Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cavani']Może muzzy jak przyjedzie do Białej Podlaskiej[/QUOTE]
Jak przyjedzie, to zdjęcia jak zwykle z przyjemnością porobi, na razie czeka na dalszy rozwój sytuacji :)

Posted

Witam serdecznie.
Po wizytach u Jokiego postanowiłam, że i tu coś napisze wcześniej starczało mi czasu tylko na jego wątek a ten mam w ulubionych i go podczytywałam :roll: .Zajrzałam do mojej faworytki Lali i widzę, że adoptowana :multi:. Oj kolejnych takich szczęśliwych weekendów dla schroniskowych psiaczków.

Posted

[quote name='Dogo07']Ależ się cieszę z domku Kejsi :multi: :multi: :multi:.

A Jeżyk ? On nadal szuka domku ?[/QUOTE]

No niestety Jeżyk jakoś nie ma szczęścia :shake: Nikt się nim nie interesuje...

[quote name='muzzy']Jak przyjedzie, to zdjęcia jak zwykle z przyjemnością porobi, na razie czeka na dalszy rozwój sytuacji :)[/QUOTE]

Dla niewtajemniczonych: Pieski z bialskiego schroniska mają być w kwietniowym numerze miesięcznika "Mój pies" w dziale adopcyjnym: "Powiedz o nim mój pies"
Zdjęcia ma zrobić super fotograf - i tu zgodził się niezawodny muzzy. :lol: Jednak pieski mają być do sesji fotograficznej przygotowane przez salon pielęgnacyjny - i tu zaczynają się schody. Jeden salon zgodził się, po czym rozmyślił w przeddzień całej akcji. Drugi salon ma przerwę do czerwca. Trzeci salon da mi ostateczną odpowiedź jutro po godz. 15.00. Jak się nie uda, to będę rozmawiała z panią redaktor, czy nie mogłabym sama psiaków wyszykować na gwiazdy. Mam 3 psy długowłose, więc taka robota nie jest mi obca. W każdym razie nie poddam się :mad:

Posted

No to ja będę je trzymać,żeby nie wyłaziły z wanny i spod Twoich nożyc...I też się nie poddam!;)

A tak serio-dla naszych psiaków to szansa,by ZAISTNIEĆ! I niech ludzie (czyli salony) tego nie zechcą spiep....ć!

Posted

[quote name='wiosenka']Witam serdecznie.
Po wizytach u Jokiego postanowiłam, że i tu coś napisze wcześniej starczało mi czasu tylko na jego wątek a ten mam w ulubionych i go podczytywałam :roll: .Zajrzałam do mojej faworytki Lali i widzę, że adoptowana :multi:. Oj kolejnych takich szczęśliwych weekendów dla schroniskowych psiaczków.[/QUOTE]
Przypuszczałam, że takie śliczne maleństwo długo miejsca w schronisku nie zagrzeje. A pokąpać i poczesać towarzystwo mogę pomóc.

Posted

No to wielka szansa nie tylko dla psiaków,które będą w gazecie ale i dla wszystkich. Ludziska się dowiedzą,że jest takie biedne schronisko i może troche pomogą lub więcej psiaków domek znajdzie.

Trzeba wykorzystać darmową okazję na reklamę schroniska!!!

Posted

Salon dla piesków z którym dzisiaj rozmawiałam zgodził się. Wykąpie wszystkie psiaki do sesji fotograficznej, czyli sztuk 5 - w piątek. Jeśli muzzy mógłby przyjechać w poniedziałek, to będę potrzebowała domków chętnych na przechowanie piesków przez weekend. Nie mogę ich dać prosto po kąpieli do budy. Dzwonię i pytam dobrych ludzi. Oby tym razem się udało.

Posted

Salonowi należą się ukłony wielkie:iloveyou::bigcool::klacz::klacz::klacz::ylsuper::cool2::cunao:

Przyjadę do pomocy-w piątek-po 14-tej i w poniedziałek...

Bardzo,bardzo się cieszę! Kto z bialszczaków może dać psiakowi domek???

Posted

Niestety od czwartku do soboty będę miał samochód w warsztacie, a w niedzielę najprawdopodobniej jadę na zdjęcia do Rzeszowa. Także niestety jedyny wolny termin to poniedziałek, o ile dostanę urlop :(

Posted

[quote name='jostel5']Przyjadę do pomocy-w piątek-po 14-tej i w poniedziałek...[/QUOTE]

Super!

[quote name='muzzy']...Także niestety jedyny wolny termin to poniedziałek, o ile dostanę urlop :([/QUOTE]

Muzzy - teraz wszystko w Twoich rękach! Mam nadzieję, że ciężar odpowiedzialności Cię nie przygniecie :cool3:

Muzzy - dobra dusza, będzie też wykorzystany do porobienia pięknych zdjęć psiakom, do przygotowywanego do aktualizacji działu "Psów do adopcji" na stronie bialskiego schroniska. Wiele zdjęć było psiakom robione już kilka lat temu. Od tej pory tak się niektóre pozmieniały, że już ich nie można rozpoznać.

Posted

Wpadłam na chwilę, bo dawno nie zaglądałam i widzę że się tu u Was dzieje :) Bardzo fajnie, że psiaki pokażą się w Moim Psie, to dla niech duża szansa. Można wiedzieć którzy to szczęśliwcy? Jak Muzzy zrobi zdjęcia to na pewno będą super.
Gdybym nie mieszkała tak daleko Was to sama bym przechowała jakiegoś psiaka przez weekend.

