Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kinga_kinga7']jestem:) jasne,że mogłabym założyć wątek któremuś psiakowi[/QUOTE]
Kinguś, a może założyłabyś wątek Barniemu? Będziesz miała zdjęcia niedługo. On potzrebuje natychmiastowej pomocy, psychicznie siądzie i może nawet odmówić jedzenia i zagłodzić się na śmierć z tęsknoty za tamtym boksiem :-( Boksery tak czasami robią, znam taki przypadek! :-(

Posted

[quote name='Kapsel']Kinguś, a może założyłabyś wątek Barniemu? Będziesz miała zdjęcia niedługo. On potzrebuje natychmiastowej pomocy, psychicznie siądzie i może nawet odmówić jedzenia i zagłodzić się na śmierć z tęsknoty za tamtym boksiem :-( Boksery tak czasami robią, znam taki przypadek! :-([/QUOTE]

[B]Kapsel[/B] nie będę teraz w schronisku:( będę (mam nadzieje) koło piątku lub soboty..Do tego czasu mogę założyć wątek np błękitnookiej,mamy zdjęcia:)

Posted

[quote name='lunarmermaid']U mnie wogóle problem,żeby ktoś wziął psiaka na DT.Z mojego miasta jestem chyba sama...A mam już w tej chwili 3 psy - jedna sunia moja i dwa tymczasy.[/QUOTE]

No,niestety,w naszym[U] katolickim[/U] kraju tak już jest...:shake:
Nie chcę nikogo urazić,ale z wrażliwością na niedolę przede wszystkim zwierząt jest wśród Polaków krucho,o czym wszyscy tu wiemy..
[B]Kinga [/B]-Barni czeka na domek,podziałaj,co?

Posted

[quote name='jostel5']No,niestety,w naszym[U] katolickim[/U] kraju tak już jest...:shake:
Nie chcę nikogo urazić,ale z wrażliwością na niedolę przede wszystkim zwierząt jest wśród Polaków krucho,o czym wszyscy tu wiemy..
[B]Kinga [/B]-Barni czeka na domek,podziałaj,co?[/QUOTE]

A może założymy Berniowi wątek z tymi zdjęciami,które mamy na razie?

Posted

[quote name='kinga_kinga7']A może założymy Berniowi wątek z tymi zdjęciami,które mamy na razie?[/QUOTE]
Doskonały pomysł, a jak będą świeże to się będzie uaktualniać :multi::multi::multi:

Posted

Pozakładam wątki kilku psiakom ,obiecuję! Muszę tylko pokonać moją indolencję komputerową (czyt.debilizm),bo bez tego nie ruszę! Same wiecie ,że zdjęcia to podstawa.

Kinga,tych zdjęć-wbrew pozorom-trochę jest...Na stronie schroniska,ale i na tym wątku w kilku miejscach,musisz tylko poszukać .I napisz koniecznie o jego tęsknocie za Fredem.

Posted

[quote name='Kapsel']Doskonały pomysł, a jak będą świeże to się będzie uaktualniać :multi::multi::multi:[/QUOTE]

To ja założę:) tylko jostel wymyśl jakiś ładny tekst? Taki fajny i wzruszający napisałaś Fifciowi..

Posted

Ja się jeszcze martwie o Mopika, skoro on ostatnio nie garnie się do człowieka a wcześniej był wesoły. Biedak mały i w dodatku bez oczka.
A może go to boli skoro tam ma dziurę :-( ?

Posted

[B]Kinga[/B],jestem poz domem i korzystam z komputera gościnnie:)
Napisz o Barneyu to,co sama wiesz-krótko i treściwie,wstaw zdjęcia,a ja jutro dołączę tekst pt. "Oto historia Barneya" Dzisiaj nie mam możliwości,by to zrobić,a czasu szkoda-boksio cierpi :(

Posted

[quote name='jostel5'][B]Kinga[/B],jestem poz domem i korzystam z komputera gościnnie:)
Napisz o Barneyu to,co sama wiesz-krótko i treściwie,wstaw zdjęcia,a ja jutro dołączę tekst pt. "Oto historia Barneya" Dzisiaj nie mam możliwości,by to zrobić,a czasu szkoda-boksio cierpi :([/QUOTE]
Dobra,coś tam napisze:)

