Klaudus__ Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Aga chyba o zdjęciach zapomniała :) Monika,a jaki koszt hotelowania? Quote
monika083 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Klaudus__']Aga chyba o zdjęciach zapomniała :) Monika,a jaki koszt hotelowania? nie znam szczegolow ,ale za ta srednia ,zaglodzona sunie Nes bierze 300zl , moge podac na pw numer do Nes. Quote
magda z. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bilon jest wycięty, ja do wiosny nie mam namiarów na hotel, zaraz poszukam Quote
magda z. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Kontakt do wiosny: 500 16 25 35, 506 935 278, [email protected] ściągnięte z jej podpisu Quote
magda z. Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 wiosna niestety na chwilę obecną nie przyjmuje psów, 50zł czeka na Bilona, potrzebuję dane do konta. Klaudus są już jakieś decyzje, co by nie trzeba bylo na ostatnią chwilę później, bo to nerwy i stres zawsze jest. Ja na dniach mogę bazarek zrobić, ale ponieważ mam jescze kolonijną Luśkę od lolki to mam mało czasu Quote
anett Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witam:lol: dziewczyny czekam na nr konta, żeby Wiosna mogła przekazać wpłatę od Malibo. Jak już Magda pisała, Wiosna na chwile obecną nie przyjmuje psiaków ale mogę zadzwonić jutro do Lilki: http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka Hotelik doskonały, sprawdzony, też koło Kluczborka. Quote
Ingrid44 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ksiegowa i numer konta bardzo potrzebne ! Quote
Klaudus__ Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Tak jak Budrysek pisała. Bilona tam nie chcą - tak czy siak musimy na hotel zbierać. Czy mógłby się ktoś Jego księgowością zająć?? Zaraz zapytam Cioteczkę Buster. Może Ona zostanie księgową Bilona. Quote
Buster Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Klaudus__'] Zaraz zapytam Cioteczkę Buster. Może Ona zostanie księgową Bilona. Zostanie, zostanie - trzeba mordeczce znaleźć nowy, kochający dom! Quote
magda z. Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Buster']Zostanie, zostanie - trzeba mordeczce znaleźć nowy, kochający dom![/QUOTE] kochana to pyknij do anett swój numer konta - spłynie pierwsze 50zł od malibo:) Ja na dniach postaram się bazara sklecić. Czy juz wiadomo gdzie on będzie umieszczony? Quote
Ingrid44 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dobrze ze jest juz ksiegowa. Teraz trzeba pozbierac wszystkie deklaracje do kupy i jazda. Quote
Buster Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cioteczki kochane jestem, dziś nie miałam szans wejść wcześniej na dogo. Wysyłam nr konta do anett ;) Quote
Klaudus__ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 U Lilki w hoteliku chyba nie ma już miejsc, prawda? Przepraszam mam kiepskie trybienie, chora jestem i wogóle masa spraw na głowie... Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 zaległe fotki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Poker Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Fajnie wygląda chłopak, zupełnie inaczej niż kiedyś A ma ktoś kontakt z Dsem? Zebyśmy nie zostały postawione pod ścianą. Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Poker']Fajnie wygląda chłopak, zupełnie inaczej niż kiedyś A ma ktoś kontakt z Dsem? Zebyśmy nie zostały postawione pod ścianą.[/QUOTE] powiedziałm im że będę z nimi w kontakcie ale zgubiłam komórkę i nie mam numeru :( Quote
Ingrid44 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='BUDRYSEK']powiedziałm im że będę z nimi w kontakcie ale zgubiłam komórkę i nie mam numeru :([/QUOTE] Poker chyba ma do nich numer tel. Przegladnelam watek od momentu jak sie okazalo ze Bilon wraca z adopcji i zebralam do kupy wszystkie deklaracje: Poker - 20zl Ingrid44- 20 zl Malibo - 50zl dorota k. - wspomoze jakims groszem magda z. - zrobi bazarek To bardzo malo ,niestety :( bardzo duzo brakuje do 300 zl :( :( :( Pomozcie rozsylac watek ! ! ! Quote
Ingrid44 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='magda z.']od malibo to jednorazowa wpłata.[/QUOTE] No to jeszcze gorzej :( Quote
magda z. Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ja myślę, że równocześnie mozemy psa powoli ogłaszać, bo nie ma na co czekać. Jesli dostanę tekst to go na kilku portalach poogłaszać, później bym dodała linki, ale na pisanie niestety brak mi czasu. Do kogo kontakt? Może się uda bez hotelu - czasami to mam nadzieję.... Quote
monika083 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 a ja dopiero fotki wypatrzylam bardzo ladny pies sie z niego zrobil.Szkoda ,jesli bedzie musial isc do hotelu ,bo widac ,ze jest rozpieszczony ..ciezko mu bedzie napewno , trzeba pomyslec nad tekstem , moge tez pomoc w ogloszeniach i allegro Quote
dorota k. Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Śliczny Chłopak - nie ma porównania z tym jak pod sklepem siedział. Dziewczyny - ja mogę 20 zł. miesięcznie więcej nie dam rady Quote
Ingrid44 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='dorota k.']Śliczny Chłopak - nie ma porównania z tym jak pod sklepem siedział. Dziewczyny - ja mogę 20 zł. miesięcznie więcej nie dam rady[/QUOTE] Wielkie Dzieki.:) Na obecna chwile mamy : Deklaracje stale : Poker - 20zl Ingrid44- 20 zl dorota k. -20 zl Deklaracje jednorazowe : Malibo57 - 50zl magda z. - zrobi bazarek Quote
magda z. Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 To moge prosić tekst - zrobiłabym kilka ogłoszeń, nie ma na co czekać, teraz dużo osób jest zainteresowanych adopcjami, przynajmniej u nas, więc szkoda czasu. Z bazarkiem postaram się jak najszybciej wyrobić, ale ponieważ mam Lusesitę to psy mi trochę czasu zabierają, ale ona już w niedzielę ma wracać do lolki. Quote
Recommended Posts