Posted

Domek dla Jeżyka okazał się do bani,niestety...Na tamtym wątku są jego zdjęcia (te od Muzzego),tekst też jakiś pisałam,ale gdzie on jest-pojęcia nie mam...

Edit.Posty skaczą jak wściekłe pchły.
[B]Dogo07[/B]-moja odpowiedź jest nad Twoim pytaniem...

Posted

Jeżyk miał mieć domek ponoć, jostel5 chyba kiedyś coś pisała.
Ale jeśli nie ma nadal to w takim razie trzeba psiaczka ogłaszać.
A czy Muzzy robił mu zdjęcia ?
Muszę przeszukać watek i poszukać zdjęć i czegoś o piesku.

Posted

tekst Jeżyka:
Jeżyk to ok.4-5-letni pies o zjawiskowej urodzie. Ma piękną czekoladową ,puszystą sierść ze srebrnymi znaczeniami, bystre oczy, zgrabną ,"sportową" sylwetkę...
Jest naprawdę piękny, ale -co paradoksalne-właśnie ta uroda stała się jego przekleństwem...!
Wszyscy ludzie odwiedzający schronisko w poszukiwaniu przyjaciela - podziwiają Jeżyka, zachwycają się jego niezwykłym umaszczeniem, głaszczą, cmokają i...wybierają inne psy. Dlaczego? "Bo on jest tak ładny, że szybko znajdzie dom, a ja chcę uratować jakąś prawdziwą bidę..."
I Jeżyk znowu zostaje sam ,i znowu czeka z nadzieją, i... tak mijają kolejne miesiące...

Pies przebywa w schronisku w woj. lubelskim. Warunkiem adopcji Jeżyka jest wizyta przedadopcyjna, podpisanie umowy adopcyjnej, wizyta poadopcyjna.

Jeśli nasz kudłacz Ciebie również zachwyci, skontaktuj się z wolontariuszką ze schroniska tel.505-57-28-46 lub e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i-daj mu dom!
Na prezentowanych zdjęciach psiak jest świeżo po ostrzyżeniu. Przedtem - miał ogromny, puszysty ogon.
Jest przy tym wesoły, pogodny, bardzo ładnie chodzi na smyczy, lgnie do ludzi...

Ja mu nie tak dawno odnawiałam 20 ogłoszen jak wejdziesz na str.mojego terazniejszego bazarku to pierwsza 20 robiłam

Posted

Mam nadzieję, że może może być taki :)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/173527-schronisko-Bia%C5%82a-Podlaska-w%C4%85tek-informacyjno-pogaduszkowy-%29-zapraszamy%21"][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2734/skarbonkaswinka1400.jpg[/IMG][/URL]

Posted

blacky764, bannerek super. Jest jednak błąd. Powinno być "choć", a nie "chodź".

;) Własnie zobaczyłam, że "czepiam" się kolejnej osoby. Ale proszę się na mnie nie gniewać. Bez złośliwości to robię:)

Posted

[quote name='elmira']blacky764, bannerek super. Jest jednak błąd. Powinno być "choć", a nie "chodź".

;) Własnie zobaczyłam, że "czepiam" się kolejnej osoby. Ale proszę się na mnie nie gniewać. Bez złośliwości to robię:)[/QUOTE]
Już zmieniłam, przepraszam bardzo.

Ale trzymam kciuki za jedną interwencje (odebranie 8 szczeniaków mix amstaff) i jestem tak rozkojarzona tą sprawą że przestaje myśleć :)

Posted

No więc wszystko gotowe do przeprowadzenia akcji pod tytułem: Bialskie psiaki - gwiazdami "Mojego Psa".
Dzisiaj wszystkie zostały zaszczepione.
W piątek wizyta w psim salonie piękności.
Przez dwa dni pieski będą czekały u dobrych ludzi na sesję fotograficzną.
W niedzielę Mistrz Muzzy przyjeżdża i robi piękne zdjęcia.
W kwietniowym numerze wszyscy mogą podziwiać efekty akcji i trzymać kciuki, za zainteresowanie naszymi pieskami.

[quote name='as_ko']Bardzo fajnie, że psiaki pokażą się w Moim Psie, to dla niech duża szansa. Można wiedzieć którzy to szczęśliwcy? Jak Muzzy zrobi zdjęcia to na pewno będą super. [/QUOTE]

Szczęśliwcy wytypowani do sesji fotograficznej:

TOBI
[IMG]http://www.bialapodlaska.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/65023.jpg[/IMG]

SONIA
[IMG]http://www.bialapodlaska.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/64758.jpg[/IMG]

JAGA
[IMG]http://www.bialapodlaska.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/65021.jpg[/IMG]

BETI
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/68/angiro268.jpg[/IMG]

ŁATEK
[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/4008/atek255.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='blacky764']Mam nadzieję, że może może być taki :)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/173527-schronisko-Bia%C5%82a-Podlaska-w%C4%85tek-informacyjno-pogaduszkowy-%29-zapraszamy%21"][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2734/skarbonkaswinka1400.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

pięknu bannerek!:)

Posted

[quote name='cavani']W niedzielę Mistrz Muzzy przyjeżdża[/QUOTE]
Bardzo proszę nie używać takich sformułowań :)
Fajne psiule! Szczególnie podobają mi się Tobi i Jaga :) Ale postaram się obfotografować wszystkich tak samo starannie :)