Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CZytam i oczom nie wierze ,,,,Marcel ma zainteresowanie ...Fajnie moze w końcu by się udało?A z drugij strony martwię się o niego ...wrósł tutaj jakby się w tym miejscu urodził....ale ,tfu ,tfu >Marcel do domu ..Do dobrych ludzi .

Posted

Aimez_moi napisał(a):
No wlasnie....do dobrych ludzi....:) do najlepszych na swiecie....:)
Nasz slodki paczus musi miec domek super....:):)

i nawet przeżyję tego słodkiego pączusia- słodki to prawda, ale pączuś :cool3:

Posted

Iljova napisał(a):
Fajnie że Ci się podoba ciekawe co ranias na to powie ;-)

No tak... w przypadku Marcelka opinia ranias jest najważniejsza :)

Ranias, obejrzyj koniecznie :) Czekamy :)

Posted

Iljova napisał(a):
Tylko tam sa też filmy i możnaby je wykorzystać, tyle że musiałabyś przeslac mi pliki na maila

Zaraz wysyłam :)

Same filmiki, czy zdjęcia też?

Posted

Zdjęcia zbieram z wątku w tym tygodniu mam więcej czasu bo jestem na zwolniniu i kuruję się w domu.
Tylko że z you tube nie mam jak pobrać tych filmów nie masz poprostu zapisanych plików z kamery ???

Posted

Iljova napisał(a):
Zdjęcia zbieram z wątku w tym tygodniu mam więcej czasu bo jestem na zwolniniu i kuruję się w domu.
Tylko że z you tube nie mam jak pobrać tych filmów nie masz poprostu zapisanych plików z kamery ???

Wysłałam mailem linki do filmów...filmy kręciła Funia.
Teraz wysyłam te ode mnie z osiedla:)

Posted

Zastanawiam się, co Iljova będzie za ten filmik chciała.Czy dodatkowe spotkania z Marcysiem, czy jakieś inne pomysły...:cool3:
Filmik mnie rozczulił, przemiana Marcelka niesamowita.Zawsze mnie wzruszało to jego zdjęcie, kiedy leży na podłodze i tak nieszczęśliwie patrzy.