Sarunia-Niunia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Habibi jest już na stronie SOS: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/475 Quote
zoosia21 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Isadora7 napisał(a):zoosia21 ja go przywróciłam. Nie chodziło o to abyś usuwała. Dziadek ma 15 lat. Niech będzie. Czy on ma watek i jakies ogłoszenia? W tej bardzo wyjatkowej sytuacji. Zrozumiałam, że powinnam ogłoszenie usunąć. Za tą "wyjątkową sytuację" bardzo dziękuje! Właśnie zrobiliśmy plakat dla Dziadzia i mamy zamiar wykupić pakiet ogłoszeń- tak więc Dziadzio pojawi się wszędzie gdzie się da. Jeśli będziecie mieć kogoś kto podjąłby się opieki nad starym piesiem to pamiętajcie o nas- chociaż pewnie macie mnóstwo swoich potrzebujących psiaków. Postaram się też o osobny wątek na dogo. Dzięki za zainteresowanie! Pozdrawiam! Quote
Isadora7 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Habibi jest już na stronie SOS: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/475 Dzięki :) ja musze sie za aktualizacje zabrać. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Isadora7 napisał(a):Dzięki :) ja musze sie za aktualizacje zabrać. Gdybym mogła jakoś pomóc...??? Nawet nie wiem na ile poprawne jest ogłoszenie dla Habibi... zrobiłabym Jej ogłoszenia, ale za duzo niewiadomych:(... Quote
Paulina87 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 O matkości padłam jak zobaczyłam to cudo na stronie schronu w Poznaniu. Te oczyyy... PŁEĆ: suczka, wysterylizowana WIEK: 3 lata CHARAKTER: bardzo miła i łagodna sunia. Jest troszkę nieśmiała. Quote
Isadora7 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Gdybym mogła jakoś pomóc...??? Nawet nie wiem na ile poprawne jest ogłoszenie dla Habibi... zrobiłabym Jej ogłoszenia, ale za duzo niewiadomych:(... Może uda się na jej wątku zdobyć informacje [quote name='Paulina87']O matkości padłam jak zobaczyłam to cudo na stronie schronu w Poznaniu. Te oczyyy... PŁEĆ: suczka, wysterylizowana WIEK: 3 lata CHARAKTER: bardzo miła i łagodna sunia. Jest troszkę nieśmiała. Jaka ślicznota, jak można sie dowiedziec więcej? . Quote
wagens Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Paulina87']O matkości padłam jak zobaczyłam to cudo na stronie schronu w Poznaniu. Te oczyyy... PŁEĆ: suczka, wysterylizowana WIEK: 3 lata CHARAKTER: bardzo miła i łagodna sunia. Jest troszkę nieśmiała. Ale ma piękne oczy !!! Ślicznotka :D Quote
Paulina87 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Żeby dowiedzieć się więcej trzeba zadzwonić do schroniska. Ewentualnie skontaktować się z fundacją Gonią albo concited Quote
Isadora7 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Paulina87 napisał(a):Żeby dowiedzieć się więcej trzeba zadzwonić do schroniska. Ewentualnie skontaktować się z fundacją Gonią albo concited Do bra uduszę Gonie i tak jej się należy :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Marcelinka chyba też jamnikowa? Może wstawię Ją na SOS? http://www.dogomania.pl/threads/217567-Marcelinka-przep%C4%99dzana-przez-ludzi-jamnikowata-sunia-bardzo-chce-zaufa%C4%87-cz%C5%82owiekowi Quote
Isadora7 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Marcelinka chyba też jamnikowa? Może wstawię Ją na SOS? http://www.dogomania.pl/threads/217567-Marcelinka-przep%C4%99dzana-przez-ludzi-jamnikowata-sunia-bardzo-chce-zaufa%C4%87-cz%C5%82owiekowi wstaw prosże i to zdjęcie tez ujmujące jest. Quote
_bubu_ Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Habibi pojechała w poniedziałek do nowego domku :) Naszemu Rudolfikowi również się poszczęściło, znalazł dom na zimę :) Quote
Isadora7 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 _bubu_ napisał(a):Habibi pojechała w poniedziałek do nowego domku :) Naszemu Rudolfikowi również się poszczęściło, znalazł dom na zimę :) Rudolfik w domku na zimę - cuuuuuuudnie, dawno mnie nic tak nie ucieszyło. A moze juz tam zostanie na zawsze? No nic ważne że w jednym miejscu, ale sie cieszę. Quote
Nutusia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Isadora7 napisał(a):Do bra uduszę Gonie i tak jej się należy :) Udusiłaś? A czy zanim dokonałaś mordu, dowiedziałaś się czegoś i tej pięknej Szczotce? Bo taka jedna szczotkolubna zakochana po same uszy i w hołdzie dla niej wzięłabym tę szorpatkę na DT za karmę i zwrot za weta, tylko musiałabym wiedzieć czy mi stada nie pożre ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 _bubu_ napisał(a):Habibi pojechała w poniedziałek do nowego domku :) Naszemu Rudolfikowi również się poszczęściło, znalazł dom na zimę :) Chciałam zmienić Habibi status na SOS, a tam proszę - już zrobione:):):)... Dzięki A z domku Rudolfika też się bardzo, bardzo cieszę!!! Quote
Isadora7 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nutusia napisał(a):Udusiłaś? A czy zanim dokonałaś mordu, dowiedziałaś się czegoś i tej pięknej Szczotce? Bo taka jedna szczotkolubna zakochana po same uszy i w hołdzie dla niej wzięłabym tę szorpatkę na DT za karmę i zwrot za weta, tylko musiałabym wiedzieć czy mi stada nie pożre ;) Dzisiaj będe dusić wieczorem. Mam nadzieję, zę sie dodzwonię. Przed ususzeniem oczywiście wyciągnę informacje. Sarunia-Niunia napisał(a):Chciałam zmienić Habibi status na SOS, a tam proszę - już zrobione:):):)... Dzięki A z domku Rudolfika też się bardzo, bardzo cieszę!!! heheh akurat zobaczyłam i zaktualizowałam. Quote
wagens Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 co do szczoteczki to i u nas mogłaby mieć tymczas bo TŻ się nią zauroczył :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Marcelinka na stronie SOS dla jamników: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/479 Quote
Jenny19 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 W Sosnowcu mamy taką 14- letnią kruszynkę, nazywa się Maja, oddana po śmierci właściciela przez sąsiadów 10.11 . Sunia zachowuje czystość w domu. Bardzo się garnie do człowieka. Quote
rasowa2410 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 nadaje się na SOS? Jest w typie jamnika? To Maksiu. Maleńki, krótkołapny chłopiec. Jest bardzo młodziutki (8 miesięcy). Przemiły i przeuroczy! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Sarunia-Niunia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 jofracy napisał(a):Jaki ucholek fajniutki :) Nio, cały jamniś, a uszka ratlerkowe:) Quote
wieso Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Jenny19']W Sosnowcu mamy taką 14- letnią kruszynkę, nazywa się Maja, oddana po śmierci właściciela przez sąsiadów 10.11 . Sunia zachowuje czystość w domu. Bardzo się garnie do człowieka. jakie nieszczescie, sama sunia nieszczescie, okolicznosci tragiczne, :(:(:(:(:( Quote
Isadora7 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Nio, cały jamniś, a uszka ratlerkowe:) heheh a ja usiłuję coś dostrzec w nim jamniczego i nie widzę :) Ale młodziak jest przy dobrym ogłaszaniu powinien szybko znaleźć domek. Quote
Recommended Posts