Iljova Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 No kurcze a ja chciałam sobie kupić soczewki ... i teraz się zastanawiam czy warto :shake::-o Quote
ranias Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Aimez_moi napisał(a):Jestem...jestem......poszlam na chwilke przetrzec swoje patrzalki wewnatrzoczne aby lepiej widziec muskulature Marcelka......ale chyba zepsute sa bo widze tylko tluszczyk....... ech teraz to nawet na soczewki nie ma co liczyc.....:):) patrzałki do wymiany :diabloti: Quote
Aimez_moi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Mhy....... tylko jak patrze na Marcelka tak mam.....:):)...hihi.....:) Quote
ranias Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Aimez_moi napisał(a):Mhy....... tylko jak patrze na Marcelka tak mam.....:):)...hihi.....:) to pewnie z miłości, bo jak tu nie kochać takiego pakera :loveu:;) Quote
Aimez_moi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pewnie tak.....:) Jest takie starsze zdjecie Marcelka gdzie siedzi obok worka z karma......:):) Ciekawe czy dalej tak ma? Quote
Aimez_moi Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Czesc Marcelku Precelku......:):) Jak tam dzisiejsze jedzonko? Quote
ranias Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 a ja nie mogłam wczoraj przez cały dzień dostać się na dogo- Marcelku kochany ściskam twoje łapki muskularne i całuję pycholka :loveu: Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dogo pewnie chcialo od nas odpoczac.......:) Ach Marcel......:):) Quote
funia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Marcel dzisiaj biegał ze mną i wariował po całym wybiegu ,zabawowy był:evil_lol: Na dniach jak wpłyną pieniązki jedziemy do weta zrobić wirusówki ;) Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Funiu.....:) a jak tam Marcelek Precelek z jedzeniem? Nadal wszystko wciaga czy troszke sie uspokoil? Quote
funia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Aimez_moi napisał(a):Funiu.....:) a jak tam Marcelek Precelek z jedzeniem? Nadal wszystko wciaga czy troszke sie uspokoil? Jak gotowane to idzie błyskawicznie:eviltong:Jak sucha karma to potrafi zostawiać .Ale on w ogóle smiesznie je .Najpierw łapą uderza w miskę aż się wszystko wywali i zakopuje to w słomę w rogu boksu ( bo słomą sobie wyścielił również cały boks :evil_lol:z budy wyrzuca i scieli gdzie uważa )i wyjada sobie kiedy czuje potrzebe :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ale aparacik ze staruszka........:):) Ranias czy Ty cos na ten temat wiesz? Funiu......:) Marcel jest jak pileczka......:) Quote
ranias Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 funia napisał(a):Jak gotowane to idzie błyskawicznie:eviltong:Jak sucha karma to potrafi zostawiać .Ale on w ogóle smiesznie je .Najpierw łapą uderza w miskę aż się wszystko wywali i zakopuje to w słomę w rogu boksu ( bo słomą sobie wyścielił również cały boks :evil_lol:z budy wyrzuca i scieli gdzie uważa )i wyjada sobie kiedy czuje potrzebe :evil_lol: Marcelek wie co dobre i zna się na przechowywaniu żywności :diabloti: Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Przechowywanie zywnosci.......Hihi....:):) w slomie.....:) Quote
ranias Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Aimez_moi napisał(a):Przechowywanie zywnosci.......Hihi....:):) w slomie.....:) to taki staropsi obyczaj....:evil_lol: Quote
funia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 i przy okazji karmi myszy które juz tam zagladały ..... Quote
ranias Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 funia napisał(a):i przy okazji karmi myszy które juz tam zagladały ..... bo Marcelek wie,że z mniejszymi braćmi trzeba się podzielić :oops: moja krew...:evil_lol: Quote
Iljova Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Cześć kochany Marcelku Ty nasz slodki precelku :-) Quote
ranias Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Marcelek też pozdrawia- słodko i precelkowo :lol: Quote
Aimez_moi Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Marcel jest niesamowity.......nawet z jedzenia robi cuda.....:):) Quote
Marinka Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Buziaczki dla cioć Marcelkowych i Marcelka :) :loveu::loveu::loveu: Quote
ranias Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Marinka napisał(a):Buziaczki dla cioć Marcelkowych i Marcelka :) :loveu::loveu::loveu: Marcelek dzisiaj rozdaje buziaki słodko-precelkowe, ale tylko po jednym.....;) Quote
Marinka Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 ranias napisał(a):Marcelek dzisiaj rozdaje buziaki słodko-precelkowe, ale tylko po jednym.....;) No to ustawiam się w kolejkę :)... Quote
Iljova Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Marcelku kochany ślę dla Ciebie na dobranoc buziaki i mizianka:-) Idę już spać bo muszę wstać z samego wczesnego ranka :-) Quote
Marinka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Marcelku witaj :) Jak ci mija dzisiejszy dzionek? Quote
Recommended Posts