Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczek007 napisał(a):
podarowałam 90 zł jednorazowo niestety,bo rozliczam wątek i szukałam komu mogę podarowac.Narazie więcej nie mam:(
Szczęscia i zdrowia Bilonku!!

dzieki wielkie:) to i tak dużo.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczek007 napisał(a):
podarowałam 90 zł jednorazowo niestety,bo rozliczam wątek i szukałam komu mogę podarowac.Narazie więcej nie mam:(
Szczęscia i zdrowia Bilonku!!

dziękujemy , to bardzo dużo.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']biedny Bilonek, przywracam swoją deklarację bardzo skromną ale w miarę mozliwości dołożę czasami jednorazówki, mam też miejsce na już w dobrym hoteliku u Ani w BRODNICY

Klaudus dopisz Pania Terese na pierwsza strone bo sie nam zgubila :) :) :)

Posted

Poker napisał(a):
ja tu ciągle zaglądam, ze strachem tez myślę o telefonie od właścicieli Bilonka. Co im wtedy powiedzieć?

Trzeba bedzie zabierac psiaka do Hoteliku. Pieniadze na pierwszy miesiac chyba beda, reszte trzeba bedzie nazbierac.

Czy jest zarezerwowane miejsce w DT ?

Posted

jest zarezerwowane miejsce u LILUtosi pod Wrocławiem.
Wiem ,że klaudus ma dużo pracy , ale ja nie bardzo chcę przejmować sprawę Bilona. Może Klaudus mogłaby kogoś o to poprosić, żeby dotychczasowy właściciel mógł się z tą osobą kontaktować .
Ja miejsce zaklepałam ,ale w sumie nie wiem czy klaudus się zgadza. Nie chciałabym nieporozumień.

Posted

Poker napisał(a):
jest zarezerwowane miejsce u LILUtosi pod Wrocławiem.
Wiem ,że klaudus ma dużo pracy , ale ja nie bardzo chcę przejmować sprawę Bilona. Może Klaudus mogłaby kogoś o to poprosić, żeby dotychczasowy właściciel mógł się z tą osobą kontaktować .
Ja miejsce zaklepałam ,ale w sumie nie wiem czy klaudus się zgadza. Nie chciałabym nieporozumień.

ja tam zadzwonie i umówie sie z nimi

tylko proszę o namiary na ten hotel

Posted

Przepraszam,że mnie nie było,ale mam teraz troszkę roboty.
Oczywiście,że się zgadzam.
Aga się z Nimi zdzwoni.
Można Go na pierwszy miesiąc już dać, i ruszyć z ogromem ogłoszeń.
Może by jakiś superowy domek się znalazł