Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iljova napisał(a):
Hei Marcelku super pogoda dzisiaj prawda ? :-)

Pogoda to zawsze temat bezpieczny, bo Marcyś przecie pogodynka ;) cioteczko Aimez odnotowałam w notatniku wizytę u Marcelka:evil_lol:

Posted

Iljova napisał(a):
To teraz już będziesz odnotowywać wszystkie wizyty u Marcelka te w realu i te wirtualne ???

Muszę notować te bez podania tematu, no bo nie wiem co cioteczka Aimez kombinuje, jak pisze,że zagląda :razz: A może chce spotykać się ukradkiem za budką:cool3:

Posted

ranias napisał(a):
Muszę notować te bez podania tematu, no bo nie wiem co cioteczka Aimez kombinuje, jak pisze,że zagląda :razz: A może chce spotykać się ukradkiem za budką:cool3:

Zgadza sie......:) musisz byc czujna......:):)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Zgadza sie......:) musisz byc czujna......:):)

No właśnie, muszę mieć się cały czas na baczności...:roll: Marinka napisała,że wita Marcelka...wita a co potem....:razz:

Posted

Iljova napisał(a):
Slodki ten jego pycholek :-)
A jestem ciekawa czy Marcelek lubi drapanie po nosku ;-)

no to tutaj tylko funia prawdę nam powie :lol: jakoś to przeżyję:cool3:

Posted

ranias napisał(a):
No właśnie, muszę mieć się cały czas na baczności...:roll: Marinka napisała,że wita Marcelka...wita a co potem....:razz:

Potem...przytuleni...długo gadamy na różne tematy:) Rozglądamy się jednak bacznie czy ranias nie nadchodzi :evil_lol: Ale słowo honoru... Marcelek nigdy nie zaprosił mnie za budkę...mówi, że tam ma wstęp tylko ranias :loveu:

Posted

ja sobie tak spaceruję z herbatką [SIZE="1"]i ciasteczkami i tak się zastanawiam, czy nie napisać regulaminu odwiedzin u Marcelka:razz: powieszę go na budce :razz:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ranias ....no co Ty? Posluchaj.....nie mozna byc az tak zazdrosna.....
Rozchorujesz sie od tej zazdrosci...schudniesz.....

No, co prawda, to prawda :) Choć prawdę mówiąc spodziewałam się ujrzeć tutaj Regulamin Odwiedzin Pięknego Marcelka

Posted

Iljova napisał(a):
Też tak myślę. Ty lepiej ranias nie przesądzaj nie popadaj w taką skrajność bo jak się rozchorujesz to z kim Marcelek będzie spotykał się za budką ? :)

Właśnie...powiedział mi przecież, że za budkę ma wstęp tylko Ranias.
Dbaj więc o swoje zdrowie :)

Posted

no dobra, tylko pamiętajcie- wszystkie przytulanki i buziaki, i takie różne czułości muszą mieć uzgodnioną ze mną i Marcelkiem częstotliwość :evil_lol: [SIZE="1"]Marcelek to tak na niby,żeby myślał- ja tu rządzę:evil_lol: