Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na obecna chwile mamy :

Deklaracje stale :
Poker - 20zl
Ingrid44- 20 zl
dorota k. -20 zl

Deklaracje jednorazowe :
Malibo57 - 50zl
kasia310 - 30zl

magda z. - zrobi bazarek

Pieknie Dziekujemy :) :) :) :)

Posted

[quote name='kasia310']Dla Bilona 30 zł jednorazowo:) w miarę mozliwości postaram się wrzucać cos do jego skarpety;) proszę o numer konta na PW
dzięki Kasieńko:)

bazara postaram sie jutro wyprodukować

Napisał daria1990
madzia rzucę bilona na lubań i na szwajcary jeśli pozwolisz;-) takie trochę ma szwajcarskie kolorki:smile: śliczny jest

http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=78974
http://www.adopcje.org/adopcja58760.html

te już sa klepnięte

Posted

ale fajnie ,że cioteczki sie zleciały ,w kupie raźniej.
Sądzę ,że Lucyna też przywróci swoją dolę po powrocie z urlopu.
Trzeba miejsce gdzieś zaklepywać Może u Lilutosi, blisko Wrocławia. W Brodnicy jest świetnie ,ale trzeba sporo kasy na transport.

Posted

Na obecna chwile mamy :

Deklaracje stale :
Poker - 20zl
Ingrid44- 20 zl
dorota k. -20 zl
Teresa Borcz - 10 zl

Deklaracje jednorazowe :
Malibo57 - 50zl
kasia310 - 30zl

magda z. - zrobi bazarek

Pieknie Dziekujemy

Posted

Dzwoniłam do LILUtosi,poczyta wieczorem wątek ,ale generalnie wygląda na to ,że się zgodzi.Bilon byłby w domu razem z 4.psami.Nie pytałam o koszty , ale mam nadzieję ,że nie będzie to więcej niż 300 zł na miesiąc.

Posted

a propo @ od "właścicielki"....jak to nie jesteśmy w hollywood?
ja czuję się jak gwiazda ;);)

trzeba szybo zbierać kase na hotel
jakby się udało do weekendu to go tam zawiozę

Posted

a wlascieciele nie poczuwaja sie do ZADNEJ odpowiedzialnosci??
moze chociaz sami psa by odwiezli... juz nie mowiac o szukaniu domu na wlasna reke ,przeciez mogliby sami go pooglaszac ,lekka reka chca sie psa pozbyc ,nie pasuje ,przeszkadza ,wiec przyjedzcie i go sobie zabierzcie...
normalnie kawy nie musze rano pic ,zeby mi cisnienie podskoczylo..wystarczy ,ze poczytam ten mail od ''panci''

tez wystawie jakis bazarek ,bo dzisiaj siostra do mnie przyjezdza ,takze przekaze jej cos na bazar..

Posted

[quote name='monika083']a wlascieciele nie poczuwaja sie do ZADNEJ odpowiedzialnosci??
moze chociaz sami psa by odwiezli... juz nie mowiac o szukaniu domu na wlasna reke ,przeciez mogliby sami go pooglaszac ,lekka reka chca sie psa pozbyc ,nie pasuje ,przeszkadza ,wiec przyjedzcie i go sobie zabierzcie...
normalnie kawy nie musze rano pic ,zeby mi cisnienie podskoczylo..wystarczy ,ze poczytam ten mail od ''panci''

tez wystawie jakis bazarek ,bo dzisiaj siostra do mnie przyjezdza ,takze przekaze jej cos na bazar..[/QUOTE]

no, właśnie sam @ wystarczy i wszystko mówi.....
nie chciałam tutaj pisac otwarcie o wizycie żeby nie zaszkodzić Bilonowi ale możecie się domysleć reszty

Posted

Nie pytałam ich o odwożenie i nie wiem czy Budrysek pytała.Można porozmawiać z właścicielem czy by sie nie dołożyli ,w końcu w domu utrzymanie psa tez kosztuje.
Ja też jakiś bazarek zrobię.
Buster mam chyba zaćmienie umysłu, bo nie końca zrozumiałam Twój post.

Posted

Buster zajmuje się księgowością moich psiaków.
Jak nie ma chętnego do zbierania kaski to może to robić właśnie Buster :)

[quote name='monika083']a wlascieciele nie poczuwaja sie do ZADNEJ odpowiedzialnosci??
moze chociaz sami psa by odwiezli... juz nie mowiac o szukaniu domu na wlasna reke ,przeciez mogliby sami go pooglaszac ,lekka reka chca sie psa pozbyc ,nie pasuje ,przeszkadza ,wiec przyjedzcie i go sobie zabierzcie.....

Chyba lepiej to Oni niech nie szukają Mu domu, bo jakby to od tej właścicieleczki zależało to na łańcuch by Go dała...