Okamia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 justysiek napisał(a):moze by jakis bazarek zrobic na maluchy?:oops: moze bym cos znalalzla, co myslicie? Pewnie ze tak jak juz napisała Karolina pieniędzy nigdy nie za wiele. Wiadomo na weta i jedzonko bedzie potrzebne ;) Quote
ms_arwi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Saticzarownica napisał(a):Jesli nadal potrzebny tymczas,to u mnie wolne miejsce...Rybnik To mamy juz Rybnik i Sosnowiec - to chyba nie jest daleko od siebie. Ktos mialby jakis pomysl na transport??? Quote
mrowa23 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dziewczyny ile zosalo brzdacow bez dt? tylko i wylacznie mleo dla szczeniat ewentualnie powoli z kleikiem ryzowym dla dzieci Quote
ms_arwi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mrowa23 napisał(a):dziewczyny ile zosalo brzdacow bez dt? tylko i wylacznie mleo dla szczeniat ewentualnie powoli z kleikiem ryzowym dla dzieci Frogg mowila o 6, ktore mialyby do mnie przyjechac. 1 do Pniew szuka transportu, jednego do Rybnika trzeba by zawiezc, Sosnowiec tez zadeklarowal sie na czarna godzine. Zostalyby 3 :) Co do jedzonka, Ania z Poznania z tego co wiem, zamowila na moj adres mleczko specjalne dla maluszkow :) Quote
Frogg Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Jutro o 10:30 przyjedzie do mnie Ania z Poznania po maluszki :) Quote
Frogg Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Jak ktoś ma coś na bazarek to mówić śmiało :D. Dwa maluchy już były dziś u weta a to w końcu dopiero początek wydatków... Quote
justysiek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Frogg napisał(a):Jak ktoś ma coś na bazarek to mówić śmiało :D. Dwa maluchy już były dziś u weta a to w końcu dopiero początek wydatków... zrobie cos dla maluchow:loveu: do wieczora sie postaram Quote
Frogg Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Kto jest chętny na pomoc i zrobienie bazarku dla kluseczek? Wyślę zdjęcia tego co mam na zbyciu. Quote
justysiek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 justysiek napisał(a):zrobie cos dla maluchow:loveu: do wieczora sie postaram jak by sie cos znalalazlo w okolicach kielc to da rade z transportem? czy to za daleko?:oops: Quote
Okamia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mrowa23 napisał(a):zostaly 3 bz dachu nad glowa? tak ;) 3 są bez żadnego dt ;) Quote
ms_arwi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mrowa23 napisał(a):zostaly 3 bz dachu nad glowa? Dach beda miec - beda u mnie do czasu odebrania przez DT/DS, zalatwienia transportu. Nie mozemy zostawic ich w tej budzie na krowim mleku. Przyjedzie 6 - rozdysponowujemy je, bo latwiej zajmowac sie 1-2 niz 6oma. Quote
mrowa23 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ja moge dac dt dla maluchow tylu ile potrzeba- odchowalam niedawno miot dogo niemeickich (7szt) i praktycznie sztucznie caly miot BF-ków moich wiec asty male asty to pikuss;) tylko ja musialabym dostac maluchy odpchlone i bez robali bo jak mi w kudla wejda pchly to bedzie masakra.... Quote
andzia69 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Mrowa - fajnie by było gdybyś wzięła twe wszystkie, które zostały i ew. te, ktore czekalyby na transport do innych dt:p A ty masz jeszcze astusia???? Quote
andzia69 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ms_arwi napisał(a):Dach beda miec - beda u mnie do czasu odebrania przez DT/DS, zalatwienia transportu. Nie mozemy zostawic ich w tej budzie na krowim mleku. Przyjedzie 6 - rozdysponowujemy je, bo latwiej zajmowac sie 1-2 niz 6oma. czyli już wszystkie będą bezpieczne??? Frogg - musisz w 1 poście napisać, ktore do kogo jadą/będą jechać...bo ja już się pogubiłam w sumie:oops: Quote
ms_arwi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mrowa23 napisał(a):ja moge dac dt dla maluchow tylu ile potrzeba- odchowalam niedawno miot dogo niemeickich (7szt) i praktycznie sztucznie caly miot BF-ków moich wiec asty male asty to pikuss;) tylko ja musialabym dostac maluchy odpchlone i bez robali bo jak mi w kudla wejda pchly to bedzie masakra.... odpchlamy i odrobaczamy jutro :) Quote
agnieszka32 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ms_arwi napisał(a):Frogg mowila o 6, ktore mialyby do mnie przyjechac. 1 do Pniew szuka transportu, jednego do Rybnika trzeba by zawiezc, Sosnowiec tez zadeklarowal sie na czarna godzine. Zostalyby 3 :) Co do jedzonka, Ania z Poznania z tego co wiem, zamowila na moj adres mleczko specjalne dla maluszkow :) Ania z Poznania jest w drodze w pociągu, właśnie mnie poprosiła o zamówienie tego mleczka. Znalazłam tego mnóstwo, zaraz zamówię, zapłacę przelewem i sklep wyśle to mleczko bezpośrednio do Ciebie, zapewne we wtorek już powinno dojść, bo mammy weekend, więc przelew na koncie będą mieć dopiero w poniedziałek. Twój adres i telefon mam (wiem, że kurier musi dzwonić na kom., bo domofon jest zepsuty :evil_lol:). Nie wiem tylko, ile tego zamówić? Bo są różne opakowania - nawet do 2 kg ... Quote
mrowa23 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ano mam mam pito-asto bog wie co;) no moglyby do mnie przyjechac, doswiadczenie to ja mam z maluchami ;) pamietajcie tylko ze odpchlenia zadnymi specyfikami tylko woda moze pomoc takim. specyfiki sa bardzo grozne dla zycia takich kurczakow Quote
andzia69 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mają je zabrac do weta...mam nadzieję, ze będzie wiedział co i jak z takimi maluszkami zrobić... Mrowa - a gdzie masz jakieś nowe zdjęcie potwora? kiedyś zaczęłam studiować galerię...ale jakoś brakło mi siły do przebicia się przez tyle stron:oops: Quote
Frogg Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Kontaktowała się ze mną Straż Miejska... mam koleje trzy szczeniaki ... mieszańce które szukają domu... :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Frogg Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Lada chwila będę miała szczeniaki u siebie. Porozmawiam z Panią właścicielką aby oddała mi tego ostatniego. Jeżeli się nie uda to jutro o 9:30 pojedzie ze mną do tej Pani Komendant MiG Murowana Goślina i pomoże odebrać szczeniaka. Wszystko na dobrej drodze... Quote
kaLOlina Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ojo a te kolejne 3 to skad?? ps mrowa czy to moliwe ze my sie poznalysmy hoho z 3lata temu jak przekazywalam bardzo smierdzaca Pyze sznaucera ktora jechala do Monity??:diabloti: Quote
Frogg Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Szukam bardzo pilnie domu dla 3 6-cio tygodniowych szczeniaków. Dom dla suczki-matki już jest. Mam czas do jutra (do wieczora). :placz: Quote
Recommended Posts