Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justysiek napisał(a):
moze by jakis bazarek zrobic na maluchy?:oops: moze bym cos znalalzla, co myslicie?

Pewnie ze tak jak juz napisała Karolina pieniędzy nigdy nie za wiele. Wiadomo na weta i jedzonko bedzie potrzebne ;)

• Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saticzarownica napisał(a):
Jesli nadal potrzebny tymczas,to u mnie wolne miejsce...Rybnik

To mamy juz Rybnik i Sosnowiec - to chyba nie jest daleko od siebie. Ktos mialby jakis pomysl na transport???

Posted

mrowa23 napisał(a):
dziewczyny ile zosalo brzdacow bez dt?

tylko i wylacznie mleo dla szczeniat ewentualnie powoli z kleikiem ryzowym dla dzieci

Frogg mowila o 6, ktore mialyby do mnie przyjechac. 1 do Pniew szuka transportu, jednego do Rybnika trzeba by zawiezc, Sosnowiec tez zadeklarowal sie na czarna godzine. Zostalyby 3 :)

Co do jedzonka, Ania z Poznania z tego co wiem, zamowila na moj adres mleczko specjalne dla maluszkow :)

Posted

Frogg napisał(a):
Jak ktoś ma coś na bazarek to mówić śmiało :D. Dwa maluchy już były dziś u weta a to w końcu dopiero początek wydatków...

zrobie cos dla maluchow:loveu: do wieczora sie postaram

Posted

mrowa23 napisał(a):
zostaly 3 bz dachu nad glowa?

Dach beda miec - beda u mnie do czasu odebrania przez DT/DS, zalatwienia transportu.
Nie mozemy zostawic ich w tej budzie na krowim mleku. Przyjedzie 6 - rozdysponowujemy je, bo latwiej zajmowac sie 1-2 niz 6oma.

Posted

ja moge dac dt dla maluchow tylu ile potrzeba- odchowalam niedawno miot dogo niemeickich (7szt) i praktycznie sztucznie caly miot BF-ków moich wiec asty male asty to pikuss;) tylko ja musialabym dostac maluchy odpchlone i bez robali bo jak mi w kudla wejda pchly to bedzie masakra....

Posted

ms_arwi napisał(a):
Dach beda miec - beda u mnie do czasu odebrania przez DT/DS, zalatwienia transportu.
Nie mozemy zostawic ich w tej budzie na krowim mleku. Przyjedzie 6 - rozdysponowujemy je, bo latwiej zajmowac sie 1-2 niz 6oma.

czyli już wszystkie będą bezpieczne???

Frogg - musisz w 1 poście napisać, ktore do kogo jadą/będą jechać...bo ja już się pogubiłam w sumie:oops:

Posted

mrowa23 napisał(a):
ja moge dac dt dla maluchow tylu ile potrzeba- odchowalam niedawno miot dogo niemeickich (7szt) i praktycznie sztucznie caly miot BF-ków moich wiec asty male asty to pikuss;) tylko ja musialabym dostac maluchy odpchlone i bez robali bo jak mi w kudla wejda pchly to bedzie masakra....

odpchlamy i odrobaczamy jutro :)

Posted

ms_arwi napisał(a):
Frogg mowila o 6, ktore mialyby do mnie przyjechac. 1 do Pniew szuka transportu, jednego do Rybnika trzeba by zawiezc, Sosnowiec tez zadeklarowal sie na czarna godzine. Zostalyby 3 :)

Co do jedzonka, Ania z Poznania z tego co wiem, zamowila na moj adres mleczko specjalne dla maluszkow :)

Ania z Poznania jest w drodze w pociągu, właśnie mnie poprosiła o zamówienie tego mleczka. Znalazłam tego mnóstwo, zaraz zamówię, zapłacę przelewem i sklep wyśle to mleczko bezpośrednio do Ciebie, zapewne we wtorek już powinno dojść, bo mammy weekend, więc przelew na koncie będą mieć dopiero w poniedziałek. Twój adres i telefon mam (wiem, że kurier musi dzwonić na kom., bo domofon jest zepsuty :evil_lol:).

Nie wiem tylko, ile tego zamówić? Bo są różne opakowania - nawet do 2 kg ...

Posted

ano mam mam pito-asto bog wie co;)

no moglyby do mnie przyjechac, doswiadczenie to ja mam z maluchami ;)

pamietajcie tylko ze odpchlenia zadnymi specyfikami tylko woda moze pomoc takim. specyfiki sa bardzo grozne dla zycia takich kurczakow

Posted

mają je zabrac do weta...mam nadzieję, ze będzie wiedział co i jak z takimi maluszkami zrobić...

Mrowa - a gdzie masz jakieś nowe zdjęcie potwora? kiedyś zaczęłam studiować galerię...ale jakoś brakło mi siły do przebicia się przez tyle stron:oops:

Posted

Lada chwila będę miała szczeniaki u siebie. Porozmawiam z Panią właścicielką aby oddała mi tego ostatniego. Jeżeli się nie uda to jutro o 9:30 pojedzie ze mną do tej Pani Komendant MiG Murowana Goślina i pomoże odebrać szczeniaka.

Wszystko na dobrej drodze...

Posted

ojo a te kolejne 3 to skad??

ps mrowa czy to moliwe ze my sie poznalysmy hoho z 3lata temu jak przekazywalam bardzo smierdzaca Pyze sznaucera ktora jechala do Monity??:diabloti: