Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczko Aimez, określenie słodki precelek jest do przyjęcia.To że Marcyś to chodząca słodycz, nie podlega dyskusji.Precelek- dlatego,bo ma zwoje wyrzeźbionych muskułów przypominające swoim układem precelki- i mam nadzieję,że o to chodzi:cool3:

Posted

No kurcze....nie bardzo o to......
Ja u Marcela nie widze zadnych miesni tylko mase tluszczyku i mase puchu......ale ja slepa jestem......
Nie umniejsza to Jego wdzieku.......co prawda.....

Posted

Aimez_moi napisał(a):
No kurcze....nie bardzo o to......
Ja u Marcela nie widze zadnych miesni tylko mase tluszczyku i mase puchu......ale ja slepa jestem......
Nie umniejsza to Jego wdzieku.......co prawda.....

Muszę Ci kupić lepsze okularki do patrzenia:cool3: ale i tak Cię kofam:loveu:

Posted

Marinka napisał(a):
Marcelku...nie wiem jakim cudem, ale dziś pierwsza cię odwiedzam :)

Miłego dnia życzę tobie i ciociom :)

no no no.... coś takie poranne wizyty podejrzane....Marcelek sam.. no nie wiem,co myśleć :roll:

Posted

ranias napisał(a):
no no no.... coś takie poranne wizyty podejrzane....Marcelek sam.. no nie wiem,co myśleć :roll:

Oj tam, oj tam :)...pomizialiśmy się troszeczkę i tyle :)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
O mamuniu......Ranias.....TY to widzisz????

Szczerość Marinki mnie powaliła.....żeby tak po prostu stwierdzić,że się pomiziali troszeczkę :cool3: jestem w szoku:crazyeye: muszę coś zjeść:evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']Szczerość Marinki mnie powaliła.....żeby tak po prostu stwierdzić,że się pomiziali troszeczkę :cool3: jestem w szoku:crazyeye: muszę coś zjeść:evil_lol:

Za to dzisiaj...gadaliśmy głównie o tym jak obłaskawić ranias :eviltong:... Marceli wymyślił, że podaruje jej cekuladowego kwiatuszka i masę siarczystych buziaków :cool3::cool3::cool3:

Posted

ranias napisał(a):
no no zazdrośnice, ładnie to się podśmiewywać z naszego uczucia:razz:

Ranias.....:) nikt sie nie smieje.....
wszyscy traktujemy WASZA MILOSC bardzo....bardzo....powaznie!