Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mogę przestać myśleć o Lavi, jest taka krucha? nie przetrwa w schronisku ... może spróbujmy zebrać te deklaracje?.... jaka to kwota?...
czy może coś wiadomo o tej suni ze Świnouścia [url]http://img853.imageshack.us/img853/6350/sosdlajamnikwstronaadop.png[/url]

Posted

anica mnie się wydaje,że czytałam o tej suni na FB...została uśpiona:-(to znaczy niewybudzona z narkozy,były przerzuty na płuca.
Zobaczcie ile prawie jamników dzieciaczków w schronie łódzkim.

[url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=8600[/url]

Posted

[quote name='anica']nie mogę przestać myśleć o Lavi, jest taka krucha? nie przetrwa w schronisku ... może spróbujmy zebrać te deklaracje?.... jaka to kwota?...
czy może coś wiadomo o tej suni ze Świnouścia [URL]http://img853.imageshack.us/img853/6350/sosdlajamnikwstronaadop.png[/URL][/QUOTE]

[quote name='rita60']anica mnie się wydaje,że czytałam o tej suni na FB...została uśpiona:-(to znaczy niewybudzona z narkozy,były przerzuty na płuca.
Zobaczcie ile prawie jamników dzieciaczków w schronie łódzkim.

[URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=8600[/URL][/QUOTE]

Dokładnie tak

Posted

Ja mogłabym na razie 20zł, obiecałam pomóc Tinie staruszce, czasem obiecuję sobie.... że nie zajrzę na żaden inny wątek , jak tylko jamniczy!... ale to nie jest takie proste.... zwłaszcza te starsze... pozostawione chore... ehhhh same wiecie!.... jeśli tylko uda mi się więcej wygospodarować, na pewno będę pamiętała o Lavi!...

Posted

Myślę, że mogę się zobowiązać, żeby wysyłać dla Lavii 20 zł na miesiąc.. Mam nadzieję, że damy radę ją ulokować w hoteliku.. Straszne biedactwo, ale przecież adopcyjne jak najbardziej. Trochę ją tylko trzeba odchuchać w ciepełku.

Posted

Ja też chciałabym zadeklarować chociaż 10zł.
Mam już od bardzo dawna stałą deklaracje u niewidomego jamnikowatego Atosa u którego sporo
osób wycofało się z deklaracji a on potrzebuje ciągłego wsparcia na leki i leczenie.
Chciałoby sie więcej ale dochody niestety nie pozwalają.

Posted

Ciotki trzymajcie kciuki są dwa domy chętne adoptować małą. Jeden będzie już jutro w schronisku (ma po drodze) i zrobi spotkanie z rezydentką jak dziewczyny się zgodzą będzie ok. Jak nie jest drugi w odwodzie (sprawdzony, mający już adoptowane jamniki).

Posted

[quote name='Isadora7']Ciotki trzymajcie kciuki są dwa domy chętne adoptować małą. Jeden będzie już jutro w schronisku (ma po drodze) i zrobi spotkanie z rezydentką jak dziewczyny się zgodzą będzie ok. Jak nie jest drugi w odwodzie (sprawdzony, mający już adoptowane jamniki).[/QUOTE]
obawiam sie,ze sunia jak narazie na spacery wychodzic nie moze,nabawila sie zapalenia gornych drog oddechowych i podobno jest z Nia kiepsko... jutro w schronisku bedzie tez dziewczyna,ktora jest na Lavie zapisana,ale troche sie tego obawiam,bo Jej sunia podobno nie toleruje innych psow... boje sie,ze Lavia znowu wroci do schronu....

Posted

[quote name='schronisko.bydgoszcz']obawiam sie,ze sunia jak narazie na spacery wychodzic nie moze,nabawila sie zapalenia gornych drog oddechowych i podobno jest z Nia kiepsko... jutro w schronisku bedzie tez dziewczyna,ktora jest na Lavie zapisana,ale troche sie tego obawiam,bo Jej sunia podobno nie toleruje innych psow... boje sie,ze Lavia znowu wroci do schronu....[/QUOTE]

Tak wiem o tej dziewczynie. I tez kiepsko widzę. O niej właśnie pisałam "jeden ma być już jutro". Dom z Warszawy mógłby jechać za tydzień. Tyle żeby sunia wytrzymała. Czy może coć jest potrzebne? A może rozważyć opcję (moze będzie możłiwe) przyspieszenia przyjazdu warszawskiego domu?