Marinka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 ranias napisał(a):ja mam patrzałki do czytania +1 i +0,5..... Ja również mnoszę okularki do czytania... niestety ze względu na TSS nie mogę nosić soczewek :( Quote
ranias Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):O Boziu......to tylko ja jestem taka slepa? ale ja mam wystający brzuszek :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ja nosze soczewki od 15lat........ chyba musze bo wyobrazacie sobie moje szkla? Quote
ranias Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ja nosze soczewki od 15lat........ chyba musze bo wyobrazacie sobie moje szkla? takie butelki na oczkach:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Mhy....ale chyba od szampana z podwojnym dnem...... Quote
Marinka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ja nosze soczewki od 15lat........ chyba musze bo wyobrazacie sobie moje szkla? Masz więc szczęście, że możesz nosić soczewki... Postaram się o ile będzie taka możliwość o płyn do soczewek...ale to zależy już od mojej córci :) Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Super.....pozdrow corcie od nas......:) Quote
Marinka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Super.....pozdrow corcie od nas......:) Tak naprawdę, to ona zakładała konto na dogo...ale stopniowo przejmowałam je ja :) Ania po prostu nie ma czasu. Praca pochłania jej dużo czasu i Pracę Magisterską też w końcu należy napisać :) Pozdrowię oczywiście :) Dziękuję :) Quote
Marinka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Może jestem niecierpliwa...ale przed chwileczką zajrzałam na maila - Niestety nie ma jeszcze odpowiedzi od P. Agaty (nie Agnieszki :)) Quote
ranias Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Marinka napisał(a):Tak naprawdę, to ona zakładała konto na dogo...ale stopniowo przejmowałam je ja :) Ania po prostu nie ma czasu. Praca pochłania jej dużo czasu i Pracę Magisterską też w końcu należy napisać :) Pozdrowię oczywiście :) Dziękuję :) a pewnie, tytuł zawsze się przyda....chociaż dodatkowo znajomości ,i znajomości.... Quote
Marinka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 ranias napisał(a):a pewnie, tytuł zawsze się przyda....chociaż dodatkowo znajomości ,i znajomości.... Pracę już ma...jak na lubelskie warunki b. dobrą...a tytuł przyniesie dodatki :) Quote
ranias Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Marinka napisał(a):Może jestem niecierpliwa...ale przed chwileczką zajrzałam na maila - Niestety nie ma jeszcze odpowiedzi od P. Agaty (nie Agnieszki :)) Już nie będę taką egoistką- gdyby Marcelek znalazł dobry domek, to przecież nic piękniejszego nie można sobie wymarzyć.A jeszcze żeby domek tu się zalogował i pisał o Marcysiu jak tam, to już by była pełnia szczęścia:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Pewnie, ze tak. Marcel w domu.......to byloby piekne....:):) Quote
ranias Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Pewnie, ze tak. Marcel w domu.......to byloby piekne....:):) a będziesz ze mną siedzieć za budką jakby co :razz: Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ranias.....:):) gdyby Marcel trafil do cudnego kochajacego domku to ja za ta budka moge nawet z Toba jesc......:):) Quote
ranias Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ranias.....:):) gdyby Marcel trafil do cudnego kochajacego domku to ja za ta budka moge nawet z Toba jesc......:):) no coś Ty, będziemy trenować :eviltong: Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A tak pewnie......:) jak z Marcelem.....:) Ja juz grubsza byc nie moge....... Quote
ranias Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):A tak pewnie......:) jak z Marcelem.....:) Ja juz grubsza byc nie moge....... a tak Ci się tylko wydaje :diabloti: Quote
Iljova Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cześć Marcelku :) Ciekawa jestem czy to faktycznie chęć adopcji czy tylko ciekawość ... Ranias nie martw się jak Marcelek znalazłby domek to nie zostaniesz sama :) Quote
AgusiaP Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Marinka napisał(a):Dostałam takiego maila: Witam. chciałabym się dowiedzieć czy adopcja psa Marcelka jest nadal aktualna? Tu wklejam link: http://lublin.pajeczyna.pl/Sprzedam-oddam_za_darmo/507911-marcel_cudowny_pies.html O matko to ja trzymam mocnooooo kciuki :lol: Quote
Aimez_moi Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ja tez trzymam ........ Ranias....:) bedzie dobrze...:) Quote
ranias Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No to ja też trzymam, niech się chłopakowi na stare latka wiedzie w ciepełku i w domku ukochanym :lol: Quote
Marinka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Iljova napisał(a):Cześć Marcelku :) Ciekawa jestem czy to faktycznie chęć adopcji czy tylko ciekawość ... Ranias nie martw się jak Marcelek znalazłby domek to nie zostaniesz sama :) Też jestem ciekawa odnośnie tego maila... Quote
Marinka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Iljova napisał(a):Nic jeszcze nie wiadomo ??? No właśnie cisza...przed chwileńką sprawdzałam maila... Quote
Recommended Posts