ranias Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Iljova napisał(a):Hei Marcelku super pogoda dzisiaj prawda ? :-) Pogoda to zawsze temat bezpieczny, bo Marcyś przecie pogodynka ;) cioteczko Aimez odnotowałam w notatniku wizytę u Marcelka:evil_lol: Quote
Iljova Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 To teraz już będziesz odnotowywać wszystkie wizyty u Marcelka te w realu i te wirtualne ??? Quote
ranias Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Iljova napisał(a):To teraz już będziesz odnotowywać wszystkie wizyty u Marcelka te w realu i te wirtualne ??? Muszę notować te bez podania tematu, no bo nie wiem co cioteczka Aimez kombinuje, jak pisze,że zagląda :razz: A może chce spotykać się ukradkiem za budką:cool3: Quote
AgusiaP Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Nie noooo :razz: rzeczywiście jaka zazdrośnica tej naszej ranias:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ranias napisał(a):Muszę notować te bez podania tematu, no bo nie wiem co cioteczka Aimez kombinuje, jak pisze,że zagląda :razz: A może chce spotykać się ukradkiem za budką:cool3: Zgadza sie......:) musisz byc czujna......:):) Quote
ranias Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Aimez_moi napisał(a):Zgadza sie......:) musisz byc czujna......:):) No właśnie, muszę mieć się cały czas na baczności...:roll: Marinka napisała,że wita Marcelka...wita a co potem....:razz: Quote
ranias Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='funia'] Uploaded with ImageShack.us Patrzcie, jaki ze mnie cudny piesio jest :multi: No i jak tu nie być zazdrosną :razz: Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Fakt.......nie mozna zaprzeczyc, ze Marcel jest sliczny.......:):) Quote
ranias Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='Marinka'] ten uśmiech zabójczy i ten błysk w oku :loveu: Quote
Iljova Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Slodki ten jego pycholek :-) A jestem ciekawa czy Marcelek lubi drapanie po nosku ;-) Quote
ranias Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Iljova napisał(a):Slodki ten jego pycholek :-) A jestem ciekawa czy Marcelek lubi drapanie po nosku ;-) no to tutaj tylko funia prawdę nam powie :lol: jakoś to przeżyję:cool3: Quote
ranias Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Marcelku, przyszłam się przywitać i podrapać cię po brzusiu- zaglądnę później, czekaj na mnie :loveu: Quote
Iljova Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Marcelku gdzie wybierasz się przed obiadkiem ??? :-) Quote
Marinka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 ranias napisał(a):No właśnie, muszę mieć się cały czas na baczności...:roll: Marinka napisała,że wita Marcelka...wita a co potem....:razz: Potem...przytuleni...długo gadamy na różne tematy:) Rozglądamy się jednak bacznie czy ranias nie nadchodzi :evil_lol: Ale słowo honoru... Marcelek nigdy nie zaprosił mnie za budkę...mówi, że tam ma wstęp tylko ranias :loveu: Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 A mialas ze soba cos do jedzenie? Marcel to sprytny starszy Pan....jezeli Marinka przyszla Go tylko posmerac to po co zapraszac za budke?!.....:) Quote
ranias Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ja sobie tak spaceruję z herbatką [SIZE="1"]i ciasteczkami i tak się zastanawiam, czy nie napisać regulaminu odwiedzin u Marcelka:razz: powieszę go na budce :razz: Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ranias ....no co Ty? Posluchaj.....nie mozna byc az tak zazdrosna..... Rozchorujesz sie od tej zazdrosci...schudniesz..... Quote
Marinka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ranias ....no co Ty? Posluchaj.....nie mozna byc az tak zazdrosna..... Rozchorujesz sie od tej zazdrosci...schudniesz..... No, co prawda, to prawda :) Choć prawdę mówiąc spodziewałam się ujrzeć tutaj Regulamin Odwiedzin Pięknego Marcelka Quote
Iljova Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Też tak myślę. Ty lepiej ranias nie przesądzaj nie popadaj w taką skrajność bo jak się rozchorujesz to z kim Marcelek będzie spotykał się za budką ? :) Quote
Marinka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Iljova napisał(a):Też tak myślę. Ty lepiej ranias nie przesądzaj nie popadaj w taką skrajność bo jak się rozchorujesz to z kim Marcelek będzie spotykał się za budką ? :) Właśnie...powiedział mi przecież, że za budkę ma wstęp tylko Ranias. Dbaj więc o swoje zdrowie :) Quote
ranias Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 no dobra, tylko pamiętajcie- wszystkie przytulanki i buziaki, i takie różne czułości muszą mieć uzgodnioną ze mną i Marcelkiem częstotliwość :evil_lol: [SIZE="1"]Marcelek to tak na niby,żeby myślał- ja tu rządzę:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Witaj Precelku Kochany.......:):) Ranias....:) to tylko taka przenosnia....... Quote
Marinka Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Aimez....myślę, że Ranias się nie pogniewa...to takie słodkie określenie :) Quote
Aimez_moi Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Marinka napisał(a):Aimez....myślę, że Ranias się nie pogniewa...to takie słodkie określenie :) No tak ale.......nie chcialabym miec do czynienia ze zla Ranias....... Quote
Recommended Posts