Posted

[quote name='Soema']założyłyście wątek?[/QUOTE]
Soemuś Kinga założyła wątek, jest tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185100-Barney-%C5%9Bliczny-bokserek-przerzucony-przez-ogrodzenie-bardzo-potrzebuje-domku[/URL]

Posted

Byłam przejazdem i na rynku widziałam dwa przeraźliwie chude psiaki ( oddzielnie ). Jedna to drobniutka sunia jamnikowata ,która niedawno urodziła szczeniaki . Drugi to malutki rudy piesek . Oba totalnie przerażone. Chciałam je nakarmić ale uciekły w panice . Oba widziałam po stronie Lotto i sklepu z kosiarkami. Chyba żle się dzieje w tym miasteczku.
Nie mówię już o tym, że szukając smyczy dla swojej suni pan w sklepie widząc moje niezadowolenie ,że są tylko krótkie
zaproponował mi łańcuch. Chyba nie był zadowolony z mojego komentarza.

Posted

[quote name='Jo37']Byłam przejazdem i na rynku widziałam dwa przeraźliwie chude psiaki ( oddzielnie ). Jedna to drobniutka sunia jamnikowata ,która niedawno urodziła szczeniaki . Drugi to malutki rudy piesek . Oba totalnie przerażone. Chciałam je nakarmić ale uciekły w panice . Oba widziałam po stronie Lotto i sklepu z kosiarkami. Chyba żle się dzieje w tym miasteczku.
Nie mówię już o tym, że szukając smyczy dla swojej suni pan w sklepie widząc moje niezadowolenie ,że są tylko krótkie
zaproponował mi łańcuch. Chyba nie był zadowolony z mojego komentarza.[/QUOTE]

No to jest problem,bo nie tak łatwo jest odnaleźć psiaki,kiedy mieszka się ponad 50 km od miejsca ,gdzie przebywają...:(
Takie traktowanie zwierząt jest, niestety,smutną normą na naszych terenach i stąd wzięła się też propozycja pana,którego-jak się domyślam- z lekka ochrzaniłaś ;)
Spróbuję się rozejrzeć,czy ktoś z moich znajomych ma bliższe związki z Janowem.

Posted

Wiesz Jostel, takie draństwo w stosunku do zwierząt, to nie tylko uroki Twoich okolic. W moim sąsiedztwie jest sunia, która jest wielkości przerośniętego ratlera, nie ma podszerstka, a w mrozy siedziała na dworze, mając do dyspozycji budę na psa wielkości owczarka niemieckiego. Poza tym sucz łazi całym światem, wyjada resztki z koszy na odpadki. Masakra.

[SIZE="4"][COLOR="red"]Link do głosowania na kandydata na maj[/COLOR][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/1852...andydata-razem[/url]!!

Posted

Dzwoniła do mnie Pani w sprawie DT dla kociaków (zostały już same czarne,rozmawiałam z p.kierownikiem) Ta Pani przygarnia kociaki na tymczas i szuka domków,w piątek kociaki zabieram! i umówimy się w Lublinie po odbiór

Posted

Kociaki do domków!

A z psiakami na ulicach- porzuconymi przez ludzi- macie rację :( ! W całej Polsce ich pełno ,a tak niewiele osób to dostrzega i chce im pomóc...

[B]Dziękujemy WSZYSTKIM za głosy na schronisko w Białej Podlaskiej i prosimy-wspomóżcie nasze psiaki jeszcze bardziej.Może zagłosują znajomi i znajomi znajomych...?
O tym, dlaczego warto na nas głosować napisałam na wątku,na którym jest umieszczona ankieta.Zapraszam serdecznie do lektury![/B]

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Dzwoniła do mnie Pani w sprawie DT dla kociaków (zostały już same czarne,rozmawiałam z p.kierownikiem) Ta Pani przygarnia kociaki na tymczas i szuka domków,w piątek kociaki zabieram! i umówimy się w Lublinie po odbiór[/QUOTE]

To fajnie, że czarnuchy;) wyjdą ze schroniska. Podobno ludzie nie bardzo garną się do czarnych kociaków. Przesąd jakiś, czy co?