlatego taki skrót myślowy- do takiego wniosku doszliśmy z Marcelkiem :evil_lol: albo moze ma problem z patrzałkami .....jak czasem niektóre cioteczki :eviltong:

Posted

ranias napisał(a):
no, cioteczka Aimez uciekła....:razz:

Jestem...jestem......poszlam na chwilke przetrzec swoje patrzalki wewnatrzoczne aby lepiej widziec muskulature Marcelka......ale chyba zepsute sa bo widze tylko tluszczyk....... ech teraz to nawet na soczewki nie ma co liczyc.....:):)